Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
10.2.18 16:45

@Kimber nemyslím si. Prsa mě bolely celou pubertu a nevyrostly nikdy. Tohle je fakt silná bolest a na pravém boku nemůžu už vůbec ležet. To bolí jako prase. Počkám na manžela až se vrátí z práce a uvidím. :( jestli na pohotovost nebo to přežiju do pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.2.18 17:51

Holky jenom pro pobavení :D U nás byly dnes Ostatky- Masopust, znáte ještě nějakého jiného blázna, ktery ve 28 tt běhá po dědině v krabici převlečený za lego :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
10.2.18 18:11

@Danlea to je boží!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.2.18 18:54

Tak u nás taky masopust já jsem druhá s modrým šátkem za cikanku :mrgreen: od 11h do 17h :mrgreen: pochod už mě bolí nožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.2.18 18:55

Ještě jsem něco dokoupila :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.2.18 19:37

@Danlea @lenina28 ja dnes ve 30tt také za cikanku :lol: foto bohuzel nebo mozna bohudíky nemam, ale byla to fuška, taková tříhodinová procházka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.2.18 20:00

@Vladimirovna Děkuji, byla fuška nacpat ten můj pupek do té krabice :) @lenina28 @TerinaKosina hezký holky :potlesk: jsem ráda, že jsem v tom nebyla sama, taky jste tak vymrzly? U nás dneska byla strašná kosa, já se těším, jak malej usne a já si dám horkej čajík a hlavně nohy nahoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.2.18 20:41

Já měla kožíšek a bufy :mrgreen:, tancovalo se, byl čaj takže u mě dobrý :dance: :) ještě se tančí v hospodě ale v 20:00 jsem už šla, bolí mě nožky :mrgreen: ale krásná procházka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
10.2.18 21:43

Teda holky, masky máte úplně boží všechny, lego je ale fakt super!!! V Berouně se masopust nedrží, je to škoda kdyz to vidím… Já jsem se zase vyblbla na táborech. Naposledy jsem byla Anakin Skywalker :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
10.2.18 21:48

Já strávila odpoledne u kamarádky a probíraly jsme pytle s oblečením a hračky. Já mam hodně nového na miminko, protože se všichni těšíme a tak se nakupuje, ale přivezla jsem 2 pytle veci tak cca od 6 měsíců do 2 let. A to jsem si vzala tak 1/4 věcí. Ale jsem moc ráda. Určitě něco budem dokupovat, ale bude to spíš na parádu než z nutnosti. A celý březen budu prát :lol: Zítra nás ještě čeká Ikea… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
10.2.18 22:04

My mame vikend plny oslav, uz z toho zacinam byt KO, ale malý slaví 5 narozeniny, tak to musime řádně oslavit :mrgreen: :potlesk: do toho jsem dostala rymu jako tram a kasel ze me boli prudusky i když jen mluvim :zed: :zed:.
Holky kostýmy máte všechny super!!! :potlesk:
@eMa321 taky potřebuji nutně do Ikei ale o víkendu nemam odvahu, teda u nas to vypadá v so a ne jak kdyby tam davali neco zadarmo :mrgreen: pojedeme s chlapem az v tydnu neco utratit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
10.2.18 22:07
@Ivwet píše:
Jsem 30 tt a dopolední úklid a vereni a jsem hotova kort zadá už ani necítím. Jsem zvedáva jak vydrzim dalších 10 tt :nevim: Odpočinku si jediné boku

No tak to mám úplně stejně, jsem 33tt a třeba dnes jsem uklidila kuchyň a začala vařit a než jsem to dodělala, byla jsem úplně hotová. A to jsem chtěla ještě vytirat a prát, ale to jsem odložila a šla si lehnout, už nebyla energie. Záda občas taky bolí, ale nic hrozného. Celkově se to dá, ale ta únava po běžných činnostech je teda děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.2.18 23:27

@Callie ahoj, stim úklidem sem so to říkala taky, a jsem úplně vyřízená když jen umyju koupelnu, nebo začnu žehlit… Takže na to prdim stejně to nemá cenu :roll: takže ti závidím že máš do toho chuť. Já se totiž nasnidam a pak lehnu a spím… A takhle každý den, je to možná i tím že jsem furt sama :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.18 10:31

@Katule93 je tak přes týden když jsem doma sama tak taky po snídani zalehnu buď usnu nebo koukám na net a začnu fungovat až tak ve 12 abych stihla uvařit než se manžel vrátí s práce a většinou obědvam až sním :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.2.18 12:04

@Ivwet taky většinou vařím až než přijde mužskéj, mě většinou samotnou nechutná, a kamarádky tady v Brně nemám co by zamnou chodili tak sem pořád doma s pejskem :?.. Ale že bych věděla co furt vařit se taky říct nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí