Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
19.2.18 15:44

@cashew Drž se, držím palečky ať je vše dobré a mimčo ještě v bříšku vydrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.2.18 16:16

Holky, vsem moc dekuju za prani :-) jsem ted 30+2tt..cipek stejny, jen to bricho zacina hnedka pracovat jakmile chodim, na zachod tech 5m dobry, ale dnes jsem sla asi 100m na utz a jako beton a na dlouho :roll: jeste si me tu nechaji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
19.2.18 16:36

Moc děkuju holky :)
Měla bych ještě jeden asi poměrně stupidní dotaz :D Ale jak se vlastně pozná tvrdnutí bříška? V poslední době se mi čímdál častěji stává, že začnu cítit takový nepříjemný tlak na bříšku a mimčo je tam úplně vyboulené snad po celé ploše. Zřetelně je vidět celá jeho siluetka, za pár vteřin zase ok.. Celou dobu jsem měla za to, že se mimčo jen otáčí a když třeba vystrčí zadeček nebo tak, tak to prostě táhne a tlačí a jak se zase otočí zpět, tak je to dobrý. Ale brouzdala jsem po netu a některé maminky tohle popisují jako tvrdnutí bříška. Ale taky tam často psaly, že kdyby se jim to nestalo vyloženě na kontrole u doktora, tak by ani nevěděly, že je to ono. Tak si říkám, abych něco nezanedbala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
19.2.18 17:31

@lentilka297 jestli myslíme to samý, tak tohle tvrdnuti bricha není! Taky se mi to stává, cítím jakoby kdyby tam mimi strcilo koleno nebo co, to místo je tvrde…pak se stáhne :lol: ale pri cvičení se mi i stalo opravdové tvrdnuti bricha, prostě bylo to tvrde a nepříjemné. Myslim že to poznáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
19.2.18 17:43

@lentilka297 gratuluji k svatbě, byla jsi krásná nevěsta :palec: :potlesk:. Co se týče tvého dotazu, tak na 90% to bude tvrdnutí, ale nemusíš mít strach, když to je jen občas. Každopádně na kontrole se o tom zmiň. Já to mám pocitově jako tlak, ale u mě, když se dotknou bříška, mám ho jako kámen. Jinak při tom tvrdnutí vždy cítím tlak na spodek a močák a vystřeluje mi do kříže, ale každá to pociťujeme trochu jinak :).

@Poiu jinak taky gratuluji k svatbě a nahoď nějakou fotečku jak budeš moci ;-), i když svatba byla neformální :kytka:.

@cashew držím palečky ať jste co nejdéle 2 v 1, budeš se muset asi hodně šetřit. Já při těch mých bolestech jsem taky zvědavá na zítřejší prohlídku :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
19.2.18 17:50

@lentilka297 @Vladimirovna hih, tak 2 odlišné názory :-D. Pokud je to jen na jednom místě tak určitě to tvrdnutí nebude, ale pokud se jakoby po celém obvodě vytvaruje mimi tak ano, protože se kolem něj stáhla děloha a to je zmiňovaný poslíček. Někoho bolí míň někoho víc, někdo má břicho jako kámen a jiný jen pociťuje větší tlak. Hodně záleží na dráždivosti dělohy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.18 18:28

@Kimber podle obalu je tam 365mg hořčíku v pytlíčku a napsali mi dva pytlíky na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
19.2.18 18:53

@Monalisasmile ano souhlasim! Já jsem měla na mysli takové to vybouleni na jednom místě vždy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
19.2.18 19:37
@Veronika.Berta píše:
@Kimber podle obalu je tam 365mg hořčíku v pytlíčku a napsali mi dva pytlíky na den.

Dik za info. :) Já právě beru 700mg denně. Ted mi ty prášky došly a celou noc jsem měla křeče do nohou :zed: Mám doma ještě to šumivé do pití a to je tableta 250mg. Včera jsem si dala a bylo to fakt málo.
@lentilka297 u mě se dějou asi 4 ruzny věci v břiše. Mimino se občas vybouli, ale fakt hodně až to bolí. Břicho mám pak úplně nakrivo. Pak samozřejmě kope. Pak mi břicho tvrdne, třeba když se zadycham, nebo se mi chce curat. To je fakt tvrdy jak šutr. Ale to mě nebolí, spíš je to nepříjemné. No a od minuleho týdne mám občas takový menstruacni křeče, předpokládám, že to jsou ty poslicci. Takže tak u mě. Jsem teda 31tt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
19.2.18 19:51

@lentilka297 ja bych i rekla ze to tvrdnuti je :nevim: me se to stava take kdy se mi prcek jakoby vybouli na jedne strane docela to boli a nekdy me to tlaci na mocak, teda prevazne ted porad mi tlaci na mocak, bricho ale tvrde nemam ale boli to :nevim: @cashew drzim palce at je vse v poradku a prcek vydrzi co nejdele :hug:
Jo a jeste k tomu boleni jako na ms, tak jsem cetla ze by to nemelo treba bolet cely den a porad pak to muze byt to zkracovani cipku a neni to dobre

Příspěvek upraven 19.02.18 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
19.2.18 19:52

@lentilka297 gratuluji, krasna nevesta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.2.18 20:03

Take mivam uplne to samy najednou se udela tvrda bole na jedny strane a docela to i boli a nekdy mam vyboleny obe strany v podbrisku a citim tlak spis jako kdyz vas boli bricho pred tim nez pujdete na velkou aaa citim jak se deloha stahuje trva to chvilichvili, jinak uplne tvrde bricho mivam vetsinou kdyz jsem dlouho venku to i citim jak je jak kamen a pak me boli ta stydka kost jeste i druhej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.18 20:04

@Kimber Mě tvrdne pupik když potřebuju v noci na malou :D Přes den skoro nečůrám, ale od večera do rána jsem jako průtokový ohřívač :D Já se chci zítra zastavit na gyndě, jestli mi doporučí něco jiného, protože mi ten Magnosolv dráždí žaludek a s tím se špatně spí. Nebo si myslím, že je to žaludek :D já už vlastně ani nevím kde co v těle mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
19.2.18 21:06
@Veronika.Berta píše:
@svlucka Já jsem tohle měla nedávno taky. Trvalo to celý den, tak jsem si sjela do porodky. Dostala jsem hořčík a mám klid, jen si musím nechat napsat jiný. Dostala jsem Magnosolv a když ho vypiju, tak mi není po něm dobře. Dríždí mi žaludek. Chodím místo jedné dlouhé procházky, na dvě kratší a odpočívám. Mívám tyhle bolesti, když si mám dojít na velkou

Jj take mam Magnesium v tabletach a prave vubec nezabira. Bery tedy tri denne..na zaludek mi nevadi ale prijde mi ze na to tvrdnuti to nezabira..i kdyz tezko rici jake by to bylo kdybych ho nebrala vubec :think: dnes tedy vyjimecne dobry. Tak snad to bude uz jen dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
20.2.18 07:13

Obcasne tvrdnuti mam taky. Pokud to neni treba 3× za hodinu tak je to v poradku. Ja to mam tak 3× za den. Nekdy mene, nekdy se nemuzu chvilku pohnout. Dnes v noci me ale strasne chytla krec do lytka. Takze asi budu muset taky nejake to magnesko poridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí