Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4035
9.2.18 09:11

@Ivwet Ja ho dostala a muzu uprimne rict ze sem ho pouzila fakt asi 2×. Mamka si v nem potom nechavala kafe aby ji nevychladlo. :mrgreen: Stejne clovek musi vstat a ona ta voda je mikrovlnce ohrata za par vterin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
9.2.18 09:13

@lenina28 Tak tomu rikam komfort :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.2.18 10:29

@lenina28 Tak to teda cumim. Ja tez sedela v hale na nepohodlnych lavicich a uz jsem nevedela jak si sednout. Porad jsem zivala a myslela na to az pujdu doma spat. Zrovna jsem si rikala, ze by mohli udelat nejaky pohodlnejsi posezeni, kdyz uz tam clovek drepi 3h, ale o postelich se mi teda ani nesnilo :palec: :D a o vyberu prichute taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
9.2.18 10:37
@lenina28 píše:
Tak jsem na testu, snad to klapne, můžu pít před i během max 0,5 vody a můžu i spát :mrgreen:

No tak to je hodně dobrý luxus :mrgreen: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 11:27

Holky mě klepne.. Teď mi přišla oznámit tchýně, že jí udělali výsledky ze stěru a má slamonelu.. paráda.. v jednom baráku, společná toaleta :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
9.2.18 13:18

8o 8o 8o chudáka, tak tvůj tfuj, bábu :mrgreen: někde zavřete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
9.2.18 15:00

Nemáte někdo zkušenost s bolestí v prsu? Od rána mě picha v levém prsu a docela dost a nevím co to má být 8o neustale…A samozřejmě vždy když se něco děje tak v pátek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 15:22

@Vladimirovna ohřát prsa v teplé vodě, povolí to.. nic se neděje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 15:25

Včerejší kontrola :) Obě jsme v pořádku, maličká je hlavou dolů, ale nepočítám, že je to finále. Má ještě spoustu manipulačního prostoru. Byla přistižena při vychutnávání si ručičky. Nakonec na nás jak je vidět vyplázla jazyk. Já se na ní tak hrozně těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
9.2.18 15:29

@Veronika.Berta dekuji…zkusim. Je ta je ale krásná :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 15:34

@Vladimirovna Děkuju.. dali jsme si záležet :) Taky mě občas bolí prsa, pomáhá si prsa ohřát ve vaně s teplou vodou. V podprsence nosím chundelatý ponožky na bradavkách, když jdu ven, protože to se pak nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.2.18 16:20

No tak mě prsa netrápí, začínají se ztrácet za pupkem :D… ale od včerejška se mi rozjely docela kruté bolesti v kosti stydké. Trpěla jsem na to i při menzes a co jsem vyčetla, tak to znamená, že se tělo začíná připravovat na porod. Včera se to ještě dalo, ale dneska jsem trochu poklidila a už sotva lezu…třísla jsou out :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
9.2.18 16:37

@lenina28 tak taková odběrová místnost je luxus :palec: :* Super, my měli jen pohodlný křesla.

@xacxa bobku, mám to stejně, bolí mě k tomu i kyčle :-D Musime vydržet, už se nám to krátí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
9.2.18 16:46

@Veronika.Berta dala jsem si teplou sprchu a je to lepsi. Já už se chystala na rakovinu, zánět nebo anginu pectoris :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 16:56

@Vladimirovna :D Bóže to jsou nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat