Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Viktorka je opravdu bojovnice
A ten rozdíl mezi fotkami opravdu veliký, určitě ji brzy budete mít doma ![]()
Ivwet, kolem 30 tt začínají mít míň a míň místa, takže ji ucítíš pokaždé jinak. I minimální pohyby jsou pohyby ![]()
@lajnis Páni ta krásně roste. Bude to nejkrásnější holčička v okolí! Dřžíme palečky i na noho, aby byla brzo doma a hlavně zdravá! ![]()
@lajnis je to drobeček ale velká bojovnice, je úžasná, držím palce ať se takto krásně daří dál a jste brzy spolu ![]()
Holky, tak dnes jsem taky zkoušela, jak to bude vypadat, nebojte, nejsem takový blázen, že to u nás teď tak bude až do porodu, pěkně všechno půjde vyprat a schovat do skříně a až před porodem nachystám, ale musela jsem se pokochat
![]()
@Novaska píše:
Holky, tak dnes jsem taky zkoušela, jak to bude vypadat, nebojte, nejsem takový blázen, že to u nás teď tak bude až do porodu, pěkně všechno půjde vyprat a schovat do skříně a až před porodem nachystám, ale musela jsem se pokochat![]()
Krásná kombinace
![]()
@Novaska nádherná kombinace!
ro se bude mimču krásně chrupkat. Mohu se jen zeptat, kde jsi kupovala tu mintovou látku s hvězdičkama? Nemáš ji někde z internetu? My jsme z podobné s tchýní šili hnízdečko a líbily by se mi ještě i peřinky. Tam, kde jsem kupovala já, už nemají
jinak my máme i stejnou postýlku ![]()
Tak dnes se bohužel návštěva nekonala, protože je zákaz. máme fotecku.tak uz ma 800g. krásně pribira..
![]()
@lenina28 @Mavu holky, moc děkuji
@Mavu to jsem si nešila sama, na to jsem bohužel levá, i když bych ráda
měla jsem to objednané na zakázku ale ne u jedné paní, jedna šila mantinely, jiná zase povlečení, jiná hnízdečko, objednávala jsem podle cen
a bála jsem se, aby jsme se trefili do odstínu ale je to super. Ale vím, že známá tuto látku objednávala přes fler.cz. Jinak postýlku jsem dnes drhla asi dvě hodiny
, jelikož ten náš 5ti leťák si ji polepil různými obrázky a vůbec to nešlo dolů ale jinak jsme s ní strašně spokojení a na to, že je stará víc jak 5 let, je pořád stabilní a vypadá dobře ![]()
@lajnis
to je krasne @Ivwet rekla bych ze je to normalni, miminka pak zacina mit mene mista, ale me se take nekdy stane ze miminko citim nektere dny vice a pak mene
@lajnis krasnoucka Viky a je strasne fajn ze tak krasne jde s vahou na horu brzy uz budete vsichni spolu
![]()
@Novaska píše:
Holky, tak dnes jsem taky zkoušela, jak to bude vypadat, nebojte, nejsem takový blázen, že to u nás teď tak bude až do porodu, pěkně všechno půjde vyprat a schovat do skříně a až před porodem nachystám, ale musela jsem se pokochat![]()
Teda moc krásný!! Ta barevná kombinace je super, taky jsem o tom uvažovala…
Holky já jsem konečně vybrala kočárek… Byla to tedy fuška, jsme s přítelem vysocí, tak to bylo hlavní kritérium a pak taky aby se mi líbil, což byl dost oříšek…jinak téměř vše podedim po sestře a kamarádkach. Už máme myslím vše, jen kosmetiku pro mimi ještě nakoupit a něco do porodnice
@Staworowski píše:
Holky já jsem konečně vybrala kočárek… Byla to tedy fuška, jsme s přítelem vysocí, tak to bylo hlavní kritérium a pak taky aby se mi líbil, což byl dost oříšek…jinak téměř vše podedim po sestře a kamarádkach. Už máme myslím vše, jen kosmetiku pro mimi ještě nakoupit a něco do porodnice
Na ty jsem taky koukala a je pravda že jsou hodně vysoký
ne jako neonato pro panenky ![]()