Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikysek1990
Takze si jen o tyden prede mnou.
Ja v utery zacinam 28tt. Konecne treti trimestr.
Ale vypadam jako bych sla uz do ctvrteho trimestru.
Jako slon.
Holky k tomu sexu, my si užíváme podle chuti, byl treba tyden, kdy nic nebylo, prostě nebyla chuť a z toho jsme schopní ob den
manzel chce, ja taky ale je pravda, ze nekdy se trosku stahne ze ma divný pocit, kdyz tam ma maly hlavičku
chlap no
tak si z nej vždy dělám srandu, ze to naše miminko bude mit alespoň krásný dolicky ve tvářích
. Jinak na ms se netesim vůbec a to hlavně z důvodu ze jsem ji poradne neměla tak 5 let
pri telisku to byl spis dvoudenní obarveny vytok a kdyz jsem si ho nechala vytahnout (koncila jeho životnost
) tak nez mi nasadil nove ( moje lenost se objednat) tak jsem mela jeden normální cyklus a bum těhotenství
takze ja planuji ihned jakmile se dostavi, se ji zase honem zbavit, po prvním jsem ji dostala 4 mesice po porodu.
Jo a k te Ester, fakt BOMBA, vůbec jsem tomu nevěřila, je neuvěřitelná
my doma žijeme hokejem, manžel jako profesionální hokejista si nenecha ujit absolutně nic co s hokejem souvisí
a synator jde samozřejmě v jeho stopách, takže u nás dnes budicek na 4h na rano a fandit
všichni tři ![]()
Ahoj holky, teda vas docist
co se vybavicky tyce tak jsem na tom teda nic moc mam par obleceni, postylky a kocarek po dceri, monitor dechu ale s kosmetiky nemam nic, obleceni musim poradne usporadat a mkrnou co mam protoze toho mam hromadu po dceri a cekame chlapecka tak to musim vse prodat, do toho v byte nemame moc mista takze postylky budeme pripravovat skoro az pred porodem akorat si nachystam obleceni.
Jinak co se sexu tyce tak je to nekdy u nas bida
ja ted co jsem tehu tak nemam vubec chut, musim se spise premahat aby neco bylo, je to teda hodne naprd ![]()
@Poiu píše:
@Staworowski Tak ze nechybi ms o tom zadna.Ja jen doufam ze se mi to vrati do puvodnich koleji. Temer sem o ni nevedela, slabucka a nekdy jen 4 dny. Ale to jen ty prvni dva byli silnejsi pak uz stacila intimka. Takze doufam ze to tak bude zas.
Tak to jsi měla super. Já mívám hrozně silnou a první dva dny strašný křeče a bolesti, ležím schoulena v posteli je mi na zvracení a nemůžu se pohnout, fakt hnus ![]()
Jee holky, jak tu nevlezu alespoň 2× denně tak si pak musím pročíst 3-4stránky
.
Každopádně košilka z Bomprix je super a už se taky těším až dorazí.
Co se týče výbavy tak já už jsem pomalinku komplet. Včera večer jsem ještě neodolala a objednala jsem od jedné na Fleru mantinel do postýlky a k němu povlečení
. Až dorazí tak vyfotím. Taky jsem včera konečně vyžehlila všechny věcičky a uložila je do komody. Postýlku máme postavenou, ale připravím ji až dorazí mantinel, což bude trvat až 4 týdny. Doufám, že do té doby neporodím
. Snad ne, jsem 33tt, dceru jsem rodila 38tt.
Na MS se netěším jako většina z vás
, mívala jsem ji dost bolestivou. Ale tak doufám, že pak dlouho ještě nepřijde. Dceru jsem kojila rok a přišla až tak 3 měsíce po ukončení
.
@Monalisasmile u me taky začala menstruace přibližně v době ukončení kojeni. Takže u prvního mimca v roce a u druhého až v roce a třičtvrtě.
Tak doufám, že budu mít po ocistkach dlouho klid. ![]()
@Poiu jj zítra koncim 28tt nejak jsem si tyden pridala
asi to uz chci mit zasebou
jo taky mi prijde ze v 7 mesici vypdam jak tesne před rozsypanim
![]()
@mikysek1990 já určitě ano.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 09:58
@Adjon ja první necvičila a mela jsem sesity i cipek ted mam aniball zakoupeny a cvicit teda budu 100% ![]()
Já a menstruace..to by bylo na dlouhé..dlooouhé vyprávění. Doufám, že se to samo nějak srovná, protože vlastně od prvního potratu ani nevím, co je to menstruace bez regulování hormonů.
Nefungovalo prakticky nic, měla jsem to čtrnáct dní na dvě vložky za sebe a pak čtrnáct dní klid.. pak jsem teda dostala silné hormony, kterýma jsem po půl roce dosáhla sedmidenní menstruace popsatelné jako normální
Výbavu do porodnice taky bych už měla začít řešit. Tak nějak to nejnákladnější máme zařízené, kočárek je na cestě. Chtěla bych už přestavět ložnici, abychom se sem vešli, s tím se bude přestavovat i koupelna. Dneska vypadlo z manžela, že bychom mohli koupit do ložnice nový koberec, když už teda budeme stěhovat nábytkem
Jsem za to ráda, protože i když je chemicky čištěný a asi měsíc větraný, tak ho nemám ráda. Před lety u nás hořelo a i když ne v ložnici, tak mi to furt připomíná a nemluvě o tom, že je už chudák hotovej. Ještě se uklidňuju, že je čas, chci počkat až (prý pro mě) dodělá novou cirkulárku
Učí se svářet, mám z toho hroznou radost, že se pořád učí. Jsme takoví multifunkční oba.
Postýlka je o patro výš, jen umýt a smontovat. Matraci chci novou, ale ložní prádlo mám od ségry. Máme oblečeního, že můžeme založit klokánka
Koukala jsem po těch poporodních kalhotkách. Taky by se mi líbily, ale bojím se, že na slůňata nedělají
Jako bych potřebovala asi sešít dvě vložky za sebe, protože jsem prostě prase a i když jsem měla menstruaci, tak jsem potřebovala ty nejdelší vložky. Asi mám velkou čárku
Na ty jednorázové přebalovací podložky jsem taky koukala, že by nebyly marné pode mne. Asi si budu muset sednou a přečíst si pozorně, co objednáváte. Zvlášť vy zkušenější mámy, mám pocit, že s sebou potáhnu pořádný kufr na těch pár dní ![]()
Kamarádka prý měla v porodnici a pak i na noc doma inkontinenční kalhotky. Taky to nezní marně
Že bych nemusela lovit ložku ![]()
@mikysek1990 píše:
Holky kdo budte cvicit s aniballem?
Já chci určitě, minule jsem rodila 36+6 tak snad to stihnu
@mikysek1990 píše:
Holky kdo budte cvicit s aniballem?
Ja nad tim porad premyslim. U prvniho jsem necvicila. Ale byl tak zamotany, ze bych ho sama nevytlacila, takze museli zasahnout doktori a ja mela slusnej nastrih a snad 10stehu, sedla jsem si az po sestinedeli
Tak uvazuju nad aniballem… ale zas ta investice ![]()