Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
16.2.18 08:16

@Radůzaaa Premyslela jsem o nem, ale myslim si, ze klasicky klyzma ocisti strevo dukladneji (daaal) nez nejaky Yal z lekarny :think: Nebo to nakombinovat :lol: :lol: No kazdopadne mam z tohodle vitr a nechci, abych tam nekde hodila bobek pod sebe pri porodu :oops: Ale spousta holek rikalo, ze se procistilo uz doma a klyzma v nemo pak bylo jen tak,,pro paradu,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
16.2.18 08:35

@CZtka Telo moc dobre vi co dela. Rodila sem 3× a vzdy sem musela jit na wc pred porodem. Nikdy sem klistyr ani nechtela a nikdy se mi nestala pri porodu nehoda. A ver ze ikdyby se stala tak ti to bude stejne uplne fuk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
16.2.18 09:05
@Vladimirovna píše:
Mám takový začátečnicky dotaz, co si oblékate v porodnici? erarni oblečení nebo něco svého? Přemýšlela jsem jak budu kojit v noční košili. To si ji budu muset celou vytáhnout? Nebo ta erarni se rozepina vepředu? Mám si vůbec něco svého brát? :mrgreen:

ta erární má vepředu takový otvor, kterým v pohodě kojíš, nicméně jako první den minimálně jsem ji měla, ale pak jsem si pořídila dvě kojící košilky bavlněné svoje, jednak jsem si v tom přišla příjemněji, pohodlněji a ta erární mi hrozně vadí jak je dlouhá, blbě se mi v ní i spalo ( no vlastně leželo-moc jsem nespala a koukala celou noc na malého jak na obrázek ) :mrgreen: :srdce: pořád jsem si ji někam musela popotahovat jak je dlouhá :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.2.18 09:08

@CZtka No já na něj asi taky kašlu. Je sice šetrnější a pohodlněji se zavádí, ale zase prý ten klasický, co dělají v porodnici, trochu pomůže nastartovat a urychlit porod, prý se díky tomu děloha dostane víc do činnosti.. Na kurzu nám říkali, že je to na nás, ať si vybereme, každá má své výhody.. Každopádně je to hnus velebnosti.. a asi to nechám na nich, jsou na to zvyklí a já to jednou přežiju.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
16.2.18 09:12
@Staworowski píše:
@Svetluska30
Jsem taky 33tt a máme sex hodně často, průměr tak 5× týdne a o víkendu třeba i ráno / večer. Do nedávná bez potíží, ale poslední dny už me trošku zavazi bříško a někdy tak jako by táhne, taky únava dělá své… Ale chuť je pořád velká a potíže jsem zatím žádné neměla… Myslím že u nerizikoveho těhotenství, nemůže sex vyvolat předčasný porod.

Dobře vy :mrgreen: já tedy u prvního kluka jsem na to taky měla pořád chuť ale manžel od 7 měsíce radši nechtěl, bál se. Ale teď zase moc nemusím já :-D se asi neschodneme :mrgreen: navíc mi fakt dost často tvrdne břicho, jak neležím a někam jdu, tak se sama asi bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
16.2.18 09:13
@Radůzaaa píše:
@CZtka No já na něj asi taky kašlu. Je sice šetrnější a pohodlněji se zavádí, ale zase prý ten klasický, co dělají v porodnici, trochu pomůže nastartovat a urychlit porod, prý se díky tomu děloha dostane víc do činnosti.. Na kurzu nám říkali, že je to na nás, ať si vybereme, každá má své výhody.. Každopádně je to hnus velebnosti.. a asi to nechám na nich, jsou na to zvyklí a já to jednou přežiju.. :lol:

je pravda, že mě ho dělali v poro a musím říct, že jsem do dvou hodin porodila, těžko říct, zda to bylo ale z toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
16.2.18 09:16

@Staworowski používám z této řady krém na opruzeniny, krém na obličej a zubní pastu. Se vším jsem max. spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
16.2.18 09:24

@CZtka většina porodů začíná právě pročišťováním těla, tzn. že jdete několikrát po sobě na velkou (i kdybyste před tím několik měsíců trpěly na zácpu:-). Některé ženy i zvrací. To je pak klystýr prakticky zbytečný, takže uvidíte podle sebe a situace, předem bych to moc neřešila… A co se týká rozjezdu porodu, ta teplá voda ve střevech může pomoci porod rozjet, stejně jako třeba teplá vana nebo sprcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
16.2.18 09:57

@Adjon Presne tak jak pises. Tri porody a vsechny sem ze zacatku prosedela na wc. A to normalne chodim i jednou za pet dnu. Jednou sem mela i zvraceni protoze nez mi zacaly bolesti mela jsem fakt hooodne vydatnou veceri, zvraceni pri kontrakcich teda fakt nic moc. :zed: Ale ulevilo se mi. Po vyzvraceni se mi zaludek okamzite zklidnil i bolesti byly hned slabsi. Jen teda tvrdit ze zvraceni je proto ze zena spatne dycha je ponekud scestne, jak mi tvrdila jedna sestricka. :roll: Kazdopadne telo vi co dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
16.2.18 10:42

@Poiu Nerozciluj se na elizou vedle ve skupine tak zenska nestoji za zvedani tlaku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
16.2.18 10:55

@Poiu u prvního mi klistyr dali. Sám o sobě ok, ale konrakce už jsem měla asi po dvou minutách, do toho i zvracela a ještě sedět na záchodě. :poblion: U druhého jsem prvni hodinu po nástupu kontrakci proseděla na wc, takže doktorka mi pak na příjmu řekla, že klistyr dělat nemusíme, pokud bych ho vyloženě nechtěla. Takže nebyl. A ted si ho nechám udělat jen v případě, že bych sama na záchod nebehala, nebo kdybych měla slabé kontrakce a pomalý rozjezd.
A hodně kamarádek říkalo, že se tělo taky samo procistovalo než začal porod. Tak uvidíme, jak to tentokrát bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
16.2.18 10:56

@mikysek1990 :lol: :palec: No ale ja nejsem ta co potřebuje uklidnujici cajicky. :D Ja zustavam klidna. Clovek ktery ma vzdy a ve vsem pravdu a nikdy jinak me rozhodit nemuze. :hug: Cetla sem ze uz jdes do 30tt? Ty blaho, to leti. :potlesk: Ja dnes koukla do kalendare 8o a s udivem zjistuju ze uz je pulka unora :lol: a ze vlastne doma nic na mimco nemam. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
16.2.18 10:57

Noční košile

Holky, už někdo máte doma tu kojící košili z Bonprix? A sedí velikost? A co materiál? Taky si chci objednat, akorát ještě trochu váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
16.2.18 11:02

@Kimber Kdyz uz si nemela pred porodem s tim problem tak to ted nebude zrejme jine. Telo ti funguje tak jak ma.
A co je pomalej nastup kontrakci? Ja kazdej porod od prvnich mini bolesti az do porodu min 20 hodin. Takze u me pomalej nastup je normalni. Ja nechapu ty co si to odrodi za 3-4 hodiny od prvnich bolesti. Pche :srdce:
Ale sem za to rada, nemam to do porodnice zrovna kousek a nez prijede partner, no toz bych rovnou mohla rodit doma. :D Ridit pri kontrakcich uz mam za sebou a neni to zrovna sranda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
16.2.18 11:06

@Kimber Kosilku zrovna nemam, ale par veci od nich uz ano. A zatim sem s velikosti problem nemela. A u te kojici je lepsi vetsi. Kdyz sem mela neco uplejsiho tak me to delalo strasne zle, na tom zacatku, na prsa. To sem byla rada kdyz sem doma mohla prsa nechat na volno. Taky premyslim ze si jednu od nich vezmu, ale bojim se ze se do ni nevlezu ani pri velikosti xxxxxxl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí