TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
24.9.21 13:58

Aha, tak o tom rozdilnem Rh faktoru jsem už také něco slyšela, ale prý se krev mimča a maminky nikdy behem těhotenství nesmíchá. Navíc dnešní moderní medicína tyhle případy zvládá jako brnkačku. Hlavně si nečti žádné strašáky a poslouchej doktory. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.9.21 14:07

@Gabrielakaramel ahoj a vítej 🙂 já mám krevní skupinu také Rh negativní a manžel A pozitivní. Při prvním těhotenství mi to doktorka vysvětlila, že musím dostat injekci ( myslím zhruba kolem 20.týdne) a v porodnici po porodu udělají miminku test na krevní skupinu a pokud bude také A pozitivní po manželovi, tak dostanu druhou injekci. S tím, aby se právě v těle nezačaly dělat protilátky vyvolané tou mojí krevní skupinou a neohrožovalo to další těhotenství 🤷… teď čekám druhé mimčo a s těmi injkcemi to bude stejné jako u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.21 14:21

Tak to jsem ráda, že jste mě z vlastních zkušeností uklidnily. :) Právě, že jsem se dočetla i hrozný extrémy tak jsem z toho taková nesvá. Už jsme i 18. října objednaný na gennet tak doufám, že se vše srovná. Zrovna nám vyšlo mimčo na hned a ještě se má narodit stejně jako první syn, tak máme takovou šťastnou náhodu :lol: Všechny kontroly se nám od minulyho těhotenství liší jen o den nebo dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.9.21 08:55
@Gabrielakaramel píše:
Ahoj, ráda bych se k vám přidala🙂 termín máme 28.4. táže jsem 9+1tt. Nevolnosti teda se mnou mavají dost silně. Vůbec nemám chuť k jídlu, natož nějaký jídlo připravovat. Když nejím, je mi na zvracení :lol: když jím až moc, je mi taky na zvracení :lol: Na poslední kontrole mě trochu zaskočilo že máme pozitivní protilátky. Sice mě doktor uklidňoval, ať se nestresuji že ty příští můžou být negativní, ale i tak jsem z toho mimo. Při prvním těhotenství bylo vše ok. Tak to snad nebude nic vážného 8o

Ahoj, máme termín ve stejný den :) U mně už ty nevolnosti pomalu začínají ustupovat, tak přeju, ať u tebe brzo taky. A držím palce skrz ty protilátky, ať je všechno ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.9.21 18:47

Holky potrebuju radu 🤔
Dneska jsem zjistila že malinko špiním ale opravdu jen malinko 😏
Není to ani červený ani hnědý je ti takový normal výtok s trošku narůžovělým nebo nevím k čemu to přirovnat 🤷‍♀️
Ale jsem z toho taková nesva protože nevím jestli to muže či nemůže být špatně a nebo zbytečně plaším 🤷‍♀️ 🤦‍♀️
Tak nevím jestli si zítra zajet ráno na gyndu nebo co malém vlastně dělat 😏
Jinak břicho me nebolí, v podbříšku taky ne jen trochu záda ale to není nic nového 🤷‍♀️
Co radíte?

Příspěvek upraven 26.09.21 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
26.9.21 18:57

@MájuleM Pravdepodobne to bude v poradku, ale radeji bych si zavolala/zajela. Uz jsme docela daleko, tak by bylo skoda to podcenit.

• Citovat
  • Upravit
224
26.9.21 18:59

@Oblu
No právě dneska jsem 10+4tt a sem nesvá 😏
Já nevím jestli je to normální nebo prostě není fakt nevím 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
26.9.21 19:06

@MájuleM Zajdi si tam, budes alespon klidnejsi. 🌼 Muze se jen usazovat placenta, mohla prasknout drobna zilka, muze to byt hematom, pri kterem se vetsinou doporuci klidovy rezim.

• Citovat
  • Upravit
1711
26.9.21 19:15

@MájuleM
Myslím si, že to nebude nic závažného. ;)
Ale pro klid v duši bych si na tu gyndu zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.9.21 19:20

@Oblu a @Angry_birds dobrá děkuji, snad to nebude nic vážného 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
26.9.21 19:23

@MájuleM určitě si tam zajedu, nic za to nedáš a budeš klidnější. Moje dr mi pokaždé říká, že kdyby cokoli, ať hned volám a přijedu (jezdím do vedlejšího města 30 km).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.9.21 19:24

@Jafija já 20km, takže mi to nevadí a radši si zajedu 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.21 20:09

@MájuleM neboj já jsem spinila jeden den a zajela jsem si druhy den na pohotovost a dali mi naky cipky na srovnání a už se nic nedělo :) prý se to stává :)

• Citovat
  • Upravit
224
26.9.21 20:18
@Anonymní píše:
@MájuleM neboj já jsem spinila jeden den a zajela jsem si druhy den na pohotovost a dali mi naky cipky na srovnání a už se nic nedělo :) prý se to stává :)

Dobrá teď si mě trošku uklidnila 🙂
Na kontrole sem byla 13 a to bylo vše vporadku a na další jdu až 11.10 takže si radši zítra zajedu pro svoji jistotu jestli je vše vporadku 🙂
Tak uvidíme 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.9.21 08:08

Tak sem tam byla a naštěstí opravdu vše vporadku prďolce tluče ❤️️ Alw furt sem taková špatná, dostala sem progesteron na zavádění a mám klidový režim 🤔
Tak snad vše přejde atašé bude všechno jak má být, to sem u prvního neměla takže nic takového neznám 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí