Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
5.2.18 12:26

@svlucka ono je to asi jak kde, ale skoro všude už je to tak, ze ti daji vybrat, buď pomeranč nebo citron.. je toho 3 dc.. dá se to vypít, pro mě byl ten citron teda mega kyselej :mrgreen: už sem na tomto testu byla 2× a teď potřetí, dřív teda před 5 a 8 lety a teď poprvé mi nebylo špatne.. :) takže bych z toho vůbec neměla strach ale pit nemuzes ani vodu, musíš přijít opravdu nalacno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
5.2.18 12:40

@svlucka já jsem byla překvapená, my už dostali nějakou namíchanou vodu s příchutí :-). Tudíž za mě se to dalo vypít úplně v pohodě. Akorát my pít nemohli a jak jsem měla hlad tak jsem málem, asi 15min po vypití, hodila šavli :poblion:. Udržela jsem to zuby nehty, musela jsem hodně pochodovat :D. Naštěstí pak už to bylo v pohodě a hrozná úleva byla jak jsem se mohla napít a najíst :D.
Jo a unavená jsem byla taky a u knížky jsem tam v křesle skoro na hodinu usla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.2.18 12:51
@Veronika.Berta píše:
@svlucka Mě tam citron dali sami, abychom to vypili :) Není to takové peklo, jak některé tvrdí a to sladké nemám ráda. Vody se může vypít čtvrt litru před cestou na odběry. My jsme si během toho čekání mohly svlažit rty čistou vodou. Jinak hačat a čekat nikam nelítat. Zvládnout se to dá. Já jsem po hodině po vypití měla hroznou potřebu spát. Všechno bude ok 8)

Děkuji za info :-) tak až mi ho nabídnout tak ho už budu muset odmítnout abych to zase neměla až moc kyselé, to mi zase teď v těhu vadí :mrgreen: u prvního mi to taky nevadilo a čekalo se dvě hodiny, měla jsem tedy problémy abych to udržela na lačno, ale teď budu čekat tři a ještě v čekárně 4 m2, kde sedí mraky důchodců, takže doufám, že si aspoň na zem budu moct někam sednout :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.2.18 12:54
@Monalisasmile píše:
@svlucka já jsem byla překvapená, my už dostali nějakou namíchanou vodu s příchutí :-). Tudíž za mě se to dalo vypít úplně v pohodě. Akorát my pít nemohli a jak jsem měla hlad tak jsem málem, asi 15min po vypití, hodila šavli :poblion:. Udržela jsem to zuby nehty, musela jsem hodně pochodovat :D. Naštěstí pak už to bylo v pohodě a hrozná úleva byla jak jsem se mohla napít a najíst :D.
Jo a unavená jsem byla taky a u knížky jsem tam v křesle skoro na hodinu usla :lol:.
:mrgreen: no tě prďka, já si myslím že to asi nedám spíše díky té místnosti a tolika lidem na židli ( snad ) mě někdo z nich pustí sednout a hlavně místnost bez oken :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.2.18 12:55
@Janinka07 píše:
@svlucka ono je to asi jak kde, ale skoro všude už je to tak, ze ti daji vybrat, buď pomeranč nebo citron.. je toho 3 dc.. dá se to vypít, pro mě byl ten citron teda mega kyselej :mrgreen: už sem na tomto testu byla 2× a teď potřetí, dřív teda před 5 a 8 lety a teď poprvé mi nebylo špatne.. :) takže bych z toho vůbec neměla strach ale pit nemuzes ani vodu, musíš přijít opravdu nalacno.

Tak to jim tam někde sebou švihnu :? jako bez jídla ještě asi jo, ale bez vody to nedám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
5.2.18 13:45

Ahoj, všem moc sem nepíšu, ale poctivě vás čtu.
Ten cukr se trošku liší podle toho jakou glukózu kde dávají.
Před odběrem se napít může, po odběru a vypití glukózy se nesmí už pít, protože by se ta glukóza dál ředila. Sedět se musí, protože je to klidové vyšetření. Pri chůzi spalujete, tak by to bylo zkreslené. A hlavně, když se vam udělá někde zle nikdo neví, že mate v sobě cukr. Někdo by si mohl myslet, ze jste diabetik a dostanete další. Pokud teda budete mít to štěstí a někdo si vás vsimne.
V pátek jdu taky, tak si držme palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
5.2.18 14:07
@Panpela píše:
Ahoj, všem moc sem nepíšu, ale poctivě vás čtu.
Ten cukr se trošku liší podle toho jakou glukózu kde dávají.
Před odběrem se napít může, po odběru a vypití glukózy se nesmí už pít, protože by se ta glukóza dál ředila. Sedět se musí, protože je to klidové vyšetření. Pri chůzi spalujete, tak by to bylo zkreslené. A hlavně, když se vam udělá někde zle nikdo neví, že mate v sobě cukr. Někdo by si mohl myslet, ze jste diabetik a dostanete další. Pokud teda budete mít to štěstí a někdo si vás vsimne.
V pátek jdu taky, tak si držme palce. :)

Také děkuji z informaci :-)tak mě stačí se napít trošku ráno abych vůbec někam dojela a neomdlela. Pak už to snad zvládnu jako u prvního :-) Je pravda, že dokud jsem u toho prvního děcka po tom vypití seděla a nehýbala se, nic mi to ze žaludkem nedělalo, dokud jsem se nezvedla a nešla na wc čůrat :mrgreen: tak zítra podám mou zkušenost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.2.18 15:38

@Panpela To jsem vůbec nevěděla, že se po vypití glukozy nesmí pít ani voda.. Chápu správně, že pokud potom piju vodu, tak se ten cukr rozředí, čili budou výsledky cukru nižší?
Já teda byla na ogtt už v 21. týdnu a bohužel mi cukrovka byla potvrzena. Pokud je to, tak jak si myslím, tak by mi k lepšímu výsledku vynechání vody nepomohlo, ale stejně mě to zajímá :) Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.2.18 15:41

@svlucka ahojky, já se taky na cukr chystám zítra :) na pokynech od doktorky mám, že se ráno můžu napít trochu vody nebo neslazeného čaje, tak jsem ráda, jinak. nevím, zda bych s sebou někde nešvihla :) jen nevím, jestli si předtím můžu vzít Feminion. Nevíš, jak to funguje s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.2.18 15:59

@svlucka http://www.tehotenskacukrovka.cz/…vne-probihat Tady píšou, že voda pred testem je v pořádku. :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.2.18 17:08

@Mavu podle poučení co jsem dostala se má vynechat i z léků vše, co jde a pít pouze ta voda.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.2.18 17:12

Viktorka

Pridavam novinky. Přibrala a ma 830g za chvili bude na porodní váze a měří 34cm. Jinak je to prý sikula.
Aspon je na tom dobře nez maminka, ktera ma problemy z jizvou. Dostala jsem do infekci(podle odběru jde o strepkokoka),jizvu mi otevřeli a léčili. Diky bohu uz je bez infekce. Nemuzu anti. odstrikavam. Takže museli zvolit jinou alternativu každodenní čištění. Naštěstí můžu zůstat doma.Je pravda, ze doma neudělám vubec nic, ale mam úžasného přítele, ktery se o vse postará. Dělám jen s dcerou ukoly do skoly.
Pokud někdo zvažuje císaře tak si to rozmyslete pokud nemusite. Kdybych mohla tak jdu do normálního porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
5.2.18 17:28

Co se týče Viktorky :srdce: :srdce: tak paráda, ale tebe lituju :hug: brzy už bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.2.18 17:31

To doufam protože je to šílený. cítím se zbytečná :( ani sve dite si do skoly a ze skoly neodvedu. :,( a hrat si s ni je nad moje sily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
5.2.18 17:45
@lentilka297 píše:
@Panpela To jsem vůbec nevěděla, že se po vypití glukozy nesmí pít ani voda.. Chápu správně, že pokud potom piju vodu, tak se ten cukr rozředí, čili budou výsledky cukru nižší?
Já teda byla na ogtt už v 21. týdnu a bohužel mi cukrovka byla potvrzena. Pokud je to, tak jak si myslím, tak by mi k lepšímu výsledku vynechání vody nepomohlo, ale stejně mě to zajímá :) Díky moc

On ten rozdíl nebude potom co snížili hranici na 5,1tak obrovský. Když byla těch 5,6,tak tam to už šlo poznat. Asi ví, že některé tehule jsou neukázněné, tak to snížili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí