Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tu pohotovost, ze pozde si nevycitej, v tomhle tydnu se neda nic delat, je to proste priroda, neco bylo spatne.drz se!
A tak člověk si vždycky něco najde a začne si to vyčítat..
Jojo bohužel.. s tik už nic nenaděláme, dekuju
@MájuleM achh, to mě moc mrzi. Přeji ti, aby ses po revizi brzy zotavila, naskočila hezky MS a můžete se zase snažit. Většinou bývá „pohnojeno“, tak se brzy zadari
(tady je i skupinka otěhotnění po revizi)
@Jafija to mě taky a děkuji ![]()
Snad ano ![]()
Omrknu ale až se budu cítit lip ![]()
@MájuleM určitě, nejdřív se potřebuješ zotqvit duševně. Holky tam jsou moc fajn, taky tam jsem. Po revizi v červnu mi to hodně pomohlo. Opatruj se, poplakej, ale neutapej se ve smutku, věř tomu, že pokud by bylo miminko v pořádku, nestalo by se to. Takhle to příroda vyřešila sama, což je ve finále mnohem lepší. Vím, jak moc to bolí, ale věř mi, že bude lépe
![]()
@Jafija ano ano přesně tak.. Člověk se furt ptá proč já? Ale co se dá dělat asi to tak mělo být..
dekuju tyhle slova jsou asi to co sem potřebovala..
@MájuleM píše:
Tak já bohužel dneska špatná zprava
Potrat dnes v 10+6tt, ráno sem začala krvácet tak sme jeli na pohotovost a bohužel už bylo pozdě..
Teď už lezim a čekám až me vezmou na sál..
Všem Vám holky přeji hodně štěstí a držím palečky a nikdy nic nepodceňujte🙂
Moc mě to mrzí:( Hlavně, jak psaly holky, nevyčítej si nic, bohužel to nešlo víc ovlivnit. Drž se:)
Holky, jak se mate, jak se vám daří, co fazolky? Kdo už máte za sebou první screening a koho teprve čeká?
My máme kontrolu zase příští týden. V pondeli jsem si pro jistotu zavolala do Centra lékařské genetiky, abych se objednala na screening, aby měli volný termín. A měla jsem štěstí, nabídli mi termín hezky šikovně v tydnu před svatbou (budu akorát 12+5).
@MájuleM moc me to mrzi, drzim palce at se zase brzy povede 🙏
@Jafija ja uz se nemuzu dockat kontroly! 6. mam kontrolu v nemocnici pred screeningem. Mozna mi budou brat i krev, u dvojcat to pry vychází casto falesne, tak uvidi az podle utz. Pak po tydnu kontrola na gynde a odber nalacno a 19. uz konecne screening… No uz aby to bylo 🙈
@Lenora.lina mě budpu brát krev na screening příští týden a pak 20. jedeme na screening. Já počítám, že mi to taky vyjde zase falešně blbě kvůli věku. Už jsem to tak měla minule.
@Jafija jojo, u holky mi to taky vyslo nejak blbe
No uvidime, drzim nam vsem palce. Ty co uz to maji za sebou a v poradku tak gratuluji ![]()
Já mám příští týden nějakou prohlídku a krev na milion věcí. Jsem minule moc neposlouchala o co půjde, jak jsem byla v šoku z těch dvojčat. Takže já se zatím nějak nestihla zajímat co, kdy a popravdě mě to ani moc nezajímá. On si doktor všechno ošéfuje.
Nevolnosti jsou pořád ve vegetariánském režimu a zuby v režimu kaší. Takže docela zábava.