Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja sem pekne nastvana.
Sla sem si do sklepa pro veci po synovi, ze to zacnu pomalu prat. No jak sem si myslela ze nebudu muset moc nakupovat, no byla sem naivni.
Temer vse flekate. Neco se vypralo, neco neni az tak videt. Ale max vse tak na doma. Zlute flicky od kremu atd se jeste vypraly, ale flicky co vylezly kolem krcku, asi od mlicka, tak uz ne. Premyslim ze nektere kousky skusim obarvit.
Vetsinou jde o bile, ci svetle modre kousky. Kdyby nektera mela zkušenost s barvenim deckyho budu rada za kazdou radu.
@Monalisasmile https://www.maxim-kocarky.cz/…atural-line/ jen nevím jak moc bude pružit, mrzí mě, že není nikde k vidění
Máme v záloze ještě starou libertu ![]()
@Poiu zkusila bych žlučové mýdlo, nebo teď prodávají Jelenový prací prášek
Barvit se dá, ale bude to chtít barvit na vyšší stupeň, než se pak bude prádélko prát. Pak po obarvení ustálit v octu ![]()
Tak já mám dnes po kontrole 29tt a už malá je pretocena hlavou dolu
Ptala jsem se doktora jestli už takhle zůstane a on mi řekl ze většinou se už nepřetoci ![]()
@Ivwet
mne se otočil 28.A 32 už byl zase hlavou nahoře
a ted nevim jak je ![]()
@Monalisasmile Je krásný, i když se přiznám že má krevní skupina není. A dá se případně prát?
Stejně je to zajímavé s tím otáčením. Naše je taky pořád hlavou nahoru. Včera jsme se o tom s doktorkou bavili, že vlastně nikdo pořádně neví co je nutí se otočit. Možná gravitace, hlava je těžší, ale zase to nevysvětluje proč se některé neotoci…
Holky vůbec s tím otáčením nestrašte, já se modlím, abychom už zůstali hlavou dolů
musím říct, že od té doby, co je přetočený, se mi mnohem líp spí a leží, když byl hlavičkou nahoru, nemohla jsem vůbec dýchat.
My konečně dovezli autosedačku, to byl asi poslední důležitý bod k tomu co pořídit, a tím máme asi vše koupené, jen teda drogerie, ale pleny jsem si už dovezla z německa, mám doma zásobu asi 20 balíků,´stejně tak ubrousky, jen pak ještě v březnu vlítnu do lékárny a dokoupím pár nezbytností a stejně tak začnu vše prát, no a pak už budeme jen čekat, až se rozrosteme
![]()
Jinak s matrikou neporadím, nikdy jsem tohle neřešila, u prvního už jsem byla vdaná a vše jsem odevzdala v porodnici, rodný list nám přinesla pošťačka asi druhý den co jsme se vrátili z porodnice.
@Monalisasmile moc zajímavý kočárek, je pravda, že takových moc nepotkávám
úplně upřímně musím říct, že já bych z té bílé měla trošku respekt
ale asi i záleží co je to za materiál. A sporťák je v kombinaci? Je taky tak hodně do bílé?
@eMa321 u některých dětí to může být tím, že mají krátký pupečník nebo jinou překážku.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:11
@Adjon Já se jí vůbec nedivím, že nechce být 2 měsíce hlavou dolů. Mně by se to taky nelíbilo
Ale tlačítko na spouštění porodu by bylo fajn.
@Adjon jo jo. S tím krátkým pupecnikem jsem to taky slyšela. Pro miminko je pak vhodnější ta poloha hlavou nahoru a pretoci se třeba až pár dní před porodem. ![]()
@Adjon Já můžu říct, že třeba můj manžel, když se měl narodit, tak se na sucho na poslední chvíli otočil hlavou nahoru a šel kudlou.. mamánek jeden ![]()
@Poiu píše:
Ja sem pekne nastvana.Sla sem si do sklepa pro veci po synovi, ze to zacnu pomalu prat. No jak sem si myslela ze nebudu muset moc nakupovat, no byla sem naivni.
Temer vse flekate. Neco se vypralo, neco neni az tak videt. Ale max vse tak na doma. Zlute flicky od kremu atd se jeste vypraly, ale flicky co vylezly kolem krcku, asi od mlicka, tak uz ne. Premyslim ze nektere kousky skusim obarvit.
Vetsinou jde o bile, ci svetle modre kousky. Kdyby nektera mela zkušenost s barvenim deckyho budu rada za kazdou radu.
Taky mě to naštvalo, přebrala jsem věci po synovi, moc toho není asi jsem hodně půjčila
a to co zbylo tak je taky flekaty nechápu, no bude to na doma.
Koukala jsem na eshop Lidl a mají pěkné body s bočním zapínáním
za pár korun
@Poiu píše:
Ja sem pekne nastvana.Sla sem si do sklepa pro veci po synovi, ze to zacnu pomalu prat. No jak sem si myslela ze nebudu muset moc nakupovat, no byla sem naivni.
Kamarádka nedavno řešila něco podobného. A podařilo se ji to vyčistit. Na internetu snad najdeš nejaké rady. Já bych nejprve zkusila to zlucove mydlo. ![]()