Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4035
17.2.18 08:57

@mikysek1990 :mrgreen: Takze si jen o tyden prede mnou. :) Ja v utery zacinam 28tt. Konecne treti trimestr. :dance: Ale vypadam jako bych sla uz do ctvrteho trimestru. :zed: :lol: Jako slon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
17.2.18 09:57

Holky k tomu sexu, my si užíváme podle chuti, byl treba tyden, kdy nic nebylo, prostě nebyla chuť a z toho jsme schopní ob den :mrgreen: :mrgreen: manzel chce, ja taky ale je pravda, ze nekdy se trosku stahne ze ma divný pocit, kdyz tam ma maly hlavičku :mrgreen: chlap no :mrgreen: tak si z nej vždy dělám srandu, ze to naše miminko bude mit alespoň krásný dolicky ve tvářích :mrgreen: :mrgreen:. Jinak na ms se netesim vůbec a to hlavně z důvodu ze jsem ji poradne neměla tak 5 let :mrgreen: pri telisku to byl spis dvoudenní obarveny vytok a kdyz jsem si ho nechala vytahnout (koncila jeho životnost :mrgreen: ) tak nez mi nasadil nove ( moje lenost se objednat) tak jsem mela jeden normální cyklus a bum těhotenství :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takze ja planuji ihned jakmile se dostavi, se ji zase honem zbavit, po prvním jsem ji dostala 4 mesice po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
17.2.18 10:02

Jo a k te Ester, fakt BOMBA, vůbec jsem tomu nevěřila, je neuvěřitelná :palec: :palec: :palec: my doma žijeme hokejem, manžel jako profesionální hokejista si nenecha ujit absolutně nic co s hokejem souvisí :mrgreen: a synator jde samozřejmě v jeho stopách, takže u nás dnes budicek na 4h na rano a fandit :mrgreen: všichni tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
17.2.18 10:08

Ahoj holky, teda vas docist 8o :lol: co se vybavicky tyce tak jsem na tom teda nic moc mam par obleceni, postylky a kocarek po dceri, monitor dechu ale s kosmetiky nemam nic, obleceni musim poradne usporadat a mkrnou co mam protoze toho mam hromadu po dceri a cekame chlapecka tak to musim vse prodat, do toho v byte nemame moc mista takze postylky budeme pripravovat skoro az pred porodem akorat si nachystam obleceni.
Jinak co se sexu tyce tak je to nekdy u nas bida :oops: ja ted co jsem tehu tak nemam vubec chut, musim se spise premahat aby neco bylo, je to teda hodne naprd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
17.2.18 10:18
@Poiu píše:
@Staworowski Tak ze nechybi ms o tom zadna. :D Ja jen doufam ze se mi to vrati do puvodnich koleji. Temer sem o ni nevedela, slabucka a nekdy jen 4 dny. Ale to jen ty prvni dva byli silnejsi pak uz stacila intimka. Takze doufam ze to tak bude zas.

Tak to jsi měla super. Já mívám hrozně silnou a první dva dny strašný křeče a bolesti, ležím schoulena v posteli je mi na zvracení a nemůžu se pohnout, fakt hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.2.18 11:56

Jee holky, jak tu nevlezu alespoň 2× denně tak si pak musím pročíst 3-4stránky :-D.
Každopádně košilka z Bomprix je super a už se taky těším až dorazí. :palec: Co se týče výbavy tak já už jsem pomalinku komplet. Včera večer jsem ještě neodolala a objednala jsem od jedné na Fleru mantinel do postýlky a k němu povlečení :oops:. Až dorazí tak vyfotím. Taky jsem včera konečně vyžehlila všechny věcičky a uložila je do komody. Postýlku máme postavenou, ale připravím ji až dorazí mantinel, což bude trvat až 4 týdny. Doufám, že do té doby neporodím :mrgreen:. Snad ne, jsem 33tt, dceru jsem rodila 38tt.
Na MS se netěším jako většina z vás :D, mívala jsem ji dost bolestivou. Ale tak doufám, že pak dlouho ještě nepřijde. Dceru jsem kojila rok a přišla až tak 3 měsíce po ukončení :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.2.18 13:02

@Monalisasmile u me taky začala menstruace přibližně v době ukončení kojeni. Takže u prvního mimca v roce a u druhého až v roce a třičtvrtě. :lol: Tak doufám, že budu mít po ocistkach dlouho klid. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
17.2.18 14:57

@Poiu jj zítra koncim 28tt nejak jsem si tyden pridala :lol: asi to uz chci mit zasebou :lol: jo taky mi prijde ze v 7 mesici vypdam jak tesne před rozsypanim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
17.2.18 15:02

Holky kdo budte cvicit s aniballem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.2.18 16:03

@mikysek1990 já určitě ano.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
17.2.18 16:21

@Adjon ja první necvičila a mela jsem sesity i cipek ted mam aniball zakoupeny a cvicit teda budu 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 17:34

Já a menstruace..to by bylo na dlouhé..dlooouhé vyprávění. Doufám, že se to samo nějak srovná, protože vlastně od prvního potratu ani nevím, co je to menstruace bez regulování hormonů. :( Nefungovalo prakticky nic, měla jsem to čtrnáct dní na dvě vložky za sebe a pak čtrnáct dní klid.. pak jsem teda dostala silné hormony, kterýma jsem po půl roce dosáhla sedmidenní menstruace popsatelné jako normální :think: Výbavu do porodnice taky bych už měla začít řešit. Tak nějak to nejnákladnější máme zařízené, kočárek je na cestě. Chtěla bych už přestavět ložnici, abychom se sem vešli, s tím se bude přestavovat i koupelna. Dneska vypadlo z manžela, že bychom mohli koupit do ložnice nový koberec, když už teda budeme stěhovat nábytkem :potlesk: Jsem za to ráda, protože i když je chemicky čištěný a asi měsíc větraný, tak ho nemám ráda. Před lety u nás hořelo a i když ne v ložnici, tak mi to furt připomíná a nemluvě o tom, že je už chudák hotovej. Ještě se uklidňuju, že je čas, chci počkat až (prý pro mě) dodělá novou cirkulárku :D Učí se svářet, mám z toho hroznou radost, že se pořád učí. Jsme takoví multifunkční oba.
Postýlka je o patro výš, jen umýt a smontovat. Matraci chci novou, ale ložní prádlo mám od ségry. Máme oblečeního, že můžeme založit klokánka :D Koukala jsem po těch poporodních kalhotkách. Taky by se mi líbily, ale bojím se, že na slůňata nedělají :nevim: Jako bych potřebovala asi sešít dvě vložky za sebe, protože jsem prostě prase a i když jsem měla menstruaci, tak jsem potřebovala ty nejdelší vložky. Asi mám velkou čárku :mrgreen: Na ty jednorázové přebalovací podložky jsem taky koukala, že by nebyly marné pode mne. Asi si budu muset sednou a přečíst si pozorně, co objednáváte. Zvlášť vy zkušenější mámy, mám pocit, že s sebou potáhnu pořádný kufr na těch pár dní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.18 17:36

Kamarádka prý měla v porodnici a pak i na noc doma inkontinenční kalhotky. Taky to nezní marně :) Že bych nemusela lovit ložku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
17.2.18 18:55
@mikysek1990 píše:

Já chci určitě, minule jsem rodila 36+6 tak snad to stihnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.2.18 19:03
@mikysek1990 píše:

Ja nad tim porad premyslim. U prvniho jsem necvicila. Ale byl tak zamotany, ze bych ho sama nevytlacila, takze museli zasahnout doktori a ja mela slusnej nastrih a snad 10stehu, sedla jsem si az po sestinedeli 8o Tak uvazuju nad aniballem… ale zas ta investice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí