TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4384
1.10.21 22:09

@Ruxas ne to byla moje glosa v návaznosti na úpravy rodicaku (jak ty budeš vyřizovat to, že se prohodit s přítelem :mrgreen:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.10.21 11:09

@Jafija Aha, já už byla takhle při pátečním odpoledni poněkud nechápavá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
2.10.21 11:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.10.21 18:09

Takové menší konverzační téma ať se nebavíme jenom o vyšetřeních apod.
Co vám zatím těhotenství vzalo a dalo (kromě těhotenství samotného) a nečekali jste to?
Třeba já nečekala že nebudu moct už několik týdnů vařit nic složitějšího než tři ingredience (protože ty nechutě jsou neodhadnutelné a rozsáhlé). A že nebudu moct malovat, protože mi akryl hrozně smrdí. :(
A dostala jsem tak nějak nečekaný lenivý čas, kdy nemám chuť nic dělat. Protože mám najednou méně energie. A tak pomalu stahuju letité resty ve své knihovně a v seriálech. Tuhle frekvenci jsem měla naposledy na škole. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.10.21 19:46

@Ruxas já jsem nečekala, že mě to úplně vyřadí z běžného života, připadám si jako zombie.. všechno mi šíleně smrdí, nemůžu vařit, vadí mi, i když vaří přítel.. smrdí mi ale i zelenina, pečivo.. nemůžu dávat kočkám konzervu.. když jdu po ulici, tak si ucpávám nos, protože venku smrdí taky úplně všechno.. hrozně mě bolí břicho, jak ho mám namožené z toho neustálého zvedání žaludku..a do toho se mi začala šíleně motat hlava.. moje kamarádky měly úplně bezproblémové těhotenství, proto mě to dost nemile překvapilo 😄 takže se jen modlím, aby vše zmizelo s koncem prvního trimestru, jinak se asi zblázním 😱 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.10.21 20:13

@Chelsea92 OÚ, tak to jsi chudinka. Soucítím. Zatím všechny moudré knihy a stařešiny tvrdí, že to není navždy. Vydrž. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
3.10.21 21:18

@Ruxas mě zaskočilo to, jak je mi špatně. Jako není to žádné velké drama, nezvracim, ale takový žaludek jak na vodě celý den to není úplně ideální, kor s prckem 21 měsíců. Takhle špatně mi ani jedno těhotenství nebylo, tak doufám, že je to známka toho, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.10.21 21:19

@Ruxas Mně zatím těhotenství bere hodně energie, v práci i doma dělám v podstatě jen to nejnutnější, a mnohdy i tak mám co dělat, abych nějak fungovala. Já si to hrozně přála konečně otěhotnět a s tím vším přáním a těšením jsem tak nějak nepočítala s tím, jak to bude náročné. Ale už se to rapidně zlepšilo, nevolnosti ustupují, když je mi špatně, stačí se najíst a hned je líp :D Tak jsem za to ráda :)

No a z té druhé stránky, zase oceňuju, že mi to dalo trochu nuceně čas na sebe, jen tak odpočívat, číst si, hodně spát :D Prostě víc se o sebe starat, když už se kromě sebe starám i o to maličký :) A taky jsem dojatá z toho, jak moc to se mnou prožívají nejbližší, hlavně rodina, nečekala jsem, že to bude až tak intenzivní a je to hrozně krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.10.21 21:29

@Ruxas to je zajímavé tema. Vím ze u prvního mi nebylo po chuti, ze opustim práci a budu závislá na manželovi. Tak jsem si setrila abych si na ty svy hadříky vydělala dopředu 😀 a to nemám žádného skrblika.. další co se děje s tělem.. tělo je zavodneny a takový divny. Skoro černý a najednou velký bradavky :zed: no aspoň ty prsa při kojení pekny ale potom? :roll: Konec kojení jsem obrecela před zrcadlem :oops: a dokud žena kojí tak je pořad připoutana k decku ze i zajít na kosmetiku je problém :) pamatuju si jak jsem po sestinedeli šla sama nakoupit, to bylo vzruso :) ale jinak je to všechno krasny, kojení je zázrak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.10.21 06:37

@Pařížanka1 No, touhu po zajištění mám asi hormonálně od chvíle těhotenství. :D Ono taky když se kouknu na ten pakatel kterýmu říkají rodičovský příspěvek. Ale přijde mi to opravdu jako hlas hormonů, protože normálně taková nejsem. :lol:
Kosmetiky a hadříky mě moc neberou. Já utrácím „kapesné“ za knihy, elektro, hry a výlety. Mě stačí když nejsem nahá a jsem čistá a učesaná. Už dávno nemám potřebu vlastnit ani krém. A zatím pořád tajně doufám, že moje asociální já se nebude cítit dětmi omezeno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.10.21 09:52

Holky a kdy začíná růst bříško? Nebo už nějaký máte? Já jsem hodně hubená a zatím teda vůbec nic, ani prsa, na který se těším celý život 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.10.21 10:02

@Chelsea92 Mě se zatím zmenšuje :D Přítel tvrdí že vypadám jinak. Já mám pocit že je podbřišek tvrdší a když ležím na boku musím si ho podkládat, že mi vadí jak to táhne do strany.
Prsa doufám neporostou, protože bych si na ně musela sehnat nosiče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
4.10.21 10:40

@Chelsea92 s tím bříškem je to hodně individuální. U prvního jsem měla bříško už na konci 3.mesice, u druhého vylezlo až na konci 5.mesice, pak po 10 letech s malou rostlo tak nějak od 2.mesice a teď jsem 3.mesic a trošku už vidět je (a jelikož nechci, aby to lidi zatím věděli, tak nosím věci, ve kterých to není poznat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
4.10.21 12:57

@Chelsea92 já asi skončím se stejným kopačákem jako u první :zed: jsem v 15.tydnu :roll:

Na ten totálně zadělaný pracovní ntb ani nekoukejte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.10.21 14:14

Holky já dnes běžela na gyndu, začala jsem špinit. Mimino je Ok a roste jak má, ale musím mít klidový režim. A bez sexu až do odvolání 🤦🏻‍♀️ Chudák syn, bude si muset vystačit sám když mám mít nohy hore. Aspoň ze se vyřadí ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí