TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
20.10.21 20:02

@Tyna87 Ahoj, mě čeká screening v pátek, ale nabízejí tam určení pohlaví už od 13tt, samozřejmě pokud mrně spolupracuje 😁 a platíš za to 100 Kč 😂 mojí kamarádce to doktorka u obou dětí řekla takhle brzy s jistotou 😊 já už jsem nervózní, snad bude vše v pořádku! Jinak já mám břicho pořád úplně plochý 😄 ale jsem těhotná poprvé a jsem vychrtlina :)
A oběma Vám přeji krásný svatební den! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
20.10.21 22:36

@Ruxas moooc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
21.10.21 11:39

Tak já mám screening za sebou, naštěstí vše v pořádku, pohlaví prý doktor nerad takto určuje v prvním trimestru, kdyby to nebylo ještě úplně jisté…
Z krve mi zjistili lehce snížené hodnoty štítné žlázy, tak se musím objednat na endokrinologii, takže další létání po doktorech, což mám radost :roll:…nemá některá z Vás něco podobného?
Jinak další poradna 5.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
21.10.21 12:03
@Tyna87 píše:
Tak já mám screening za sebou, naštěstí vše v pořádku, pohlaví prý doktor nerad takto určuje v prvním trimestru, kdyby to nebylo ještě úplně jisté…
Z krve mi zjistili lehce snížené hodnoty štítné žlázy, tak se musím objednat na endokrinologii, takže další létání po doktorech, což mám radost :roll:…nemá některá z Vás něco podobného?
Jinak další poradna 5.11.

Se sníženou ŠŽ se léčím 12 let. Teď v těhotenství chodím každý měsíc na krev, a podle toho mi upravují prášky. Zrovna dnes jsem byla na odběru. :mrgreen: ŠŽ je dost důležitá pro vývoj miminka, takže buď ráda, že se to řeší. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.10.21 22:06

Se zase hlásím po dlouhé době. Kdo už ví pohlaví miminka? ;) Kolik tu mame kluků a holčiček? ;) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.10.21 10:58

@nickmonik
Ahoj, také se hlásím po delší odmlce :) u nás je taky vše v pořádku, screening proběhl již před dvěma týdny a nyní jsem 14+5tt. Na screeningu i za týden v poradně nám potvrdili, že čekáme chlapečka :) takže už je to asi jistota.. Jméno bude, ale boj vymyslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
22.10.21 11:02

@EngiO Take chlapeček ;) 16+1tt. No teď se rodí samí chlapečci mě přijde:D. My jsme na holčičku měli 5 jmen :D ale na kluka žádné. Takže po tatínkovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.10.21 11:07

@nickmonik
jee tak gratuluji :) taky mi přijde, že je teď všude hodně očekávaných chlapečků, to je pravda :D u nás to je stejné, pokud nás vyloženě nezaujme nějaké jméno, tak bude taky po tatínkovi - je to holt těžší u těch kluků něco vybrat no :D i manžel to potvrdil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.21 12:15

@Tyna87 zjistili mi ted to samé dostala jsem jód a malou davku hormonu na tu sníženou činnost v praskach doktorka říkala, že to asi bude stačit brát jen teď a po těhotenství to vysadíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.10.21 14:12

@Aneta1000
No byla jsem dneska znovu na odběrech aj na sonu-tam nic nenašla, tak v pondělí uvidím, co výsledky odběru :roll:
Prý se to vyskytuje celkem často v prvním trimestru, pry hlavně u těhotných, kterým bývá dost zlé na začátku tehu, tak nevím…mě nějak extra zlé nebylo, jen žaludek na vodě dopoledne…
A pociťovala jsi na sobě něco nebo se na to taky přišlo až při odběrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
22.10.21 15:34

Ahoj děvčátka, tak mám po screeningu, vše v pořádku a na 90 % chlapeček 💙 jména jsme měli jen pro holčičku, takže to bude taky boj 😄 hned jsem šla pro radost koupit pár hadříků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.10.21 15:45

Ahoj holky, přidávám se k vám, mám termín 4.4. A dnes mi doktorka řekla ze je to na 100% kluk, tak snad jí můžu věřit, i když jsem čekala spíše holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.21 19:39

@Tyna87 právě jsem nic nepociťovala, nevolnosti jsem měla vyjimečně, takže to na mě taky nesedí. Já šla jen na krev na gynekologii, tam to bylo právě lehce snížené, tak mě rovnou objednali na tu endokrinologii, tam mi udělala jen vyšetření a dala mi ty prášky a jód a říkala, že to není nějak vážné ten nález a že ty prášky jsou ted hlavně kvuli miminku. Takže se toho určitě neboj, když to máš taky jen lehce snížené, tak to bude v pohodě. Jinak mám jen polovinu prášku za den, je to nějaká malá dávka a vlastně za měsíc jdu na odběry znovu, jak to zabralo a podle toho se dávka kdyžtak upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.10.21 20:33

@Aneta1000
Tak jsi mě uklidnila ;)…a Ty jsi v kterém týdnu teďka?
V pondělí si mám zavolat na výsledky…tak uvidím, jak dopadnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.21 07:18

@Temmari máme stejný termín :srdce: jenže pohlaví ještě nemáme :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky