Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
22.8.17 15:43
@yareah píše:
@Maria37 vubec ne, jen prsa boli jinak nic :)

uff uff :lol: já už si připadala divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 15:53

@Trinetka Ja prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 15:55

@ibetula A bylo uz srdicko? A kolik ti meri? :think: prosim? Ja dnes byla take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 15:56

Holky dnes jsem byla po tydnu na kontrole a tohle nikomu nepreju teda :,( horor s dobrym koncem nastesti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.8.17 16:16

@Nikyna77 povidej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 16:27

@yareah Jeste ted to rozdychavam :,( Dnes jsem 6+3 u doktorky jsem byla minule utery a dnes na kontrole kde mi oznamila, ze nevidi srdecni akci a ze se to od minuleho tydne ani nepohlo, ze je to stale stejne male Tudiz mi vypsala papir na kyretaz, kde bylo psano missed AB a poslala do nemocnice. Hodinku mi trvala cesta busem kterou jsem samozrejme celou probrecela. I na kontrolnim lehatku v nemocnici mi stale tekly slzy.Pani doktorka v nemocni strasne mila. Delala mi ten vnitrni zltrazvuk a jen tam s tim vjela a buch, buch, buch i na obrazovce bylo krasne videt, jak tam to srdicko bije. A rikala, ze teda nechape pani doktorku, ale ze tohle je krasne prospivajici gravidita. Takze holky uf, uf..Ta mi dnes dala. Doufam, ze se mi uraci alespon omluvit a beru kartu a budu hledat jinou doktorku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.8.17 16:31
@Nikyna77 píše:
@yareah Jeste ted to rozdychavam :,( Dnes jsem 6+3 u doktorky jsem byla minule utery a dnes na kontrole kde mi oznamila, ze nevidi srdecni akci a ze se to od minuleho tydne ani nepohlo, ze je to stale stejne male Tudiz mi vypsala papir na kyretaz, kde bylo psano missed AB a poslala do nemocnice. Hodinku mi trvala cesta busem kterou jsem samozrejme celou probrecela. I na kontrolnim lehatku v nemocnici mi stale tekly slzy.Pani doktorka v nemocni strasne mila. Delala mi ten vnitrni zltrazvuk a jen tam s tim vjela a buch, buch, buch i na obrazovce bylo krasne videt, jak tam to srdicko bije. A rikala, ze teda nechape pani doktorku, ale ze tohle je krasne prospivajici gravidita. Takze holky uf, uf..Ta mi dnes dala. Doufam, ze se mi uraci alespon omluvit a beru kartu a budu hledat jinou doktorku. :zed:

Nohy na ramena a prchej…co je to za kravu? Ted bych brecela štěstím, drzim Ti palecky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
22.8.17 16:31

@Nikyna77 ty brďo tak to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
22.8.17 16:38

@Nikyna77 Holka, chudáčku :hug: Tak to je tedy masakr. Jako když není :srdce: 6+3 tak na revizi. Panebože!!! 8o To je kr*va. Tak já měla ve stejný den jako ty UZ v tom roce 2015, se stejný výsledkem, že není :srdce: a je o o tři dny menší..ale neposílali mě hned na revizi, ač to pak v 10+5 přišlo..když stále odpovídalo 6.tt. Ale dávali mu dost času, zda se vývoj rozjede…on se pak rozjel, o 14 dní dýl při UZ při špinění bylo :srdce: a za víkend se pak vyvinulo ještě více - byly vidět průtoky. Ale pak od toho termínu zase za 14/dní už byla revize.
Absolutně nechápu jak takhle brzy může vypsat žádanku na revizi. Ještě že dělají UZ ještě před výkonem. :andel:
Moc ti gratuluji a drž se. :oops: Musel to být strašný šok. :hug: Úplně s tebou soucítím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.8.17 16:46

@Nikyna77 ufff no to bych plachla :/ co te ma co posilat tak brzy na revizi? me utz ceka pristi pondeli a pokud tam srdicko nebude a bude me na ni posilat tak nikam nejdu jeste 14 dni… a mozna ani pak ne a zkusim jestli samo neodejde. vzdyt je na srdicko jeste brzy v 6+3 :( aspon ze to dobre dopadlo, drz se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 16:50

@sarinka118 Prcham hned v utery.Pri odchodu mi jen rekla:Budu tu, az v utery tak mi prijdte dat vedet, jak dopadla kyretaz. Rikam hm dobre neschledanou. Chlap se na ni chysta.Bylo to opravdu osklive. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 16:51

@Trinetka Bylo to hrozne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
22.8.17 16:55

@Nikyna77 :hug: to bych ji v úterý šla rozbít HUBU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 16:56

@Tanik86 Ty-jo 8o srdicko se rozjelo, ale miminko nerostlo? :( To je strasne :,(. Me tam rekla, ze tu doktorku nechape, ze tyden odpovida rustu. Podle ms jsem 6+3 a podle ultrazvuku 6+1 CRL 5mm, tak snad uz me zadne dalsi soky nebudou cekat. Jinak moooc dekuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.8.17 16:57

@j-p :D Ja mela chut za ni jet hned z te nemocnice. :D, ale byla jen do 12h doufam alespon s omluvou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí