Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
16.2.18 19:47
@Adjon píše:
@Annnit jsem také 30 tt a pomalu nakupuji, ale spíš jen věci pro radost. Je to 3. a poslední mimčo a protože pro první dvě jsem skoro nic nekupovala (měla jsem půjčené a nebo dostala výbavu do začátku), tak si to chci naposledy opravdu užít :-). Prát a žehlit oblečení ještě nebudu, myslím že je ještě docela čas, měsíc dopředu bohatě stačí. A taky ještě nemáme koupenou komodu, kam to dát :-). Koupila jsem si teď jen v drogerii minibalení krému, pasty atp., byly v akci a do porodnice je to super, že člověk netahá velké balení všeho.

Hmmm, tak to abych teda taky uz zacala :lol: Ja si zatim koupila tehotenskou a kojici nocni kosilku. Syn byl zimni, tak na nej jsem mela poradne teple pyzamo. Jedine co chceme koupit pro mimi je kolebka, pze postylka se nam nevejde do loznice a pak sourozenecky kocarek. Ten mam vybrany a vyzkouseny, ten kvuli mistu nechavame az po porodu, manzel pro nej pak jen sjede. Ostatni vybaveni vcetne obleceni bude dedit, tak asi me vlastne chybi jen ta kosmetika :think: Je fakt ze pliny, kalhotky, podlozky, vlozky a tyhle veci se nezkazi, tak proc je neporidit uz ted a mit od toho pokoj. Tak teda od pondelka zacnu :think: :lol: Na to zhleni se echt netesim, tomu asi dam jeste cas, uz ted zehlim manzelovi kvanta kosil a ja to uplne nesnaaaaaaasim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.2.18 19:47

@Annnit Ja uz mam také nachystano, jsem 30+4 a rikam si že je lepší mít hotovo a neřešit pak, že se s pupikem nevlezu za žehlici prkno :lol: mam to v komodě přikryté látkovými plenkami, před porodem jen nachystám postýlku :palec: věci do porodnice si pomalu chystám, ale zatím ne do tašky ať to nepřivolám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
16.2.18 20:26

Tak ty vložky do podprsenky se mi taky nejvíc osvědčily Johnson's. A to.jsem vyzkoušela celkem dost druhů.

Do porodnice beru plenky Pampers, podložky na prebalovani, které mam hlavně pro sebe na posteli. Krém a další kosmetika v porodnici byla. Možná si vezmu nějaký jemnější toaletak :lol: Oblečení jen to na cestu domů.

Spíš resim co k porodu. Tak dvě lahve vody pro mě i doprovod, nejake tyčinky na svacu, pak hroznovy cukr, Nutridrink, pantofle a kosili. Jo a ručník. A foťák s nabitou baterkou :lol: Možná taková ta minerálka ve spreji pro osvezovani. To jídlo beru pro případ, že by to moc dlouho trvalo. Nebo bych porodila v noci. První jídlo daj většinou až ráno.

No balit to všechno začnu kolem 35tt. Ale už ted o tom přemýšlím a sem tam něco koupim. Věci na mimco začnu prehrabovat asi příští týden. Mám pár krabic po synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
16.2.18 21:10

@Annnit tak s tím sourozeneckým kočárkem závidím. Já ho pořád řeším :-(.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
16.2.18 21:31

Ahoj holky, par dni jsem to tu jen z lehka procitala :mrgreen:. Ja uz se da rict, mam 90% věci co jsem chtěla, nachystané :palec: oblecky mam vsechny, vybavy do postylek taky, nějaké ty serepeticky jako kolotoc nad postylku, lehatko, zavinku, deckykycky, chrastitka atd atd mam též připravené, prebalovak s vanickou je nachystany, potřeby jako dudliky atd taky, kočár koupený, vajicko taky, a zasoba plen dostatečná :mrgreen: dokupuji spíš uz jen pro radost to, co mi cvrnkne do nosu. :mrgreen: na cestě z Mallu je prebalovaci taška, včera jsem udelala mega nakup na pilulce kde jsem objednala fakt komplet vše co se tyka drogerie, hygieny atd jak pro mě do porodnice tak pro malého, uz psala pošta, ze v pondělí balík přivezou :potlesk: a pak začnu balit tašku. Ja veci jako kojici/tehu kosile atd moc neřeším, jediné co mam jsou podprdy z H&M, lidlu a bonprixu ale zadne kosilky, pyzamka atd nekupuji, pro me je to zbytečné :) miluji na doma dlouhé kosile k leginam, takze v tom pohodlně jde i kojitx tricek s knofliky ve výstrihu mam taky dost v porodnici si nechci spinit. své, vyuziji jako minule erar :potlesk:. Jedine co musime je sestavit novou skříň at mam kam ukládat vyprane věci, pomalu mi konci 34tt tak si rikam, ze uz je cas mit to vse kompletní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.2.18 21:35

@Annnit to bych nebyla, ale jak si psala že nemáš komodu, já ji zrovna dovezla, a věci všude možně, tak jsem si potřebovala udělat pořádek :D a já hlavně furt peru a žehlim tak jsem to chtěla mít už z krku, a hlavně mít přehled kolik čeho mám, tak se modlím aby jsme měli 50cm aby jsme ty body unosily :mrgreen: hihi

Zdálo se kolik toho mám a ve skutečnosti moc ne :think:, ale pro zatím to stačí, dokoupit můžu kdykoliv :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.2.18 22:47

Taky uz mam prakticky vse na mimo koupene uz mi jen chybi koupit vanicku, latkove pleny a nejaky ten sampon nebo neco na miti a pomalu zacinat prat ale rikam si ze je cas jsem teprve 31+1 ikdyz bych uz brala klidne alespon konec brezna cim dal tim vic me vse zmaha pri delsi prochazce me trvdne bricho a malej kope jak zbesilej a o zvedani z postele ani nemluvim bych potrebovala jerab :lol: co se tyce toho sexu v tehotenstvi tak pritel se boji ze aby mimcu nejak neublizil i me stim mim panderem to prijde divny :D jsi prijdu jak vorvan na suchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
17.2.18 06:57

Dobré ráno holky, jste pěkné pisatelky, měla jsem hodně co dočíst. U nás také probíhají poslední fáze příprav. Pořídili jsme už asi většinu věcí, v březnu začneme přestavovat ložnici, malovat a pod. Barvu chceme kávu s mlékem a objednali jsme nálepky bílé obláčky, které dáme na stěnu kolem postýlky. Oblečení mám mraky… je to asi poslední miminko v rodině, tak to podle toho vypadá :oops: Už se docela těším až si to v březnu všechno připravíme. I se těším, že už budu doma a ty přípravy si užiju. Co se sexu týče, řekla bych že jsme o něco méně aktivní, ale jinak vzájemná spokojenost. Muž se ale také bojí aby se bříško nemačkalo. Já teda samozřejmě taky, ale řekla bych že on se o nás bojí víc. Přece jen není s melounem cely den jako já. Kosmetiku jsem koupila Weledu, ale v horovicke porodnici používali takové speciální mýdlo pro novorozence, které jsem pak ještě nějaký čas i kupovala doma. Ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje. Tak jsem vám to všechno napsala a jdu vstávat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.2.18 07:26

Tak si holky pripadam trochu jako cerna ovce. Obleceni tedy asi mam, ale to je vsechno :-D Pravdou ale je, ze mam 90 % vseho vybrane, jen zrealizovat koupi :think: vikend je tu, manzel v praci, tak hura na to!! :mrgreen:
Jeste takova perlicka. V sedm rano zapnu tv, meli davat na olympiade krasobrusleni, tak ze se podivam, jak ten nas chlapec dopadl. Davali zaznam super G. Rikam si fajn, aspon v rychlosti shrnou, jak dopadly holky..A Ester byla PRVNI!! Tak takovy sok jsem uz dlouho nezazila, tvarila jsem se asi tak nejak jako ona a do toho jsem samozrejme zacala bulet..slava tehu hormonum :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.2.18 08:22

Jsem na tom stejně :mrgreen: je skvělá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
17.2.18 08:24

Tak to ja sem spise hokejova. A ranni vysledek tez potesil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
17.2.18 08:30

@Katule93 @Poiu
Holky díky za rady, projedu to a udělám nějakou tu objednávku z pilulky. Asi toho vezmu spíš min a pak se dokoupi, dnes to není problém, když jsou všude lékárny a otevřené i přes víkend…

Na doma už máme vše, příští týden jen vyzvednout kočárek. Jenom to zatím nemám připravené (vyprat, vyzehlit, smontovat postýlku), jelikož rekonstrujeme a zatím máme jeden pokoj kde spíme i s 6letym synem a obývák s kuchyňským koutem. Přítel dělá v patře další 2 pokoje a záchod a všude se stále šíleně práší. Jsem z toho nešťastná, mám to všude i ve skříních. Takže když vše vyperu, stejně mi to zase zapráší, tak špekuluji jak to vyřešit. To stejný postýlka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
17.2.18 08:33
@Katule93 píše:
@Poiu bakteriální gel sem koupila domu, co vím tak to mají v každé nemocnici, ale dobrý nápad vzít krém na tělo,…
Bude to mazec po 9 měsících zase krvácet :,( takhle mi to vyhovuje :mrgreen:

Moje slova, menstruace mi teda fakt nechybí, je super takhle… Vůbec se má to netěším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
17.2.18 08:47

@Staworowski Tak to znam. :zed: Tez mam stěhování za sebou. Nemeli sme udelane podlahy a to byla katastrofa. Rano vstavani s uplne tvrdyma vlasama. Prach seděl uplne vsude a pritel musel chodit do prace. Takze sem se chopila dila a podlahy polozila. A v ten moment bylo po prachu. Pokud mate na podlaze jeste holej beton tak se toho bohuzel nezbavis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
17.2.18 08:50

@Staworowski Tak ze nechybi ms o tom zadna. :D Ja jen doufam ze se mi to vrati do puvodnich koleji. Temer sem o ni nevedela, slabucka a nekdy jen 4 dny. Ale to jen ty prvni dva byli silnejsi pak uz stacila intimka. Takze doufam ze to tak bude zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí