Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ibetula A bylo uz srdicko? A kolik ti meri?
prosim? Ja dnes byla take.
Holky dnes jsem byla po tydnu na kontrole a tohle nikomu nepreju teda
horor s dobrym koncem nastesti. ![]()
@yareah Jeste ted to rozdychavam
Dnes jsem 6+3 u doktorky jsem byla minule utery a dnes na kontrole kde mi oznamila, ze nevidi srdecni akci a ze se to od minuleho tydne ani nepohlo, ze je to stale stejne male Tudiz mi vypsala papir na kyretaz, kde bylo psano missed AB a poslala do nemocnice. Hodinku mi trvala cesta busem kterou jsem samozrejme celou probrecela. I na kontrolnim lehatku v nemocnici mi stale tekly slzy.Pani doktorka v nemocni strasne mila. Delala mi ten vnitrni zltrazvuk a jen tam s tim vjela a buch, buch, buch i na obrazovce bylo krasne videt, jak tam to srdicko bije. A rikala, ze teda nechape pani doktorku, ale ze tohle je krasne prospivajici gravidita. Takze holky uf, uf..Ta mi dnes dala. Doufam, ze se mi uraci alespon omluvit a beru kartu a budu hledat jinou doktorku. ![]()
@Nikyna77 píše:
@yareah Jeste ted to rozdychavamDnes jsem 6+3 u doktorky jsem byla minule utery a dnes na kontrole kde mi oznamila, ze nevidi srdecni akci a ze se to od minuleho tydne ani nepohlo, ze je to stale stejne male Tudiz mi vypsala papir na kyretaz, kde bylo psano missed AB a poslala do nemocnice. Hodinku mi trvala cesta busem kterou jsem samozrejme celou probrecela. I na kontrolnim lehatku v nemocnici mi stale tekly slzy.Pani doktorka v nemocni strasne mila. Delala mi ten vnitrni zltrazvuk a jen tam s tim vjela a buch, buch, buch i na obrazovce bylo krasne videt, jak tam to srdicko bije. A rikala, ze teda nechape pani doktorku, ale ze tohle je krasne prospivajici gravidita. Takze holky uf, uf..Ta mi dnes dala. Doufam, ze se mi uraci alespon omluvit a beru kartu a budu hledat jinou doktorku.
Nohy na ramena a prchej…co je to za kravu? Ted bych brecela štěstím, drzim Ti palecky
![]()
@Nikyna77 Holka, chudáčku
Tak to je tedy masakr. Jako když není
6+3 tak na revizi. Panebože!!!
To je kr*va. Tak já měla ve stejný den jako ty UZ v tom roce 2015, se stejný výsledkem, že není
a je o o tři dny menší..ale neposílali mě hned na revizi, ač to pak v 10+5 přišlo..když stále odpovídalo 6.tt. Ale dávali mu dost času, zda se vývoj rozjede…on se pak rozjel, o 14 dní dýl při UZ při špinění bylo
a za víkend se pak vyvinulo ještě více - byly vidět průtoky. Ale pak od toho termínu zase za 14/dní už byla revize.
Absolutně nechápu jak takhle brzy může vypsat žádanku na revizi. Ještě že dělají UZ ještě před výkonem. ![]()
Moc ti gratuluji a drž se.
Musel to být strašný šok.
Úplně s tebou soucítím. ![]()
@Nikyna77 ufff no to bych plachla :/ co te ma co posilat tak brzy na revizi? me utz ceka pristi pondeli a pokud tam srdicko nebude a bude me na ni posilat tak nikam nejdu jeste 14 dni… a mozna ani pak ne a zkusim jestli samo neodejde. vzdyt je na srdicko jeste brzy v 6+3
aspon ze to dobre dopadlo, drz se! ![]()
@sarinka118 Prcham hned v utery.Pri odchodu mi jen rekla:Budu tu, az v utery tak mi prijdte dat vedet, jak dopadla kyretaz. Rikam hm dobre neschledanou. Chlap se na ni chysta.Bylo to opravdu osklive. ![]()
@Tanik86 Ty-jo
srdicko se rozjelo, ale miminko nerostlo?
To je strasne
. Me tam rekla, ze tu doktorku nechape, ze tyden odpovida rustu. Podle ms jsem 6+3 a podle ultrazvuku 6+1 CRL 5mm, tak snad uz me zadne dalsi soky nebudou cekat. Jinak moooc dekuji. ![]()
@j-p
Ja mela chut za ni jet hned z te nemocnice.
, ale byla jen do 12h doufam alespon s omluvou. ![]()