Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kimber nemyslím si. Prsa mě bolely celou pubertu a nevyrostly nikdy. Tohle je fakt silná bolest a na pravém boku nemůžu už vůbec ležet. To bolí jako prase. Počkám na manžela až se vrátí z práce a uvidím.
jestli na pohotovost nebo to přežiju do pondeli
Holky jenom pro pobavení
U nás byly dnes Ostatky- Masopust, znáte ještě nějakého jiného blázna, ktery ve 28 tt běhá po dědině v krabici převlečený za lego ![]()
Tak u nás taky masopust já jsem druhá s modrým šátkem za cikanku
od 11h do 17h
pochod už mě bolí nožky
@Danlea @lenina28 ja dnes ve 30tt také za cikanku
foto bohuzel nebo mozna bohudíky nemam, ale byla to fuška, taková tříhodinová procházka ![]()
@Vladimirovna Děkuji, byla fuška nacpat ten můj pupek do té krabice
@lenina28 @TerinaKosina hezký holky
jsem ráda, že jsem v tom nebyla sama, taky jste tak vymrzly? U nás dneska byla strašná kosa, já se těším, jak malej usne a já si dám horkej čajík a hlavně nohy nahoru ![]()
Já měla kožíšek a bufy
, tancovalo se, byl čaj takže u mě dobrý
ještě se tančí v hospodě ale v 20:00 jsem už šla, bolí mě nožky
ale krásná procházka
Teda holky, masky máte úplně boží všechny, lego je ale fakt super!!! V Berouně se masopust nedrží, je to škoda kdyz to vidím… Já jsem se zase vyblbla na táborech. Naposledy jsem byla Anakin Skywalker ![]()
Já strávila odpoledne u kamarádky a probíraly jsme pytle s oblečením a hračky. Já mam hodně nového na miminko, protože se všichni těšíme a tak se nakupuje, ale přivezla jsem 2 pytle veci tak cca od 6 měsíců do 2 let. A to jsem si vzala tak 1/4 věcí. Ale jsem moc ráda. Určitě něco budem dokupovat, ale bude to spíš na parádu než z nutnosti. A celý březen budu prát
Zítra nás ještě čeká Ikea… ![]()
My mame vikend plny oslav, uz z toho zacinam byt KO, ale malý slaví 5 narozeniny, tak to musime řádně oslavit
do toho jsem dostala rymu jako tram a kasel ze me boli prudusky i když jen mluvim
.
Holky kostýmy máte všechny super!!! ![]()
@eMa321 taky potřebuji nutně do Ikei ale o víkendu nemam odvahu, teda u nas to vypadá v so a ne jak kdyby tam davali neco zadarmo
pojedeme s chlapem az v tydnu neco utratit
![]()
@Ivwet píše:
Jsem 30 tt a dopolední úklid a vereni a jsem hotova kort zadá už ani necítím. Jsem zvedáva jak vydrzim dalších 10 ttOdpočinku si jediné boku
No tak to mám úplně stejně, jsem 33tt a třeba dnes jsem uklidila kuchyň a začala vařit a než jsem to dodělala, byla jsem úplně hotová. A to jsem chtěla ještě vytirat a prát, ale to jsem odložila a šla si lehnout, už nebyla energie. Záda občas taky bolí, ale nic hrozného. Celkově se to dá, ale ta únava po běžných činnostech je teda děs.
@Callie ahoj, stim úklidem sem so to říkala taky, a jsem úplně vyřízená když jen umyju koupelnu, nebo začnu žehlit… Takže na to prdim stejně to nemá cenu
takže ti závidím že máš do toho chuť. Já se totiž nasnidam a pak lehnu a spím… A takhle každý den, je to možná i tím že jsem furt sama ![]()
@Katule93 je tak přes týden když jsem doma sama tak taky po snídani zalehnu buď usnu nebo koukám na net a začnu fungovat až tak ve 12 abych stihla uvařit než se manžel vrátí s práce a většinou obědvam až sním ![]()
@Ivwet taky většinou vařím až než přijde mužskéj, mě většinou samotnou nechutná, a kamarádky tady v Brně nemám co by zamnou chodili tak sem pořád doma s pejskem
.. Ale že bych věděla co furt vařit se taky říct nedá ![]()