Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
5.2.18 17:50

@lajnis moc držím palce tobě, ať všechno zvládneš, hlavně hlavou. S tělem ti pomůžou doktoři. Bude líp. A Viktorce hromadu sil. Je úžasná, jak to zvládá. Asi po mamince ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
5.2.18 19:08

Jsem ve 27tt a mam pocit ze uz nemuzu. Nejsem zadny vorezacatko ale fakt uz mam pocit jak kdyby porod uz mel byt kazdym dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
5.2.18 19:30
@Adjon píše:
@Mavu podle poučení co jsem dostala se má vynechat i z léků vše, co jde a pít pouze ta voda. Já si beru normálně vitamíny, ale ty jsem před odběrem také vynechala.Dnes jsem si udělala radost a koupila si nové plavky. Původně jsem přemýšlela nad těhotenskými, stáli do 500,– Kč, ale vyzkoušela jsem i obyčejné, akorát o mnoho čísel větší než normálně mám a s břichem sedí úplně perfektně a stály jen 139,– Kč. Takže kdyby někdo chtěl ještě chodit jako já na těhu plavání nebo jen tak na bazén a řešil by co na sebe, myslím že ta cena je fakt příznivá pro každého :-).
Koupila jsem si tyto a tvarově k těhotenskému břichu sedí fakt skvěle:
https://www.decathlon.cz/…8306588.html

Taky jsem si koupila plavky v Decathlonu, akorát mám dvoudílné a sedí mi perfektně. Musela jsem se trošku zvykat na to, že mám odhalené bříško, ale když jsem na bazéně potkala i jiné maminky ve dvoudílných plavkách, tak jsem si zvykla. :) POužíváš na plavání speciální tampony pro těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.2.18 20:32

@Svetluska30 mě také dvoudílné plavky nevadí.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.2.18 20:50

@Adjon moc děkuji za info :kytka: ta to si vezmu pouze prášek na štítnou a femibion až po testu :)
Jinak plavky jsou super! A chodis plavat normalne do klasickyho bazenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 20:53

@leniiisek5 Copak se děje? Se mnou taky občas lomcujou hormony, co jsem vysadila pšenici, tak je po depkách. Chce to procházky a dělat si na sebe čas a rozmazlovat se. ;) Taky si občas říkám, že je to dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.2.18 21:11

@Mavu těhotenské plavání je většinou v malých bazénech, kde bývá i plavání miminek, ale jinak chodím na klasický veřejný bazén.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 21:12

Těhotenské chutě

Na začátku těhotenství jsem vyžrala manželovi makový závin lžičkou a zapíjela to mlékem i když mák nenávidím. Právě se cpu kyselým zavináčem a taky jsem je nikdy nejedla.. Tak se pochlubte… copak jíte holky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.2.18 21:19

@Veronika.Berta Teda chutě mám, ale úplně normální, jako jiny. Někdy na sladké, jindy na slané, ale nic speciálního ani nic, co bych jinak nejedla.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
5.2.18 21:25

Ja jedine na čem ujizdim je vodova zmrzlina, proste na ni mam porad chut, kupuji si minimalne 2× tydne v kauflandu jednu krabici tech nejobycejnejsich kolorek a porad je do sebe cpu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jinak nemam chute žádný. Ja nejim vůbec sladke, nechutnaji mi cokolady, susenky, bonbony nic, nemam rada ani cukrovi nebo zakusky, dorty atd…takze sladke jim opravdu velmi, velmi výjimečně a ani těhotenství to u me nezměnilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.2.18 21:33

@svlucka u nás mají zvláštní místnost na ty testy cukrovky. Takže nás zavřeli do vedlejší místnosti s okny, pohodlnými křesly, kde byl naprostý klid. Akorát mě se udělalo šoufl i v sedě, tak jsem se musela zvednout a chvilku jsem chodila po místnosti směrem k oknu :-). Co si pamatuju tak jsem ráno před odběrem taky pila. V kabelce jsem měla sladkou proteinovou tyčinku, ať to pak zvládnu domů :-D.

@lajnis Super, že Viktorka tolik bojuje, je to mini drobeček :*. S tím císařem a problémy s jízvou tě naprosto chápu, je to hrozné :(. Já u první měla akutního císaře a naštěstí bylo vše v pořádku a pěkně jsem se hojila. Teď ze zdravotních důvodů musím podstoupit plánovaného a mám děsný strach :roll:. Ani nevim proč, když jsem neměla špatnou zkušenost. :nevim: Asi to, že už jsem zase o osm let starší a nevím jak proběhne hojení a jaké to bude. Taky bych mnohem raději podstoupila přirozený porod.
Každopádně přeji ať si brzo fit, a vůbec se neciť méněcenně, za to přece nemůžeš a až budeš zase fit tak budeš nejlepší máma ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
5.2.18 21:35

@Veronika.Berta u mě teda taky nic speciálního, co se týče chutí, nepociťuju. Nic co bych nejedla ještě před otěhotnením ani žádný bizarní kombinace typu šlehačka s kyselyma okurkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 21:35

@Novaska Já se chci taky cpát beztrestně zmrzlinooou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.2.18 21:40

@Veronika.Berta já taky nic zvláštního, jednou mě přepadla chuť na kyselé zelí tak jsem snědla celou sklenici. Jinak mi hodně chutná hrozno, pomeranče a mandarinky. Ale teď jím to co před těhu, takže beze změny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
5.2.18 21:54

Ahoj, taky nemám žádné speciální chutě, snažím se jíst zdravě a sem tam si dopřeji i něco sladkého, ale určitě to nepřeháním.
Dnes jsem byla s manželem na ultrazvuku ve 31 tt, takže malá váží odhadem 1811 g, o jeden den je velikostně napřed oproti původnímu 7.4. Jinak vše ostatní v pořádku, pořád je hlavičkou dolů. Zítra jdu k doktorce a budou určitě i výsledky krve. Od pátku mě začalo bolet v kříži, při chůzi je to nepříjemný, chodím jak důchodkyně. No bude to asi pěkně dlouhých skoro 9 týdnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí