Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
21.8.17 14:23

Mohla bych se k vam popřípadě založení nove skupiny přidat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
21.8.17 14:26

@Domča-_-22_- @Margotka1 moc dekuju holky, je to fajn si pokecat s nekym kdo je na tom stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.8.17 14:34

No to je teda škoda, že tu skupinu smazali, asi nějaké nedopatření, ale my se nedáme, že jo @Kamcca …a všechny ostatní :-). Jinak dneska jsem volala na gyndu, jsem objednaná na zítra 12:30, dle ovu bych měla být 7+3, tak jsem zvědavá :-).Takže poprvé uvidím prcka, snad bude všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 14:37

@libo ja omylem založila jako první stejnou skupinu akorát otevřenou, tak třeba se jim to nelíbilo…to je jediné co mi napadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 14:43

@KamKam2 to máš totožné TP jako já, jen mám doma dubňačku 15 :D gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.8.17 14:45

@Margotka1 Díky :kytka: ozvu se :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 14:46

@libo super, tak už zítra bude fotečka z utz? :)

@Kamcca no jo, ale tak v jedné to žije a tu zrušej? určitě jim napiš co to je za bordel :) já to pak klidně zkusím založit jestli budou mít potíže s tím ji obnovit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.8.17 14:59

Napsano, uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.8.17 15:23

@guapi
Ahooj, jsem na tom podobně :kytka: podle kalkulačky mi vychází termín na 27.4., podařilo se hned napodruhé..
Já si pomalu dělám seznam do google tabulky a až bude vše odkontrolováno a potvrzeno, tak v půlce těhu začnu pomalu nakupovat :))
Jinak nehrotím vůbec, spíš se srovnávám s tím, že to tak rychle vyšlo.. chtěli jsme se snažit aspoň rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 16:03

@Margotka1 no máme doma bejčicu a druhý bude beran, leda by šlo dřív a stihlo to do ryb :D
@Kamcca :palec:
@Angie888 Je mi sympatickej tvůj nick :D máme doma černou kočku které říkáme angie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.8.17 16:26

@Ann17 @Cherybery @Trinetka @Margotka1 Strašně moc Vám holky děkuji! Kdybych si to tak uměla také nepřipouštět…Pořád tomu nemůžu uvěřit :srdce: Za 14 dní kontrola, jestli tam bude srdíčko - no už ted počítám hodiny.. :zed: :roll:

Fakt tam je taková bublinka..jejda, to máme holky štěstí, že? Ode dneška už bych být muž nechtěla, jak jsem to vždycky říkavala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.8.17 16:31

Tak ja tu chvilku nejsem a dejou se tu takovy veci :think: az bude skupina zpet, dejte vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.8.17 16:59

Ahoj holky, tak ja se taky pridam, dnes jsem mela termim MS, ale na testu se mi ukazaly dve carky jeste tyden zpatky a stale sili, u dr jsem jeste nebyla, nebude tam jeste nic videt. Ale priznaky teda silene. Mam hrozne natekla prsa, boli na dotek, neskutecna unava, porad bych spala a vadi mi ruzne pachy, porad mi neco nevoni.. no a nejhorsi je to curani, chodim kazdou druhou minutu, fakt hrozny, v praci, kdyz jedem na vylet porad zachod.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 17:06

Ahojte holky..mužu se přidat? Vypada to, ze v teto skupince to i žije a je tu s kým pokecat, pac ja jsem na samotným zacatku, tak to nikde moc rikat nechci, ale nutne to potrebuju někomu říct :D
Po x měsících a x snehobilych testech konecne vim jaký je to pocit videt druhou carku :dance:
Jinak jsem 26DC, ovulace byla 13DC, a příkladam testy z 9,10,11,12DPO (a taky (jelikož jsem nemohla uvěřit) vic testu z 12DPO)-jsou krásne viditelné :)))) cykly mam 30dni, takze ms za 4-5dni, ale uz s ni teda nepočítám :P
Taky jste nemohly vydržet a testovaly driv? A je to Dobry výsledek na tak brzy?
Dekuji všem za podporu, kterou ted pri tom čekání potřebuji :) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
21.8.17 17:06

@Trinetka tak to je pěkná náhoda :palec: :lol: já mám teda doma dvě černé, ale obě s jménem od B :srdce:

@cashew
Jo s tím curanim to mám podobně, taky mám pocit, ze jsem na wc pořad.. jinak velká gratulace :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí