Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
6.2.18 14:22

Já co se týče chutí nic extra nejvíc asi ujíždím na jabkách a hroznech z nezdravýho mě semtam přepadne chuť na brambůrky, ale to se snažím krotit. S prvním to bylo zajímavější to jsem denně vypikla krabici mléka buď jen tak nebo jako kakao jinak je vůbec nepiju kromě trošky do kafe tak si manžel dělal srandu jak jsem teď otěhotněla podruhé jestli má kontaktovat nějakou mlíkárnu a nic naše spotřeba stále jen krabice na týden.

S aniballem jsem cvičila u prvního výsledek bohužel nevím -akutní císař. Ale jdu do toho znova i když riziko císaře opět je pokud prcek bude velikej. Na mě to mělo i psychický vliv, tak nějak mě to uklidnilo, že jsem se na porod mohla trošku připravit a udělala si nějakou představu o tlačení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.2.18 17:21

Tak mi s přítelem, teď tady s manželem jsme se v látek na tajnaka vzaly jen zvedkove a my bylo to v naprostém klidu a pohodě takže nelitujeme. Tak už se malá narodí tak ať jsme rodina jak má být. A takhle nám to s Verunkou slušelo :) I rodiče to vzaly v pohodě. Tak teď budu mít co vyřizovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 17:30

@Ivwet Gratuluju ke svatbě :) rodinka má být spolu. Nevěsta krásná i s pupíčkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.2.18 17:35

@Ivwet Gratuluju :kytka: a hodně štěstí všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
6.2.18 17:43

@Ivwet Parádní :palec: Moc ti to slušelo, krásná nevěsta (maminka) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
6.2.18 17:52

@Ivwet Juuu krásná :) Mě to čeká tuhle sobotu :D 30tt, budu ráda, když k tomu oltáři vůbec dojdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
6.2.18 17:55

@lentilka297 tak budeme držet palečky a také přilož fotečku :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 17:57

@lentilka297 Tak to budeme chtít fotodokumentaci :) Také přejeme spustu štěstíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
6.2.18 17:59

@Ivwet :) juuu moc ti to sluší ;) gratuluju :kytka: :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.2.18 18:14

Holky děkujeme :srdce:

@lentilka297 ni já jsem 29 tt tak to máme skoro stejně. Tak na tajnaka?

Co pa to bříško ale ty prsa narvat do těch šatů měla jsem je tam tiptop no o dvě čísla větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
6.2.18 18:17

@Ivwet gratuluji :hug: moc vam to holky slušelo :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.2.18 18:46

@Ivwet i já blahopřeju, tomu říkám překvápko ;-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.2.18 18:58

Gratuluji :srdce: hodně štěstíčka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
6.2.18 19:31

Moc děkuji :) Ne vyloženě na tajno, partner si neodpustí párty pro kamarády :D Ale ta je o týden později. Svatba bude jen se svědky a s rodičema. Nějak jsem si nedokázala představit, že by mě táta nevedl k oltáři. Ale líbí se mi, že to bude takhle malinké a v klidu bez stresu a starostí.
S prsama teda problém nemám, nikdy jsem žádná neměla a teď to není o moc lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
6.2.18 20:16

@Ivwet Juu, paráda. Jsi krásná nevěsta! Já přítele taky zkoušela přemluvit aspoň na malou formální svatbu a velkou „párty“ třeba v létě nebo za rok. Měla bych lepší pocit, u nesezdaneho páru jsou některé věci pak složitější :think: No zatím jsem ho nepřemluvila. Svatbu chce, ale ne v této formě…
Ale stejný problém byl i se susickou na prádlo, byl nejprve proti, a dneska ji přivezli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí