Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lajnis to je andilek, je krasna, at se vam dari ![]()
Holky nezamceme uz skupinu? Ja myslim ze nas tu je uz docela dost, neni to zbytecne aby se sem pridavalo tolik lidi? jen takova napad ![]()
@Peeetha Mozna kdyby slo to dat jen pro zvane a i prispevky aby byly videt jen pro ty co sou ve skupince. Jen nevim jestli to jde nastavit dodatecne. ![]()
@Poiu jméno mi něco říká, já chodím k Mičínové. Taky koukám, že když Brno tak Bohunice monitorama myslíš to měření ozev mimča? Jestli jo tak ty mi u prvního až do porodu dělala má doktorka takže jsem nikam nemusela jezdit tak uvidíme jak to bude teď. Švagrová chodila taky k mé dr protože ta její je nedělala a po 38tt jela do Bohunic tak tam do porodu byla asi 2×. Jinak já mám termín 10.5.
@Danlea Ano myslim ozvy. Tak to su mela fajn. Ja prave chodila pri jednom tehu na Metru ke gynekolozce na ten monitor. Moje ho bohuzel nema. A do Blanska to nemam zrovna kousek, tak snad tu najdu u nas nekoho kdo ho ma a bude ochotny udelat.
Micinova mi nic nerika. A ja termin 22.5.
@Poiu na Metru? a nechodila jsi ke Kelnerové? Mičínová je na městě u kruháču jakoby za rohem co bývala pošta teď lékárna.
@TerinaKosina no ja když ted videla, jak bracha s partnerkou porodili o 5 tydnu driv to tomu absolutně nic nenasvědčovalo tak jsem si řekla,,štěstí přeje připraveným,, no ne? Na postylku se naprasi i potom, co se nám mimca narodi ne?
a ja veci do postylky budu prát az pred porodem takže z toho hlavu nemam
Ideální je, udělat si to jak chceš ty, ne okolí
![]()
@Danlea ahoj, já budu rodit v Brně v Bohunicích
termín mám v Dubnu ![]()
@TerinaKosina ahoj, já mám termín též v dubnu. A už jsem začala prat, a říkám ti myslela jsem si že to bude jednoduché, ale to stání a žehlení je vyčerpávající, a hlavně to počasí tomu moc nepomáhá, schne to pomalu.. Postýlku budeme skládat až někdy v březnu ![]()
@lajnis píše:
Ahoj. Všem moc děkuji za podporu.
Tak mala bojovnice je od neděle je bez capu jen na kysliku v inkubatoru. Krásně toleruje mléko tak ji zvýšili dávku 14ml/8× denně. Kdyz jsem ji po čtyřech dnech viděla tak jsem nemohla uvěřit, že je to zlaticko naše. Krásně se vyzehlila a je vidět, že přibírá. Dnes jsme se dozvěděli, ze byla přestěhována na intermedial coz je dobra zprava. Nemusi byt na jipu, ale jak to tak bývá tak po dobre zprávě přišla špatná. Z důvodu chřip. epidemie je zakazže návštěv. Tak se tatínek těšil na svoji princeznu, ze ji uvidi a pochova. Maminka se také těšila. No tak ji dovezem jen mlicko a budeme doufat, že zákaz zruší co nejdřív.
Posílám fotecky.1.je v den porodu a 2. je z 30.1…
Ahoj je opravdu krásná a hlavně statečná. Preju hlavně zdravíčko
![]()
@lajnis Viktorka je krásná
A ten pokrok obrovský
To je rozdíl 14 dni? Nebo víc? Držím palce, ale je to kočka bojovnice, to dáte…
Holky děkuju moc za radu i zprávy k porodnicim. Zkusím si to přes víkend víc načíst. Muž je pro Horovice, kde ležel po autonehodě před 3 lety, a byl tam spokojený. Ale to je něco jiného. Navíc nehodu nezavinil on, takže tam k němu byli všichni neobvykle hodni
Ale řekli jsme si, ze zkusíme návštěvu obou a uvidíme. Ze by mě na ty kontroly třeba i vozil. Protože kdyby bylo hodně sněhu už bych se bála sama autem. Ale nevěřím tomu, ze by měl tolik času ![]()
@Danlea Ja k ni chodila jen na ten monitor. Od puberty chodim k Brouskove, ale pak zacala porad byt nemocna tak vzala prave Novotnou do ordinace a sla sem k ni. A spokojenost. No Blansko se za poslednich par let strasne zmenilo. Nejvic me dostala zbourana Dukla.
Tam sem delala praxi a pak tam chodila k vetnamcovi. ![]()
@Poiu Jo tak no já právě předtím chodila k té Kelnerové a jsem ráda že jsem přešla, protože Mičínová má dobré vybavení což je v těhotenství fakt výhoda
Jo ta zbouraná Dulka je obrovská změna jsem zvědavá jak to nakone bude vypadat, my tam chodili v pubertě i na diskotéku. Já nebydlím v Blansku ale bydlí tam moji rodiče tak tam jsme často.
@lajnis super malá Viktorka opravdu děla krásné pokroky, jen tak dal! ![]()
Malá me kopala dva dni dost a teď druhy den jen slabě. Taky to naka mate? Začínám 29 tt