Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Monalisasmile @xacxa Koukám, že nejsem jediná, kdo poznal kachní krok
Snažím se kyčle trénovat, občas se pohoupat na míči i když si nejsem jistá jeho nosností
Poslední týden mi začal vadit polštář na spaní mezi kolenama. Bolí mě pak žily na nohou. Včera jsem na žíly vyfasovala léky, mučím nohy jednou denně studenou a teplou sprchou, tak to musíme spolu vydržet. Na cévní se mi fakt nechce ![]()
@Veronika.Berta píše:
@Monalisasmile @xacxa Koukám, že nejsem jediná, kdo poznal kachní krokSnažím se kyčle trénovat, občas se pohoupat na míči i když si nejsem jistá jeho nosností
Poslední týden mi začal vadit polštář na spaní mezi kolenama. Bolí mě pak žily na nohou. Včera jsem na žíly vyfasovala léky, mučím nohy jednou denně studenou a teplou sprchou, tak to musíme spolu vydržet. Na cévní se mi fakt nechce
Kočko já trpím na lymfedém dolních končetin, zjistili mi to v 16 letech a nosím kompresivní podkolenky. Nevim teda jak to funguje s žílama, ale já mám teplo na nohy doslova zakázané…jakože porušuju že, ale teplé koupele tomu nesvědčí, to spíš ta chladná voda ![]()
@Monalisasmile krasny kocarek
Ja byla na cukrovce ve ctvtek a teda takove pohodly jsem nemela, ta sladka voda chutnala jak sirup na kasel takze jsem mela co delat abych tam nepadla ale nakonec jsem to zvladla @Vladimirovna ty prsa me nekdy take pichaji je to neprijemne
Budete si kupovat soupravucku do porodnice já o tom uvažují a většinou nabízí ve velikosti 50 a 56 jakou by jste volily? ![]()
Tak jsem se s tím zlepšením sekla. Mám hroznou bolest v levém prsu. Nemůžu si lehnout vůbec na bok, pak je to nesnesitelná bolest. Nemůžu spat vubec. Nechci na pohotovost. Mám strach mám silikony ( už 4 roky, byla jsem úplně plochá)
co to sakra je
@Ivwet kup radši tu větší 56.me vydržela asi měsíc a něco. Ta vel. 50 je jen na pár dní.
@Ivwet také jsem určitě za 56.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:10
@Vladimirovna tak to mazej na pohotovost, jestli už není klid. Nejsou prsa horká? Jestli se ti neudělal zápal. Jestli jsou horká a bolí, tak chladit, sednout do auta a mazat k doktorovi!
@lenina28 píše:
Taky mě to naštvalo, přebrala jsem věci po synovi, moc toho není asi jsem hodně půjčilaa to co zbylo tak je taky flekaty nechápu, no bude to na doma.
Koukala jsem na eshop Lidl a mají pěkné body s bočním zapínánímza pár korun
Já dostala oblečení od sestry a od kamarádek, takovou směsku od narození až do cca 2let a říkala jsem si, kolik toho nemám… Ale teď během přebírání zjišťuji, že na ty první měsíce teda nic moc, je toho malo a takové už seprané…taky budu dokupovat. Jinak z lidlu jsem objednala bodýčka a tepláčky a moc pěkný, ještě něco tam vezmu.
@Veronika.Berta píše:člověk si zvykne, i k moři jezdím…teda už jsem dlooouho nebyla a opaluju se, ale když jsou joo vedra, tak mi otečou nohy, kolikrát stačí koupel v bazéně a pohoda…mám horší věci
@xacxa To musí být drsný!
Jsem 30 tt a dopolední úklid a vereni a jsem hotova kort zadá už ani necítím. Jsem zvedáva jak vydrzim dalších 10 tt
Odpočinku si jediné boku
@Veronika.Berta nejsou… A je to jenom levé prso…
zatím držím doma…
@Vladimirovna normálně bych řekla, že prostě jen rostou. A většinou nerostou stejne, takže může bolet jen jedno prso. Ale zase ohledně těch silikonu… co nejaká kontrola na plastice. ![]()