Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.2.18 17:00

@Monalisasmile @xacxa Koukám, že nejsem jediná, kdo poznal kachní krok :lol: Snažím se kyčle trénovat, občas se pohoupat na míči i když si nejsem jistá jeho nosností :D Poslední týden mi začal vadit polštář na spaní mezi kolenama. Bolí mě pak žily na nohou. Včera jsem na žíly vyfasovala léky, mučím nohy jednou denně studenou a teplou sprchou, tak to musíme spolu vydržet. Na cévní se mi fakt nechce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
9.2.18 17:30
@Veronika.Berta píše:
@Monalisasmile @xacxa Koukám, že nejsem jediná, kdo poznal kachní krok :lol: Snažím se kyčle trénovat, občas se pohoupat na míči i když si nejsem jistá jeho nosností :D Poslední týden mi začal vadit polštář na spaní mezi kolenama. Bolí mě pak žily na nohou. Včera jsem na žíly vyfasovala léky, mučím nohy jednou denně studenou a teplou sprchou, tak to musíme spolu vydržet. Na cévní se mi fakt nechce 8o

Kočko já trpím na lymfedém dolních končetin, zjistili mi to v 16 letech a nosím kompresivní podkolenky. Nevim teda jak to funguje s žílama, ale já mám teplo na nohy doslova zakázané…jakože porušuju že, ale teplé koupele tomu nesvědčí, to spíš ta chladná voda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 18:08

@xacxa To musí být drsný! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
9.2.18 21:38

@Monalisasmile krasny kocarek :palec: Ja byla na cukrovce ve ctvtek a teda takove pohodly jsem nemela, ta sladka voda chutnala jak sirup na kasel takze jsem mela co delat abych tam nepadla ale nakonec jsem to zvladla @Vladimirovna ty prsa me nekdy take pichaji je to neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.2.18 22:57

Budete si kupovat soupravucku do porodnice já o tom uvažují a většinou nabízí ve velikosti 50 a 56 jakou by jste volily? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
10.2.18 01:42

Tak jsem se s tím zlepšením sekla. Mám hroznou bolest v levém prsu. Nemůžu si lehnout vůbec na bok, pak je to nesnesitelná bolest. Nemůžu spat vubec. Nechci na pohotovost. Mám strach mám silikony ( už 4 roky, byla jsem úplně plochá) :,( :,( :,( co to sakra je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
10.2.18 01:59

@Ivwet já koupila 56…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
10.2.18 08:29

@Ivwet kup radši tu větší 56.me vydržela asi měsíc a něco. Ta vel. 50 je jen na pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
10.2.18 09:18

@Ivwet také jsem určitě za 56.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.18 10:12

@Vladimirovna tak to mazej na pohotovost, jestli už není klid. Nejsou prsa horká? Jestli se ti neudělal zápal. Jestli jsou horká a bolí, tak chladit, sednout do auta a mazat k doktorovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
10.2.18 10:53
@lenina28 píše:
Taky mě to naštvalo, přebrala jsem věci po synovi, moc toho není asi jsem hodně půjčila ;) a to co zbylo tak je taky flekaty nechápu, no bude to na doma.
Koukala jsem na eshop Lidl a mají pěkné body s bočním zapínáním :palec: za pár korun

Já dostala oblečení od sestry a od kamarádek, takovou směsku od narození až do cca 2let a říkala jsem si, kolik toho nemám… Ale teď během přebírání zjišťuji, že na ty první měsíce teda nic moc, je toho malo a takové už seprané…taky budu dokupovat. Jinak z lidlu jsem objednala bodýčka a tepláčky a moc pěkný, ještě něco tam vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
10.2.18 14:08
@Veronika.Berta píše:
@xacxa To musí být drsný! :(
člověk si zvykne, i k moři jezdím…teda už jsem dlooouho nebyla a opaluju se, ale když jsou joo vedra, tak mi otečou nohy, kolikrát stačí koupel v bazéně a pohoda…mám horší věci :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.2.18 15:20

Jsem 30 tt a dopolední úklid a vereni a jsem hotova kort zadá už ani necítím. Jsem zvedáva jak vydrzim dalších 10 tt :nevim: Odpočinku si jediné boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
10.2.18 15:35

@Veronika.Berta nejsou… A je to jenom levé prso… :( zatím držím doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.2.18 16:18

@Vladimirovna normálně bych řekla, že prostě jen rostou. A většinou nerostou stejne, takže může bolet jen jedno prso. Ale zase ohledně těch silikonu… co nejaká kontrola na plastice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí