Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1480
14.2.18 20:24

Teda co se člověk nedozví… Já si myslela, že porodem bolesti končí a teď tu čtu jak bolí zavinování dělohy… Někdo dokonce píše, že měl pocit, že zase rodí… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.2.18 20:58
@Vladimirovna píše:
@svlucka měla jsem to same. Po pár dnech to prestalo. Myslela jsem že mi rupl silikon nebo co, jak to bolelo na jednom místě jenom. PA mi rekla ze to je normální (neměla jsem teplotu ani zacervenani)

Ja taky nemam. Ale je ti dost neprijemne. Jak kdyz mi to ma prasknout to prso takovy tlak. Ja to prave u prvniho tehu neznam ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.2.18 21:00
@Staworowski píše:
Teda co se člověk nedozví… Já si myslela, že porodem bolesti končí a teď tu čtu jak bolí zavinování dělohy… Někdo dokonce píše, že měl pocit, že zase rodí… 8o

Jj ja rodila v 19 hodin vecer a tu noc jsem mela bolesti jako kontrakce pri porodu, rikali mi ze je to normani. Ale druhy den rano uz to bylo ok. Vim ze me to dost vydesilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
14.2.18 22:10
@svlucka píše:
Jj ja rodila v 19 hodin vecer a tu noc jsem mela bolesti jako kontrakce pri porodu, rikali mi ze je to normani. Ale druhy den rano uz to bylo ok. Vim ze me to dost vydesilo.

To zní teda dost šíleně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
14.2.18 23:30

@svlucka já jsem nejdřív myslela že je to srdce. Takový nepřetržitý bodani. A mohla jsem spát jenom na zádech, na boku to strašně bolelo. Dle PA normální. Tak myslím že se taky nemusíš bát- ale dle pocitu konzultovat s mudr.jako všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
15.2.18 07:17

@Staworowski Ona ta bolest zavinovani delohy je individualni. Ja po prvnim porodu ac sita 5 ti stehy sem sedela za hodinu na postely na turka s mimcem u prsu. Vubec nic me nebolelo. Jako bych ani nerodila. A po dalsim porodu jen pri kojeni sem lehce citila ze se s delohou neco deje. Ale ze by to bolelo jako porod to opravdu ne. Dalo se to nevnimat. Spis zalezi na tom jak intenzivne vnimas bolest. Ale myslim si ze tohle je to posledni s cim by sis mela lamat hlavu. Ony ty prvni dny po porodu stejne utecou strasne rychle a na nejake skuhrani neni ani cas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.2.18 07:40

Já po prvním porodu, taky sice zavinování cítila, ale spíše bych to přirovnala nataženým svalům než nějaké hrozné bolesti. Na druhou stranu jsem byla po akutním císaři a rozpárané břicho bolelo asi 1000× více :mrgreen:.
Jinak já se na kojení hrozně moc těším. A doufám, že budu mít mléko opět do druhého dne a vše bude fungovat jak má. Mlezivo už pár měsíců mám, tak zatím vše postupuje asi tak jak má :).
Holky taky už se vám zdá, že rodíte?? Mě se takový sen zdál už asi 3× během pár dní. :nevim: Ale dnes jsem nějaká šíleně unavená. Dceru jsem vyprovofila do školy a jdu si asi jeste zdřímnout :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
15.2.18 07:56

@Monalisasmile :D Ja porodila zrovna dnes. Doma, na gauci. Jen sem vstala a uz sem drzela hlavicku. Rikaka sem chlapovi zavolej sanitku a on si volal kamsi do tramtarie. Rikam podej mi rucnik a podal mi teplaky, rikam podej deku a podal mi ponozky. :lol: Ditko melo hlavicku velikou jak malej meloun. :D Ale bylo krasny. :srdce:
Jinak se mi casto zda ze rodim kotata. A to je fakt hnus. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.2.18 08:24

Viktorka

Ahoj.Mame další novinky. Princezna je opravdu moc šikovná. Včera jsem volala tak přibrala na 960g.Miry nevim. Prozatim ma prý mleka dost takže jedno me vypadnuti ji neohrozi. Stejně jsou stále zákazy. Jinak pristi týden ji nasadí železo, protože ma míň hemaglobinu, ale pry to normalni. Přidali ji v inkubatoru trochu kyslik, protože se blizi do hranice kdy nedonosene deti myvaji problemy. prozatim nema žádné hadicky. :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
15.2.18 08:27

@lajnis :srdce: Jen tak dal!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
15.2.18 08:39

To jsou super zprávy :srdce: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
15.2.18 08:42

@Staworowski není to pravidlo, že zavinování bolí každého, já po prvním porodu žádné bolesti neměla.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
15.2.18 08:57

@Poiu chápu, že takové sny jsou v tu chvíli pro tebe spíše stres, ale musím říct, že jsi mě po ránu upřímně rozesmála :-). Tepláky a ponožky jsou prostě super :-). Myslím, že je to krásná ukázka ve vnímaní chlapů a ženských. Ač nahlas řeknou to samé, v hlavě jeden o koze, druhý o voze. Prostě marťani a venušanky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
15.2.18 08:59

@lajnis gratuluji k úspěšnému narůstání a děkujeme za info, je krásná slyšet pozitivní zprávy! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.2.18 09:05

@Poiu :lol: :lol: :lol: Jo už se mi zdál taky porodní sen…už si ho nepamatuju, ale takovej horor to nebyl…pamatuju si jen, že po probuzení jsem byla sklamaná, že tu prcek ještě není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí