Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
17.2.18 19:05

Holky, tak jsme dnes přivezli tu susičku :) Zapla jsem myčku, pračku, sušičku, kolem jezdí robotický vysavač Zbynďa… :D Docela mě ty domácí práce baví :lol: :lol: :lol: Sedíme tu s mužem u televize a kecáme u vína ( máme non- alkohol). Ještě vymyslet něco na žehlení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 19:07

@Annnit Dá se koupit bazarový aniball a balonek čistý koupit. Myslím, že to za to stojí a dá se zase prodat za stejné korunky dál do světa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 19:13

@eMa321 Jezdila jsem na údržbu zahrady, kde sekal trávník Jožin. automatická sekačka. Byl tak chytrý, že když se zasekl na jablku, tak uměl napsat sms - Pomoc! Nedosahnu na zem koleckama. Jozin :D Kdyby jsi neměla co dělat, tak u nás je práce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
17.2.18 19:29

@Veronika.Berta Taky dobrý :lol: Já už mám Zbynďu 7 let a fakt nelituju :palec: Akorát když uklizí u kluka v pokoji tak vždycky čekáme kdy se ozve střelba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.2.18 19:58

@Annnit pokud neobracíš každou korunu 3×, tak si myslím, že investice do zdraví není nikdy škoda.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
17.2.18 20:19

Ja o anniballu zatim nejak neuvazuji takze spise asi ne ale treba si to jeste rozmyslim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
17.2.18 21:13

Muj oprvni porod byl horor dr mi ani nedokazali rict kolik mam stehu byla jsem sita cik cak takze ja se rozhodla cvicit a zacnu tak kolem 32-34tt radsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
17.2.18 22:28
@eMa321 píše:
Holky, tak jsme dnes přivezli tu susičku :) Zapla jsem myčku, pračku, sušičku, kolem jezdí robotický vysavač Zbynďa… :D Docela mě ty domácí práce baví :lol: :lol: :lol: Sedíme tu s mužem u televize a kecáme u vína ( máme non- alkohol). Ještě vymyslet něco na žehlení 8)

Jj ja mám taky ráda když jede myčka, pračka a sušička a já si lebedim na gauči a mám pocit jak to doma vše pěkně funguje… To se hned líp kouká na telku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
17.2.18 22:35

Aniball

Holky a vy fakt věříte, že to k něčemu je? Já se spíš obávám, zda to zase není jen tahání peněz… K čemu to vlastně má být? Chápu dobře, že se tím nacvicuje pružnost pochvy a vytáčení mimčo?
Podle mě je to dost neprukazne, když někdo řekne že s tím cvičil a při porodu nemuseli nastrihavat, tak to by teoreticky možná nemuseli ani bez aniballu…
Jsem k tomu celkem skeptická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.2.18 22:55

@Staworowski taky o tom aniballu slysim poprvy a to uz jsem rodila ctyrikrat me teda nastrihavali jen u prvniho ditete jinak uz ne a porody jsem mela nastesti rychly :nevim: takze kdyz to tu ctu tak je to pro me novinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
17.2.18 22:55

Ahojky
tak ja taky docitam asi zase 150stranek :lol:
vezmu to tak nejak jak si to pamatuju :) porodni plan sem poprve nemela a ani ted si ho psat nebudu, nejak nemam potrebu. jak tu nekdo psal, rodit jedu protoze musim, a nemam ani nejake spatne zkusenosti s taborskou nemocnici. mala byla stejne vytazena klestema, protoze mela pupecnik kolem krku, vodu mi pichali protoze sem 5 dnu prenasela a mela ji uz zelenou. neco o holeni tu myslim bylo. me holila asi holka zvhruba v mym veku, myslim ze to byla naka ta ucnice, nijak hloupy mi to neprislo. apson mi to tam zarovnala vsechno :mrgreen: ted jak si tam nevidim to musi vypadat hrozne :mrgreen: podepisovala sem jim jen papir ze nechci aby se na me chodili divat a priucovat zaci. jen ta jedna holka. ta mi nevadila. ani mi vubec nevadilo ze sem po porodu nemela malou hned na sobe. jen mi ji 2× ukazali a nesli ji pryc.mela problem s dychanim. a nehodlam jist ani si brat domu svoji placentu :mrgreen: (cetla sem vcera diskuzi o tom jinde) a kdyz to pujde tak si necham dat znova epidural. byla sem za nej rada u prvniho.
jo a to se tu docea divim, nekdo tu psal ze si bali jidlo na sal. ja teda nemohla vubec nic. misto toho mi dala nakou vyzivu do kapacky. ani pit. mela sem jednu sklenicku vody na 11h porodu. a to sem smela jen malej lok vzdycky. klystyru sem se taky strasne desila, jak to bude hrozne, a vlastne to nic skoro nebylo. trvalo to chvili nez mi to strikli do zadku :lol:, pak sem to musela v sobe 10minut zadrzet a trada na zachod :D doma bych si ho sama nedelala.
vybavu pro mimco jeste nemam. cekame na satni skrine tak mam zatim veci nevyprany v pulte. kosmetiku sem neco malo pokoupila, ale kouknu na tu pilulku jak tady pisete. kalhotky do porodnice sem kupovala myslim ve zdravotnickych potrebach. kojici kosile mam z minula 2. v porodnici sem mela prvni 2 dny tu jejich, pak sem si rekla bych s emohla prevleknout. sice jsou hrozne a velke ale dalo se to prezit. ja co sem zjistila tak mam dudliku 6 :lol: koupila sem asi 1 a zbytek sem nekde vyhrala. chtela bych si ho vzit tentokrat sebou do poodnice. myslite ze je to mozne?? :nevim: minule mala porad brecela..
jina cekam az tchan dodela velkou prechodnou postel pro malou, spi porad v postylce, a uz se tam vubec nevejde. vcera ji byli 3 tak velkou postel dostane k narozeninam. tak uz aby to bylo, a ja si mohla nachystat apson postylku a pult. jeste se chystam koupit ten skejtik ke kocaru, a tentokrat sbych chtela i houpaci lehatko. myslim ze tentokrat ho vyuziju. :)
anibal si kupovat nebudu. vim ze bych s nim necvicila. rikam si ze bych si to dole apson masirovala, ale zatim sem se k tomu nedostala. takze s anibalem by to dopadlo stejne. sem vecer vzdycky hrozne unavena.
uuuf to je asi vse co si pamatuju z tech 150 stranek co sem docitala :mrgreen:
jo a k domacimu porodu asi jen to ze bych doma rodit nemohla, planovane. z duvodu samozrejme zdravi a pak si nedokazu predstavit jak lezim proste v obyvaku na zemi a rodim tady a do toho rve papousek :mrgreen: :mrgreen: hlavne bych pak mela porad ty vzpominky na to. bych se koukala na tv a pak si najednou vzpomela ze tamhle u stolu sem rodila, nebo v loznici nebo kdekoli jinde. proste bych nemohla. a kdyz sem se jen tak zeptala pritele tak sem se prej zblaznila. :jazyk: v taborsky porodnici to nebylo nijak hrozny. a sil me pak peknej doktor :mrgreen: :lol:
tak ja padam do sprchy. dneska sme tu meli oslavu, vcera sem se delala se trema dortama tak mam dneska dost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
17.2.18 23:47

@simcaP máš na vše velmi podobné názory jako já :potlesk: :potlesk: :palec: a dudlík si do porodnice klidně vem, je to tvoje dítě a je jen na tobě, zda mu ho dáš nebo ne, personál nemocnice ti do toho nemá co mluvit ;) já si minule vzala, nikdo s tím, až na jednu sestru, neměl problém a té jsem při prvním jejím pokusu o přednášku, proč dělám chybu, taktně naznačila, že je mi její názor naprosto fuk a at dá mi pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
17.2.18 23:52

Jinak ani já Aniball nekupuji a neplánují, možná to může nějak pomoc, nicméně to nikdy nebylo úplně prokázane a nástřih ovlivňuje mnohem více vlivů. To už je za mě lepší samotná masáž, olejničky atd, které nejsou tolik nákladné. Já každou kacku v ruce neobracim ale přijde mi zbytecne vysoká pořizovací cena…jo dnes se hold na maminkach vydělává.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
18.2.18 10:47

Já zatím aniball taky nezvazuju. PA je k tomu dost skepticka. Asi budu masírovat hodně. Trochu mě děsí co tady čtu, že si tam dolů už některá nevidíte? Jsem 26tt a zatím v pohodě a mám nahoře 4kg. Ale co se stane potom??? :mrgreen: jinak tady v Nemecku se porodní plány nepisou, nedělají nic bez souhlasu rodičky, bonding se dělá automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
18.2.18 10:47
@Staworowski píše:
Holky a vy fakt věříte, že to k něčemu je? Já se spíš obávám, zda to zase není jen tahání peněz… K čemu to vlastně má být? Chápu dobře, že se tím nacvicuje pružnost pochvy a vytáčení mimčo?
Podle mě je to dost neprukazne, když někdo řekne že s tím cvičil a při porodu nemuseli nastrihavat, tak to by teoreticky možná nemuseli ani bez aniballu…
Jsem k tomu celkem skeptická

Mám na to dost podobný názor…i z anatomického hlediska je to blbost, jelikož jak svaly pánevního dna tak kůže jsou průžné a tedy smršťovací orgány. Podle mě záleží na ženě a pružnosti jejího spodku…dřív žádný aniball nebyl a určitě ne všechny ženy se natrhly nebo byly nastřihované. Nehledě na to, že mamka podotkla když jsem jí to popsala, jestli to nemůže vyvolat předčasný porod, když si ženská roztahuje spodek na 15cm. Podle mě je to blbost, ale nikomu to neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí