TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4384
4.10.21 15:03

@Pařížanka1 jaj, to je nemile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.10.21 15:38

@Chelsea92 U mně už to na prsou trochu poznat jde, ale bříško zatím nic, jako chvilkama mi přijde, že malinko jo, ale to je asi spíš, že si to vsugerovávám :D Celkově mám pořád váhu o pár kilo dole než před otěhotněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
4.10.21 21:18

Jo a ještě jedna věc mě překvapila. Nikdy jsem v těhotenství netrpela na nějaké extra chutě. Ale to, co predvadim teď 🤦‍♀️ jako dnes asi největší prasarna - je mi blbě, nevím, co bych snědla, tak zkusím kyselé okurky a vzápětí si dám koblihu…to jsem nikdy nedělala. Tak jsem zvědavá, co v tom břiše mám za mlsounka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.10.21 08:25

Dobré ráno, děvčátka, tak jsem byla na kontrole a miminko už vypadá jak miminko! 😄 😍 Brali mi to nelidské množství krve a sestřička byla úžasná, tak jsem to zvládla bez omdlení! 😂 Takové malé osobní vítězství 😂 jen jsem doufala, že uslyším srdíčko, ale to prý až na screeningu, tak ještě musím vydržet 😊 tak krásný den všem ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 09:05

Mě čeká kontrola zítra. Měla bych být 10+6tt, ale nevolnosti už druhý týden žádné, břicho splasklo, prsa taky povolila a navíc začínám jíst normálně, nepotřebuji každé 2h do sebe něco cpát.
Včera, když jsem zakašlala, tak mi sice dole hnusně píchlo, ale jinak nic. Cítím se absolutně netěhotně :? Asi mě doktor nerad uvidí v ordinaci, když mám rýmu, ale mně je to jedno, nechci čekat další týden…

• Citovat
  • Upravit
1968
5.10.21 10:59

Já dneska taky po kontrole a krvi. Praskla mi žíla, takže budu mít krásnou modřinu a paní v laborce to tam přelejvala aby mi nemusela píchat další. Venku teda mi asi klesl tlak, přítel mi běžel pro pití a pak mě vedl do auta jak nemocnou :D
Dneska to vypadalo na 10+1, prckové krásně stejný. Jedno klidný a srdíčko vidět, druhý divočák se hrozně mrskalo :D (asi po tátovi)
Na screening objednaná na 20.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.10.21 11:51

Tak se přidávám, taky mám za sebou odběry a první poradnu. Ty odběry mi teda daly.. ani z jedné žily v předloktí netekla krev, nakonec se to tedy podařilo vzít z silnější žíly u zápěstí.. no :D Za to utrpení jsem si pak musela jít koupit zákusek :D

Jinak ale všechno vypadá dobře, miminko bylo krásně vidět, hodně tam sebou vrtělo, paní doktorka už mi dokonce dala tip, že to zatím vypadá na holčičku, tak uvidíme:) Já budu šťastná za oboje, manžel by chtěl spíš kluka :D Jsem zvědavá:) No a 22. mě čeká screening. Taky máte po těch kontrolách nejskvělejší náladu? To čekání je vždycky nekonečné, ale když ho pak zase vidím a vidím, že je v nejlepším pořádku, je to ten nejhezčí pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.10.21 21:34

To já už mám 1.screening za sebou. Všechny výsledky dopadly dobře, ani mi neduporucuji odběr plodovky. Stejně přemýšlíme o odběru krve neinvazivne, pro jistotu. Mimčo se pěkně ukázalo, slyšeli jsme srdíčko. A nejspíš to bude holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
6.10.21 12:09

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. V po jsem byla na kontrole a mimi v pořádku.
Těhotenství je po IVF. Je tu taky některá takto nebo všechny přirozeně?
Začátek byl trochu krušný, dávali mi jedno embryo a na první kontrole plody dva 8o…to se ale změnilo (syndromem mizejícího dvojčete) a teď už je tam jen jeden mimísek.
Screening 19/10. Všem přeji, ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.10.21 17:44

@Michaelavavra Ahoj, chystali jsme se na nějakou pomoc, ale už na první konzultaci jsem byla těhotná, takže paráda.
Tobě taky držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.10.21 21:02
@Jafija píše:
@MájuleM achh, to mě moc mrzi. Přeji ti, aby ses po revizi brzy zotavila, naskočila hezky MS a můžete se zase snažit. Většinou bývá „pohnojeno“, tak se brzy zadari :hug: :hug: :hug: (tady je i skupinka otěhotnění po revizi)

Mohla bych poprosit o zkopírování té diskuze, nějak to tu nemohu najít.. :think:
Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
6.10.21 21:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.10.21 21:12

@Jafija děkuju 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
6.10.21 21:17

@MájuleM není vůbec zač, doufám, že po tělesné stránce se už cítíš mnohem lépe a po duševní se to taky lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.10.21 21:25

@Jafija asi bych to mohla sloučit jako “v rámci možností” snažím se myslet pozitivně a hlavně myslet na to že teď už to výjde a bude jak má 🙏
Každopádně občas stejně přijde chvilka kdy je mi do breku 😏
Měla jsem chvilku kdy sem se trochu hroutila protože jsem teď bez práce a vlastně i bez mimča ale dali jsme s přítelem hlavy dohromady a vymysleli co dál, obrovská opora od něj 🙏
Fyzicky to celkem ujde až na to že mě zas předevčírem chytla bolest zad 🤔
Zítra jdu na první kontrolu po tom všem a vůbec nevím co mě čeká takže uvidíme.. 🤷‍♀️
Každopádně děkuji za podporu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky