Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
20.2.18 08:14

@Poiu taky jsem dnes v noci krecovala v lýtku :mrgreen: :potlesk: :think: teď po ránu kulham a bolí to jak čert ale magnesko už mám vysazené, zůstává v těle min dva týdny a jelikož začínám 35tt tak mi Dr řekla abych ji už do sebe necpala. :think:

Mě teda ale holky začali trápit nárty, nikdy mi nohy neotikaly, tak je to pro mě fakt novinka :zed: nepomáhá je mít nahoře, obklady, odpočinek, prostě jakmile třeba hodinu chodím nebo něco dělám, hned otoky a nemusím ani chodit, stačí, že sedím a třeba stavíme s malým puzzle a za chvilku cítím jak je mám nalite :( nějaká rada jak si od toho ulevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
20.2.18 08:47

Tak holky já tvrdnutí mám kolikrát i 3× do hodiny. Dnes na prohlídce nebyla moje doktorka :zed:, což mi zkazilo náladu na celý den :nevim:. Byla tam nějaká stará co mi jen řekla, že jsem uzavřená, ale délku fundu mi vůbec neměřila. Změnila mi magnosolv na tablety 3× denně, takže ještě chvilku magnesko brát budu. No a malý má hlavičku dole, což jsem si myslela, tak super, pokud tedy Dr rozhodne o spontánním porodu :).

Přišla jsem domů a rozbrečela se :roll:, zatracené hormony už mě nenechají v klidu. Vůbec se mi to nelíbí.

@Novaska co se týče otoků, tak s tím bude asi problém, já používám Prieznitz na žíly a cévy, tak snad trochu lepší. Jinak můžeš střídat teplou a studenou sprchu a ty nohy nahoře. Pamatuji si, že u dcery mi na konci nateklo nohy tak, že jsem neviděla kůstky kotníků. Zatím se držím a nyní dobrý, ale jsem 33tt, tak kdo ví jak to bude za další dva :think: :nevim:. Asi to budeme muset vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.2.18 09:32

Mno začínám to už víc zkoumat, když se to stane a zřejmě to tvrdnutí bude.. Žádné magnezko neberu, doktorka říkala, že když nejsou obtíže, tak se brát nemusí.. Ale tehdy jsem ještě nevěděla, že zrovna tohle je tvrdnutí bříška :D Mno ve středu už budu 32tt, tak teď mi ho už stejně asi nedoporučí. Za chvíli by se zas vysazovalo. Ale piju magnesii :) Pomáhá mi to i na křeče v nohou, které mě v noci občas chytnou..

Jinak jsme byli minulé pondělí na posledním velkém ultrazvuku v Gennetu a ve 30tt měl prcek 1445 g. Prý je trochu menší než by měl být, ale stále ještě v normě. Ono se s tou těhu cukrovkou asi moc přibírat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.2.18 09:40

Ja se v tom brise taky moc nevyznam, ale sla jsem na zachod a pak si lehla a byla tak doktorka. Sahala mi na bricho a rikala, ze to tvrdnuti je. A prave ted od toho 31tt citim bolesti jako pred ms, tak to se pocita jako poslicci? :think: no ale kazdopadne nas odpoledne pusti domu :potlesk: sice jeste nerekli za jakych podminek, ale i tak jsem rada.. na nic se neprislo, vysledky steru trvaji tyden a to mi preventivne dali macmiror, v moci nic neni, i kdyz prvni odber strasili s atb, ale druhy po vycevkovani ok, zacala jsem trochu krvacet, tak jsem hned chytla nerva a bulela jak zelva, ale bylo to z toho mocaku :poblion: a jeste mam utrogestan a nejakou zelenou tabletku, dva dny mi davali horcik v kapackach, ted magnosolv, je to o neco lepsi.. cipek porad 2cm, ale pry to neznamena, ze uz rodim a kdyz se to nehorsi, tak me muzou pustit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
20.2.18 10:27

Holky priznejte se, ktera ste vykoupila vsechny kojici podprdy v bonprixu velikosti 75B 8o :mrgreen: mela sem vybrane, ale nez sem se rozhodla tak byli i ty pryc, a zadne jine pekne v tyhle velikosti uz nemaji :nevim:
kde jinde by se dali koupit pekne a levne krome bonprixu a lidlu? :P

@Novaska ja tu prave cetla komentar, a myslim ze si to byla ty, a bylo to skoro jako bych to psala ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.18 10:46

@simcaP Co bych dala za béčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
20.2.18 11:03

@simcaP 75B Zavidim Ti mala prsa. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
20.2.18 12:04

@Veronika.Berta @Poiu no musim rict kdyby zustali takhle uz navzdycky tak budu spokojena :mrgreen: nijak se nezvetsili jen nalily, o neco vic nez pred ms :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
20.2.18 14:40

Vidim, ze vsechny trapi to same - tvrdnuti a poslicci. Clovek je rad, ze to neni nic neobvykleho a taky, ze v tom neni sam :-)
Taky vidim, ze vsichni ficime na bonprixu :mrgreen: nabizim proto klasicky slevovy kod na 150 Kc s expiraci za 14 dni. Ja uz nevyuziju, tak proc by to melo zbytecne propadnout (pokud tedy neni vazan na me jmeno, e-mail ci adresu, to netusim :think: ) Prvni bere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.2.18 14:51

@Gabculkaa já bych brala, budu objednávat podprdy a košili do porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.2.18 14:53

Holky jaký pořizujete přebalovací pult? Nějak pořád nevím.. Všechno mi přijde, že se to pod tím mimčem musí propadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
20.2.18 15:29

Nazdárek děvčátka, včera jsem absolvovala u nás ve FN jednorázový předporodní kurz, který trval 3 hodiny i s exkurzi. Používání aniballu nám doporučili, že s tím mají dobré zkušenosti, takže to vypadá, že to nejsou vyhozené peníze, páč spoustu dalších věcí nám rozmlouvali, ať si zbytečně nekupujeme. Jako prvorodička jsem hodně informací ocenila, včetně nabalení dokumentů k podepsání a přečtení před porodem a ne za pochodu. Vzhledem k tomu, že moje drahá polovička se na kurz nemohla dostavit, jsem tam seděla sama jako jediná a kolem samé páry. Tak mě tak jen napadlo, že všechny, co jste na to miminko samy, Vás neskutečně obdivuji :potlesk:
Na závěr nám několikrát zdůraznili, že naplánovat a sepsat si můžeme co chceme, ale že se taky může stát, že všechno stejně dopadne jinak, tak to nemáme hrotit :mrgreen:

Přebalovací pult nám dorazil dnes s PPL, tak jak ho složíme, tak ti dám vědět :-D Jinak pro moji mamku jsou to vyhozené peníze a nejradši by mi nechala do dětského pokojíčku namontovat nějaký ponk :lol: :lol: :lol: Já už z ní kvetu!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
20.2.18 15:53

@lentilka297 ja mam tenhle jeste po prvni dceri. http://www.ikea.com/…s/S39180509/ bez tech supliku, vesel se mi tam vsechen satnik kdyz byla mala, po strane v tom uzkem sem mela baliky s plenama, urbousky a plno dalsich veci. tu desku sem mela samozrejme az nahore. takhle dolu se to da pak predelat na psaci stul, ale to chtit nebudu. na prebalovaci desku se mi uplne presne vesla podlozka, vedle kosik s plinkama a maly kosicek s kosmetikou :)

ja z bonprixu asi nic objednavat nebudu kdyz nic nemaj na maly lidi :mrgreen: kosile mam od minule, chtela sem jen ty podprdy.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.2.18 16:01

@lentilka297 já sem pořídila tento a musím rict ze je bytelnej a ten horejsek se dá sundat tak jednou stoho bude jen komoda. Taky závidím malá prsa já měla vždy C s teď už mám o číslo a půl větší s teď se mi zase začínají zvětšovat hrozny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.2.18 16:16

@lentilka297 tak mě doktorka ve 30tt řekla, že prcek váží 1400g a prý je to nádherný miminko. Váha se určuje podle rozmeru, takže tvůj prcek bude malinko větší než náš. :D Asi je ta tvoje Mudr zvyklá na obriky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí