Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
2.2.18 14:53

@Veronika.Berta moc dekuji za odpoved :) mam ji 4,13.. Ovulaci dle bazalni teploty mam, plus mam potvrzeno od dr, ze je tam folikul co mel 15mm, to je pry taky malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.18 14:58

@majdulacek Záleží na tom, ve kterém dni cyklu byl folikul, pokud to bylo v době ovulace, tak je to málo, folikul dozrává později a potom je krátká luteální fáze. Já jsem otěhotněla, když jsem měla dva malé folikuly, ale zliznice byla ukázková. Podporu ovulace je například Clostilbegytem, jako v mém případě. Myslím si, že ta sliznice nebude až takový problém zvednout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.2.18 15:04

@Veronika.Berta vcera jsem byla 13Dc a mel prave 13mm, kazdy den pry roste o 2-4mm..

Ja si prave rikam, ze v drivejsich dobach nemeli ultrazvuky, ovu testy a taky otehotnely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.18 15:40

@majdulacek Zdraví ano, ale také dříve žena, která neotěhotněla, tak měla smůlu.. problémů s početím přibývá, protože špatná strava, stres, hormony.. Jak dlouho se pokoušíte o dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.2.18 16:49
@Danlea píše:
@xacxa jasně, hodně záleží na koho natrefíš a hodně to je o tom jestli jsou při porodu komplikace. Kdo rodil v Boskovicích bez komplikací tak si nestěžuje. Mě nechali rodit přes 23 hodin nikdo neřešil že malý je veký a nesestupuje vůbec do pánve, kdyby nepřišel primář nenadal jim a nerozhodl o akutním císaři tak nevím, PA arogantní, pomocí oxitocinu jsem byla otevřená na 9 a půl, odmítli mi píchnot něco na přerušení kontrakcí a že si mám pěšky přejít na operační sál kde jsem v kontrakcích nahá v zimě čekala asi 10 minut na nějakého doktora a když jsem jenom vystrčila paty z boxu tak hned na manžela ať to tam vyklidí a jde zaplatit žádný přiložení dítěte otci když mamince nemůžou, jak tvrdili na dni otevřených dveří. Po císaři rovnou na šestinedělí žádý pooperační s maminou a jejím řvoucím dítětem, nadstandart jen jeden a obsazený na pokoji skoro 30 stupňů v lednu, topily podlahovkou a nešlo to ztlumit, při rozchozování jsem 4× omdlela pak mi dr oznámila že malýmu dělají testy že jsem měla zkalenou plodovku tu mi píchala PA ve 4 a císař byl až v 8. Na šestinedělí sestry super ochotný milý, ale novorozenecký katastrofa, jen je zajímalo kdy mi nacpou malýho, protože jim tam řval s ničím neporadily a když už tak každá směna řekla úplně něco jinýho. Kamošce tam dokonce bez jejího vědomí nechali nakojit malou od jiné maminky, zástupce primáře Nečas po rodičkách řve švagrové při šití zapoměl vydělat tampon a je toho víc. Asi jsem cíťa, ale mě to jako odstrašující zážitek stačí.

No to si děláš p*del!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o No ty kokso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
2.2.18 17:27

@Danlea Ja sem mela Boskovickou porodnici tez kousek a uprimne neslysela jsem nic dobreho. Moje gynekolozka tam myslim pracuje ale s ni jsem spokojena. On vubec spital v Boskovicich nic moc. Nedavno sem tam mela strejdu, skolaboval kvuli tlaku, tak rychla, ani mu nedali leky na vysoky tlak ze je musi teta dovest ze je nemaj. Takze celej den mel tlak strasne vysokej a nikdo to neresil. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
2.2.18 18:02

@xacxa No bohužel ne, jako primář je kapacita o tom žádná jen jsem měla tu smůlu že jsem rodila o víkendu a on tam přišel až v neděli ráno možná ho volali nevím, na šestinedělí mě při vizitách hladil po ruce a Verunko jak Vám je a byl jak mílius už to chování značilo že bylo asi něco špatně. Švagrová rodila právě v Brně v Bohunicích Jeli večer a ráno skončila taky na císaři byla na 3 cm otevřená na sál ji převezli, přerušili jí kontrakce po císaři byla na pooperačním a pak nadstandart srovnání sto a jedna. když si vzpomenu jak na mě na tom sále 4 lidi pomale leželi jak jsem sebou škubaka bolestí anesteziolog mě hladil po hlavě že mě ještě nemůžou uspat že čekaj na nějakýho doktora tak se mi chce brečet. Švagrová fungovala hned druhej den já se 14 dní dávala dokupy jen jsem spala a kojila o vše se staral manžel. Znám holčinu která má z Boskovic hodně podobnej zážitek ještě s tím že na ni právě Nečas řval že je neschopná ta má takovou hrůzu z porodu že o druhým nechce ani slyšet. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
2.2.18 18:10

@Poiu taky mám gynekoložku, která pracuje i v Boskovicích já za ní jezdím do Blanska a je suprová, ale po pravdě i kdyby mě rodila ona nebo sám primář tak to chování na novorozeneckým a zázemí na šestinedělí bych když jsem viděla ty Bohunice už stejně nedala. No to je taky dobrý s tím strejdem a pak se svěř doktorům :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.2.18 18:35

@Staworowski @Danlea @xacxa Taky mířím do Bohunic, jednak tam pracuju a jednak to mam za barakem a od kolegynek jsem slysela chvalu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
2.2.18 20:28

@Danlea Tez za ni jezdim do Blanska, na polikliniku. Novotna jméno jeji. Dela pod Brouskovou, ta uz pomale asi konci. V podstate tam uz byva velmi zridka. Ale asi znas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.2.18 20:34

Viktorka

Ahoj. Všem moc děkuji za podporu.
Tak mala bojovnice je od neděle je bez capu jen na kysliku v inkubatoru. Krásně toleruje mléko tak ji zvýšili dávku 14ml/8× denně. Kdyz jsem ji po čtyřech dnech viděla tak jsem nemohla uvěřit, že je to zlaticko naše. Krásně se vyzehlila a je vidět, že přibírá. Dnes jsme se dozvěděli, ze byla přestěhována na intermedial coz je dobra zprava. Nemusi byt na jipu, ale jak to tak bývá tak po dobre zprávě přišla špatná. Z důvodu chřip. epidemie je zakazže návštěv. Tak se tatínek těšil na svoji princeznu, ze ji uvidi a pochova. Maminka se také těšila. No tak ji dovezem jen mlicko a budeme doufat, že zákaz zruší co nejdřív.
Posílám fotecky.1.je v den porodu a 2. je z 30.1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
2.2.18 20:36

Tak vidim ze se nas v Bohunicich sleze uz dost. Jedine co me strasne v Bohunicich vadi je ta dlouuuha cekaci doba na monitor. Objednavaci casy sou uplne na prd. U syna sem cekala i 4 hodiny. A jelikoz to nemam zrovna kousek tak sem se rozhodla ten prvni monitor prekousnout u nich a pak nekde bliz. Uvidime jak se pujde domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
2.2.18 20:38

@lajnis :) :hug: :* To je malinká bambulka a velice šikovná. Přejeme hodně zdraví a lásky ať vše rychle dozene. Kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
2.2.18 20:43

@lajnis Krasne pribira princezna. Uplne uz zari. :srdce: Jen tak dal!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.2.18 20:44

Ted po schozeni po porodu kde mela 740 ma 780.jinak porodní vaha 850

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie