Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
877
7.2.18 19:32

@Poiu no já bych se toho barveni bála, když to má mít pak na sobě mimčo… a te prace s tim… radši bych dokoupila, co bude potreba, buď z druhe ruky nebo z Lidlu/Pepca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
7.2.18 19:46

@Saarka_O Na Lidl sem uplne zapomněla. Uz sem koukala a ted tam fakt maj za dobrej peniz. :potlesk: Do Pepca se chystam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.2.18 20:48
@Veronika.Berta píše:
@Monalisasmile https://www.maxim-kocarky.cz/…atural-line/ jen nevím jak moc bude pružit, mrzí mě, že není nikde k vidění :? Máme v záloze ještě starou libertu :palec:

Jeee ten je taky super, na netu jsem na něj také koukala… :palec:

@eMa321 vše na kočárku je pratelné, jinak materiál je to takový nepromokavý, jak po něm kapky vody stečou :-)

@Novaska mám z bílé obrovský respekt :-) Jen jsme z manželem zvažovali tuto variantu a celošedou. Manžel rozhodl :nevim: :).
Sportovní verze má bílou boudičku a nánožník, ale myslím, že ji moc nevyužijeme, :think: uvidím. Nemám jej vyfocený, ale vkládám foto z shopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
7.2.18 21:29

@Monalisasmile krásný kočárek, já bych do bílé nešla, ale líbí se mi moc.

@Poiu Vyzkoušej to mýdlo s Jelenem jak už ti tu holky psaly, já je používám, když si syn něco pobrydá a na bryndáky, namočím namydlím a šupnu do pračky k ostatnímu zatím se mi nestalo, že bych něco nevyprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
7.2.18 21:37

@Monalisasmile tak alespoň, že je vše pratelné ale i tak tohle rozhodnutí obdivuji, já když si vzpomenu, jak jsem měla pořád kočár špinavý a to převažovala černá barva, tak si to neumím představit, nicméně, je to opravdu zajímavý kočárek :potlesk: :palec: hlavně ať jsi spokojená :dance:

K těm oblečkům holky, já teda body z lidlu miluji, za prvé nám vždy dlouho velikostně vydrželi a na tu cenu je to fakt super materiál, já jsem teď nakoupila přes eshop pokaždé když je měli a vůbec nelituji, jsou jedny z nejlepších, co mám pro špunta nachystané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
8.2.18 06:18

@Poiu ja mam spoustu veci podedenych a mnohe byly flekate nebo zazloutle…a koupila sem Savo Perex…na 2-3 hodky nalozila do trosku vyssi koncentrace nez uvadeji :mrgreen: a pak vylila vodu, ale nevyzdimane hodila do pracky a zapla na 60 jeste s tim savem do pracky dle navodu…no a pak to vymachala a vyprala to znovu uz v detskem prasku…no nevypraly se asi jen 3 veci, tak sly…jinak vsechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
8.2.18 08:32

Holky dekuju za rady. :) Jelenove mydlo sem uz zkousela a nic. :( Savo perex bych pouzila ale ono to neni ciste bile, jsou tam treba lemy barevne a asi by to nedopadlo dobre. Ale nezkousela sem. Ja kdyz je neco flekate a pracka si s tim neporadi tak to vetsinou neresim. Ale tohle me nastvalo. :zed: No mame na doma vic obleceni nez sem chtela a aspon kdyz se to jeste vic znici nebudu nastvana. Tak aspon nejake plus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
8.2.18 09:00

Ahoj holky, jdu se podělit o nové těhotenské " poznatky" :-) Od včerejška jsem doma, protože si chci vybrat dovolenou před odchodem na MD z důvodu, že mi to finančně spočítají za poslední kvartál a ten je vyšší, než bude po MD. Nicméně už i chlap si všiml, jak stál u okna, že máme všude prach, tak jsem ho uklidnila, že jak budu doma, tak se to tady bude lesknout i když se táhnu jak slimák. Já se snad od včerejška nepohla! 8o Dnes jsem vstala o půl šesté zamávala chlapovi a doteď zase spala, mně se snad vrátila únava z prvního trimestru :mrgreen: A co hůř, já jsem začala chrápat, čekám kdy se mi odstěhuje zpátky k mamince, protože to jde slyšet i přes troje zavřené dveře ( tak jo, trochu přeháním) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nějaké rady??? 8o
Jinak focení dopadlo dobře i když nám místo sněhu napadal déšť a finále bylo v ateliéru, tak jak jsem nechtěli. I bez úprav ty fotky byly TOP a poprvé v těhotenství jsem se musela pochválit, jak mi to sekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
8.2.18 09:03

@Poiu Mě na některé skvrny pomáhá kápnout jar a nebo jednou sodu před tím než je hodím do pračky. A jaký používáš prací prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
8.2.18 09:20

Holky včera mě dr dala clotrimazol mast i čípky 6ks. pisou že v 1 trimestru se nedoporučuji ale to se mě netýká jsem 24+3, měla jste některá? Mám asi spotřebovat všech 6 ks? Říkala že výtok v těhotenství je normální ale že to mám dost a někdy to vede k předčasnýmu porodu což nechci. Jinak čípek v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
8.2.18 09:47

@lenina28 ja mela nabeh na kvasinky. Dr mi dala clotrimazol 3ks a bylo po problemu. Pokud ti dala 6ks, tak asi mas vybrat vsech 6 :palec: uz jednou sem v tehu mela kvasinky, dala mi neco jineho a to nezabralo. Takze za me clotrimazol super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
8.2.18 10:47

@eMa321 Peru jen v Arielu. Ale ne ten nas ceskej ale dovazi mi ho z Nemecka. A pere lip nez ten nas. Kdyz je pradlo trochu flekatejsi tak tam pridam bud tekutej ariel na skvrny nebo mam doma prave jelenove mydlo.
Ty flicky kolem krcku je nejspis opravdu od materskeho mlicka, ono to po tech letech vylezlo.Kdyz jsem ti skladnila bylo to cistoucke. A mam obavy ze je to stejne jak s krvi. Jak se bilkovina srazi tak uz nepomuze asi nic. Flicky od zlukleho kremu ci olejicku pustily uz pri prvni prani. I takove ty zazloutle od prachu. Zavinovacka byla jeden velkej flek. No proste po vyprani je zase krasne bila ac vypadala ze je spis zluta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.18 11:12

@Poiu Někdy pomáhá věcičky dát do kyblíku, prosolit a zalít horkou vodou. Sůl to vyžere, pak vyprat. Mě takhle pustily skvrny ze záclon, protože mi naše papouščí prasátko žvýkalo kytky přes záclonu a byly na nich slušné skvrny. Ještě jsem je před praním vzala jelenem a šup do pračky ;)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
8.2.18 11:47
@Poiu píše:
Ja sem pekne nastvana. :zed: Sla sem si do sklepa pro veci po synovi, ze to zacnu pomalu prat. No jak sem si myslela ze nebudu muset moc nakupovat, no byla sem naivni. :? Temer vse flekate. Neco se vypralo, neco neni az tak videt. Ale max vse tak na doma. Zlute flicky od kremu atd se jeste vypraly, ale flicky co vylezly kolem krcku, asi od mlicka, tak uz ne. Premyslim ze nektere kousky skusim obarvit. :think: Vetsinou jde o bile, ci svetle modre kousky. Kdyby nektera mela zkušenost s barvenim deckyho budu rada za kazdou radu.

Kdyby jsi chtěla, já dávám z pár drobných pryč vše po synovi :-) neblinkal mi jako malý ani neměl opruzeniny, takže já ty flíčky vůbec neznám, ba naopak je to jak nové, body za 15 kč a zavinovací za 30 :) jinak teď používám na trávu, fleky vždy jen vanisch, bílá lahev, naleju a je vše pryč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.2.18 12:12

Ahojky holky prosím o radu bylo mi řečeno ze mám nízko bříško :think: ale jsem 31+3 ale dle MS jsem 32tt co myslíte?? Jsem prvorodicka takže vůbec netuším jestli Jo nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí