Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katule93 jo taky mám doma malého pejska.
super společník u mas je to fenecka tak super společnice. Máme ji jako mimco tak jsem zvědavá jak bude reagovat až si s porodnice privezeme malou Verunku. Děti má rada tak doufám ze to bude ok jsou ji teprve dva roky tak by se měla prispusobit.
@Vladimirovna Co prsa? Už je klid, nebo se muselo jet na pohotovost?
Tak po Dlouhé době zdravíme s Irmou v břiše
(Irma to nebude. To jen ted dokud je v břiše ) zatím sme se shodli na Tamare. Ale ještě uvažuji nad Darjou Darinou nebo Karin. Ale ty asi spíš neprojdou ![]()
Jsem už 33 tt. Nabrala jsem asi 8kg. Nevim přesně, váha ukazuje pokaždé jinak
. U prvního sem nabrala 13kg tak ted by to mohlo byt mín. Zatím nejsem ani otekla v obličeji. Posílám taky fotku břicha. Přijde mi že ho mám docela nízko tohle těhotenství. Cítím malou az kolikrát v tříslech když se tam hýbe. A ze se Teda hýbe. Přijde mi že snad nikdy nespí. I v noci když se proberu tak se hned po chvíli ozve. Doufám že takhle živa nebude naživo ![]()
Jinak závidím všem co už chystají. My čekáme na skříně do dětského pokoje. Jestli je dovezou na poslední týden tak to vychází pulka března. A to je už docela pozde. Termín mam 4.4. Tak snad to nějak vymyslím. Chtěla sem vyzehlene věci dávat rovnou do skříní..
Jinak me boli kycle. Hlavně v noci když spím dlouho na jedné strane. Každý večer sem nafoukla jak balón. Chytají me křeče snad všude mozne. Nedávno do prstu na ruce
a často si doma pobulim. Už aby ty hormony byli v normálu. A strašné ni chybi nějaký pohyb ![]()
Simco, jsi krásně hubeňoučká
Břicho nízko už tu někdo psal, to mé mi připadá taky níž než obvykle a kila ti tedy závidím, já mám termín 7.4., na posledním ultrazvuku mi dala o den dříve, naše Zuzka je cvalík a nahoře mám tedy večer 14 kg, ráno je to většinou trochu míň. Myslela jsem, že svých dvacet tentokrát nestihnu, ale času dost, takže uvidím
Snad vám nábytek dorazí dřív, aby jsi vše stihla včas, nějaký čas to zabere a já jsem ráda, že už vše mám, protože je to čím dál náročnější a nevím, co budu dělat v březnu. Už teď nespím, sotva se hýbu, bolí mě záda, levá část se nějak víc roztahuje, takže chodím nechodím, ze schodů je to hrůza, nevydržím chvíli sedět a připadá mi, že už břicho nemá kam růst, no je to sranda ![]()
Ahoj holky, fotky z masopustu jsou super
. My měli tento víkend krásně nabitý, jelikož dcera byla u babičky
. V pátek jsme si zašli do kina na Jumanji a to jsme se fakt krutě zasmáli
. Prcek mi však v bříšku dával jasně najevo, že už sedím moc dlouho
. V sobotu jsme se vydali na tůru do Komorní Lhotky. Ušli jsme celkově asi 5km do kopce a 5 zpět
. Sama se divím, že jsem to v tom sněhu ušla, ale byla to paráda. A to jsme ještě stihli večer jet na návštěvu. Dnes jsme složili postýlku, třídili věci a prali. Pak jsme jeli na další návštěvu ke kamarádce co měla pro mě další vychytávky pro mimi, tak už jsme krásně v bytě zavalení
. Teď jsem ráda, že už ležím a relaxuji čtením přízpěvků
.
@simcaP máš krásný pupík
.A chystat určitě taky zvládneš ![]()
@simcaP taky mám v bříšku Darju
Tamara je taky moc pěkné a zřídka dávané jméno.
Křeče v prstech u nohou a v lytku mám taky. Je to občas dost neprijemny
Ahoj.Tak mame tu zas dalsi malé změny u té naší cacorky. Krásně přibírá má už 890g, pomalu nám roste.Je prý šikovná, ale občas zlobí s teplotou(jednou ma a po druhe ne),ale pry je to normalni. V sobotu ji brali krev, protože se jim zdá bledci, ale pry je to normální. Tak asi bude mit trochu min železa po mamince, ale to je maličkost. Zákaz návštěv stále ještě jsou, ale jsou tam fajn sestřičky tak nám vždy malou vyfoti když vezem mliko.
Má psychika se pomalu smířila s tím, ze malá přišla tak brzi ven.Je pravda, ze nam strašně moc chybi, ale při svém stavu jsem ráda, ze tu není. Tak nakonec my zjistili, že infekci v jizve byl zlaty staphylococcus takže fajn. Léčit to musime čištěním takze je to na dlouho.pak me čeká znova šití tak se ho celkem bojím. Ne kvůli šití, ale zas pak to hojeni.Tak snad uz tenrokrat to bude ok..
Holky, masopust supr, krasne masky! Vidim, ze vsechny jsme mely nabity vikend! My byli pro zmenu vybrat welnes pobyt, ktery jsme dostali v kvetnu na rozlucce se svobodou a bylo to uuuzasne!! Cestou tam jsme jeste vylezli Pulcinske skaly, takze mam ze sebe i dobry pocit a pak uz jsme jen relaxovali a jedli
Pripojuju taky foto v 30+5
@lajnis Viktorko, jen tak dal, jsi nadherna! A maminka uz se taky dava do kupy, to je dobre!! ![]()
Ahoj tak z Viktorky mám radost
jen tak dál
s tím stafilokokem to je sila
drž se.
Tamara je krásný jméno, kamarádka porodila včera a má Klaudii taky hezký
@lajnis
to je tak veliká bojovnice
!!Sikulka a jak se usmívá
!!Posíláme ji veliké objetí a pusinky je to zlatíčko
![]()
@lajnis Viktorka je prostě nádherná a super jak bojuje
. Držíme stále palečky at jsi i ty brzy v pořádku.
@Gabculkaa Krásná štíhlá maminka
, taky bych tak chtěla vypadat. Já měla rozhodně o dost větší bříško
v 30tt.
@lajnis píše:
Ahoj.Tak mame tu zas dalsi malé změny u té naší cacorky. Krásně přibírá má už 890g, pomalu nám roste.Je prý šikovná, ale občas zlobí s teplotou(jednou ma a po druhe ne),ale pry je to normalni. V sobotu ji brali krev, protože se jim zdá bledci, ale pry je to normální. Tak asi bude mit trochu min železa po mamince, ale to je maličkost. Zákaz návštěv stále ještě jsou, ale jsou tam fajn sestřičky tak nám vždy malou vyfoti když vezem mliko.
Má psychika se pomalu smířila s tím, ze malá přišla tak brzi ven.Je pravda, ze nam strašně moc chybi, ale při svém stavu jsem ráda, ze tu není. Tak nakonec my zjistili, že infekci v jizve byl zlaty staphylococcus takže fajn. Léčit to musime čištěním takze je to na dlouho.pak me čeká znova šití tak se ho celkem bojím. Ne kvůli šití, ale zas pak to hojeni.Tak snad uz tenrokrat to bude ok..
TO je prďolka, ale pěkně příbírá
moc držím dále palečky a i Tobě, ať jsi v pořádku ![]()