Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@yareah Jasněěěě, bude chobotnička!!!
Pak informuj a šoupni sem fotečku! ![]()
@Mia 28 to je jasne!
už se nemůžu dočkat… nejradsi bych si nechala udelat utz hned
ale nechci byt za blazna
@yareah @Mia 28 holky jak ja vam rozumim
poprve jsem dokonce byla tak silena, ze jsem v 17tt vesala zaclony a pak se bala, ze jsem to nemela delat, a sla k dr s tim, ze me boli podbrisek a nebyla to pravda.. chjo..ale ja se tak bala, ze se mu tam nekde omotal pupecnik.. no byla to samozrejme blbost, ale 1 ultrazvuk a ja mela zase dobre spani
jinak ty zacatky jsou fakt mazec vydrzet..ale musime ![]()
@Ann17
Ty seš dobrá čoveče!
Ale víš co, všude píšou jak budoucní maminky mají být v klidu a nestresovat se..a my se nejvíce stresujeme z toho těhu jako takového
Takže..vlastně by nás ty Dr. měly ještě pochválit, že myslíme na miminka a chceme být co nejvíce v pohodě..častějí ultrazvuky pro oboustranné blaho
![]()
@Ann17 @Mia 28 No pekne
ale ja minuly tyden taky chtela pri zaspineni letet
nastesti me manza „serval“ tak jsem se uklidnila ![]()
Tak holky, nevydržela jsem pochyby a udělala si Clearblue test (fotka níže). Počáteční radost vystridala obava. Přítel v červnu chytil boreliózu, nasadil ATB a šel po nějaké době na testy. No a dnes mu řekli, ať si zajde pro další ATB, že tam ještě nějaká reakce je. Myslíte, že se to nějak mohlo přenést na miminko?
Za týden jdu k doktorovi, tak mu to samozřejmě řeknu, ale mám strach, aby to treba nezpůsobilo ZT ![]()
@Jaskat píše:
Tak holky, nevydržela jsem pochyby a udělala si Clearblue test (fotka níže). Počáteční radost vystridala obava. Přítel v červnu chytil boreliózu, nasadil ATB a šel po nějaké době na testy. No a dnes mu řekli, ať si zajde pro další ATB, že tam ještě nějaká reakce je. Myslíte, že se to nějak mohlo přenést na miminko?Za týden jdu k doktorovi, tak mu to samozřejmě řeknu, ale mám strach, aby to treba nezpůsobilo ZT
Kdyby bylo neco spatne uz od prvopocatku…ver…tomu, ze bys nebyla tehotna. Myslim si, ze bude vse ok. Drzim pesti!!! ![]()
@Jaskat rekla bych, ze mas uplne stejnou sanci na prosperujici tehotenstvi jako my vsichni tady ![]()
Ahoj @yareah ![]()
Tak jsem se dnes byla ukázat na gynekologii a mám tam malou bublinku ![]()
Mudr. nás odhaduje na 5 TT a mám přijít za 2 týdny, už prý určitě bude srdíčko.
Jinak mohu jíst a pít vše, jen s mírou
Teda krom tataráku
Žádné přísné zákazy, a ještě mi byla doporučena sklenka vína nebo pivka
(Jedem na Moravu na kola
)
Dnes mám ten nejkrásnější den, ať i tobě se daří ![]()
@Patres500 Ahojky moc gratuluji.
A mohu se zeptat jestli, uz malicke merila? A kolik mate?
Dekuji ![]()
Ahoj @Nikyna77, děkuji ![]()
Neměřila, říkala že ve váčku už tam něco vidí, žádná čísla ale neřešila. Řekla že zase za 2 týdny, a prý tam už bude miminko jak vyšité, tak uvidíme
Ono asi (odhadem )5 TT je fakt ještě brzo na měření ![]()
A ty jsi v jakém týdnu, jestli se mohu zeptat… A u lékaře jsi už byla, nebo se chystáš?
Ahoj holky. M7zu se přidat? Včera UL 5+0 dle MS mám být 6+0 ale já mám vše posunuje. Čekáme 4 ![]()