Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mohla bych se k vám přidat? Předběžně mam TP dle MS 5.4.2018, ale mrňousek bude asi mladší. Čekáme naše první
Více informací bych o sobě raději napsala ve skupince, jestli mě pozvete ![]()
Holkyyy, jste tedy některá z předešlý skupin snažení 2017 apod.?
@Ann17 Máme to obě na chlup stejně, také mám 21.4. termínek porodu, ale ještě jsem nebyla ani a prohlídce.. Vy ostatní už jooo, bylo něco viděět? ![]()
Holky, nějak jsem z té skupinky snažení vypadla rychle, jak Vám to dlouho trvalo?
Jinak všem čerstvě těhotným mooooc gratulujiiii!!!
PS: já jsem na těhu kalhoty zralá už ted! Jsem nafouklá až hrůza a nic nedopnu! ![]()
@VerousP Jéééa ahooj!
A jakpak se cítíš?
A holky, jak máte naběhlé prsa? Je normální, že je jeden cítím, jak pobolívají, otekají a druhý den se třeba vzbudím a nic..? Já myslela, že od ted už musí být prostě zvětšené konstatně…jak to máte? ![]()
@Verukas To je masakr, to tentokrát bylo ale požehnané období!!!
![]()
@Mia 28 Já mám teď nabehly prsa celkem dost, ale někdy míň, někdy víc
. Minulý víkend mi bylo pro změnu tak zle, že mě skoro přítel vezl do nemocnice a dneska jakoby nic
Je to jako na houpačce ![]()
@libo jee to je dobre, takze taky 18.3.2016?
hezkee a jaky je to vse ditko?
@Mia 28 tak to mame uplne stejne
jinak s tema prsama - me jete neboli vubec.. u prvniho tehotenstvi to zaclo az tak kolem 7tt a neskoncilo snad az dokonce..ale nejhorso byl zacatek..porad je to ale lepsi nez ty nevolnosti, co mi uz slusne zacinaji
jinak holky s tema vasema skupinkama… tak nevim, jeslti tu nekdo vubec zustane
ja cekam druhe.. takze kam mam jit? ![]()
@VerousP píše:
@Weki muzu prosím i já?? Čekáme první mimco
Já to našla tak sem požádala o přidání do skupiny ![]()
@Mia 28 jak kdy
někdy Dobre ale teď poslední týden rano dobrý ale kolem 10-11 se to zlomí a nic moc je mi jako by na zvracení ale za to o proti minulému týdnu se mi nechce tak spát jak ten minuly to sem myslela ze ani do práce nedojdu
ještě ze sem dělala jen do 12 a pak sem přišla a měla jsme chuť to každý den zalomit ale nemůžu ještě to nikdo doma neví krom manžela samozřejmě
tak nechci aby bylo něco na podezření ale zítra už jdu na první ultrazvuk tak pak už to nechceme oznámit když bude vše v pořádku ![]()