Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
12.2.18 10:52
@Gabculkaa píše:
Holky, masopust supr, krasne masky! Vidim, ze vsechny jsme mely nabity vikend! My byli pro zmenu vybrat welnes pobyt, ktery jsme dostali v kvetnu na rozlucce se svobodou a bylo to uuuzasne!! Cestou tam jsme jeste vylezli Pulcinske skaly, takze mam ze sebe i dobry pocit a pak uz jsme jen relaxovali a jedli :lol: Pripojuju taky foto v 30+5

závidím to malé bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
12.2.18 12:07

@lajnis Tak nam tu roste velka bojovnice. :srdce: Ta se v zivote neztrati a dokaze jeste velke veci, uvidis. Vsechno tohle trapeni vam vynahradi na stokrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
12.2.18 12:08

Holky, resite nektera porodni plan??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
12.2.18 12:17

@Poiu teď se chystám na sepsání DVP.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
12.2.18 12:21
@Adjon píše:
@Poiu porodní plány mám sepsané z předchozích porodů, ale teď se chystám na sepsání DVP (dříve vyslovené přání), jelikož v Praze jsou podmínky mnohem drsnější, než byly v Ostravě :-). Ráda bych porodila přirozeně a porod si opravdu užila, stejně jako ten první ostravský.

Můžu se zeptat, kde v Ostravě si rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
12.2.18 12:25
@fialka6 píše:
Simco, jsi krásně hubeňoučká :palec: Břicho nízko už tu někdo psal, to mé mi připadá taky níž než obvykle a kila ti tedy závidím, já mám termín 7.4., na posledním ultrazvuku mi dala o den dříve, naše Zuzka je cvalík a nahoře mám tedy večer 14 kg, ráno je to většinou trochu míň. Myslela jsem, že svých dvacet tentokrát nestihnu, ale času dost, takže uvidím ;) Snad vám nábytek dorazí dřív, aby jsi vše stihla včas, nějaký čas to zabere a já jsem ráda, že už vše mám, protože je to čím dál náročnější a nevím, co budu dělat v březnu. Už teď nespím, sotva se hýbu, bolí mě záda, levá část se nějak víc roztahuje, takže chodím nechodím, ze schodů je to hrůza, nevydržím chvíli sedět a připadá mi, že už břicho nemá kam růst, no je to sranda :D

Já bych brala I těch 14kg :) jsem taky 33tt termín 9.4. a 14kg jsem měla kolem vánoc, od té doby jsem se nevážila, nemám doma váhu, ale už jsem si ji objednala. Jsem hodně vysoká a před těhu jsem byla hubená, tak to na mě není až tak moc vidět. Měla jsem dřív léta potíže s žaludkem a moc jsem nejedla, teď je mi fajn, tak pěkně papám a užívám si to :lol: jinak spaní taky úplně na prd. Budim se po 20min a furt se prevaluju, usnu až ráno kolem 7h a pak se zase nemůžu vyhrabat z postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
12.2.18 12:30

@Adjon DVP. No slysim poprve!? :nevim: O co presne jde??Ja nemam v planu si diktovat nějaké uplne silenosti, ale rada bych si tento porod tez uzila tak jak to pujde. A pokud mozno bez zbytecnych zasahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
12.2.18 12:32

Pyžamo

Holky dokupuji nějaký oblečení a řeším teď v čem bude mimi že začátku spinkat. Mamka mi říkala, že malé miminka jen v plence a košilce, že se neodkopou. Pozdeji overal na spaní nebo spací pytel… Ale me jde o první měsíc po narození, respektive zda mám něco kupovat na spaní. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.2.18 12:37
@Katule93 píše:
@Callie ahoj, stim úklidem sem so to říkala taky, a jsem úplně vyřízená když jen umyju koupelnu, nebo začnu žehlit… Takže na to prdim stejně to nemá cenu :roll: takže ti závidím že máš do toho chuť. Já se totiž nasnidam a pak lehnu a spím… A takhle každý den, je to možná i tím že jsem furt sama :,(

ahoj, neboj s tím úklidem to není tak horký, do 10:00 hod dopoledne jsem nepoužitelná, pak něco málo a postupně :-) Jako bonus jsem si v sobotu zvrtla kotník na 3×, úplně rovná cesta, nechápu to :roll: takže táhnu nohu za sebou :? Dneska jen sedím a hledám prckovi pediatra, byť mám za domkem zdravotní středisko, tak místní doktorka pro děti nemá dobrou pověst, jak jsem se dočetla na netu :lol: Já jsem taky doma sama, chlap přijede večer, okoupe se, nají a usne jak špalek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.2.18 12:38

@lajnis to je krásná slečna! Taky držím palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
12.2.18 12:39

@Staworowski Malá spala od narození v overalku a zavinovačce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.2.18 12:43
@Poiu píše:
Holky, resite nektera porodni plan??

Já mám TP 1.4. a ještě nevím, kde budu rodit, páč mám dvě porodnice přesně na půl cesty, jedna super soukromí, taková malá, domácká a druhá továrna na děti, ale luxusní výbava, kdyby náhodou. K plánu jsem se ještě nedostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.2.18 12:44

@Staworowski Budu dávat overalek a balit do zavinovačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.18 12:45

@lajnis Maličká je bojovnice a je krásná! Ten stafyl je teda drsnej. Snad se to bude brzo hojit. Držím palečky ať jste brzo holky spolu v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
12.2.18 12:48
@Poiu píše:
@Adjon DVP. No slysim poprve!? :nevim: O co presne jde??Ja nemam v planu si diktovat nějaké uplne silenosti, ale rada bych si tento porod tez uzila tak jak to pujde. A pokud mozno bez zbytecnych zasahu.

Holky já tedy nevím jak tam u Vás, ale člověk by měl důvěřovat tam kam jde rodit aniž by si sepisoval porodní plány, kolikrát jsou věci které se dodržet nedají a v případě problému tak jako tak Vám ho nedodrží a udělají co uznají za správné. Tedy aspoň tak si myslím, že by to mělo být a jak to třeba u nás je. Např. když je vše v pohodě a nic nehrozí, nechají přece přirozeně odrodit ne? Nevím jaký si chcete psát Vy, ale třeba tady měla jedna holčina takový plán, že ho nemocnice musela dát schválit právníkovi nemocnice, zda vůbec toto můžou schválit, když jsem pak slyšela co tam měla za požadavky, ani jsem se nedivila :roll: :zed: kolikrát si ty rodičky neuvědomují, že jde o jejich miminko a trvají na věcech, které to jen ohrožuje :think: :zed: tím samozřejmě neříkám, že to je i váš příklad, aby jste to nebrali nějak zle :mavam:

třeba např. že při porodu nesmí nikdo z doktorů a sester promluvil, musí být ticho :think: :mrgreen: že nesmějí děťátko ošetřit, zvážit, nikam ho prostě odnášet, vždyť přece od toho aby tam nedošlo třeba k záměně tam byl připravený otec u proodu, který s těmi sestrami všude může jít :? Takže mimčo neutřené, neodsáté, nic :roll: pak tam měla, že v případě kdy miminko při porodu umře, chce tam zůstat okamžitě sama s otcem aby se rozloučili…no chápete to?? :think: kdo si do porodního plánu napíšu tuto variantu 8o no nechápu… nakonec to dopadlo tak, že rodila doma a stejně museli volat si záchranku

Příspěvek upraven 12.02.18 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky