Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
26.8.17 12:45
@LaEllaX píše:
Mám to podobně. Taky cítím prsa, trochu únava a jinak pohoda :) u prvního jsem nevolnosti pocitovala až tak ve třetím čtvrtém měsíci… tak uvidíme :D

:D jé to jsem ráda, že nejsem sama, dnes jsem měla depku, že mi „nic“ není :) na kontrolu jdu v úterý, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
26.8.17 12:52

Nám první syn (02/2015) trval tři roky a jedno mimoděložní a teď už to taky byl rok. A zrovna v měsíci, kdy jsem to nečekala, protože manžel byl 3 týdny v zahraničí, to asi vyšlo. :lol: Zítra jedeme na dovolenou, takže se k dr dostanu až na konci září, nevim, jak do tý doby vydržím… Jinak TP mi dle kalkulačky vychází na 1.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
26.8.17 12:53

A od rána, co jsem dělala test, je mi blbě. Do tý doby mi nebylo nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.8.17 12:54
@Maria37 píše: :D jé to jsem ráda, že nejsem sama, dnes jsem měla depku, že mi „nic“ není :) na kontrolu jdu v úterý, tak jsem zvědavá

No ja právě budu volat k doktorovi az v pondělí 4.9. :? Ted má tu dovcu… tak budu ještě víc jak týden napnuta :D snad bude všechno v pořádku. I u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.8.17 12:59
@katyszek píše:
Nám první syn (02/2015) trval tři roky a jedno mimoděložní a teď už to taky byl rok. A zrovna v měsíci, kdy jsem to nečekala, protože manžel byl 3 týdny v zahraničí, to asi vyšlo. :lol: Zítra jedeme na dovolenou, takže se k dr dostanu až na konci září, nevim, jak do tý doby vydržím… Jinak TP mi dle kalkulačky vychází na 1.5.

Jee nás první se narodil 1.5.2015 :) :) a to tehdy teda bylo neplánovaně, takže jsem nezažila takové to snažení. Až ted.. a jsem kvuli tomu asi i víc nervózní :D aby to všechno dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.17 13:04

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Včera jsem objevila ducha a dnes už je to… větší duch, tak doufám, že zítra už to bude pořádná čárka, ať ji můžu ukázat tatínkovi :-) TP mi vychází 5.5.2018 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.17 13:57

Holky, napadají mě takový věci jako… můžu v těhotenství používat deodorant? a co barvení vlasů? nemůžou se ty chemikálie nějak dostat k dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.8.17 14:45

@kaya.ko jsme na tom skoro stejně mě vychází tp 3.5.2018 :D
Taky by mě zajímalo jestli je to barvení škodlivé..jsem objednaná na úterý ke kadeřnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
26.8.17 15:09

@LaEllaX nas prvni je 1.2.2015 a ted to vychazi na 1.5.2018, takze by oba byli „jednicky“ :))

@kaya.ko tak deodorant me ani nenapadl resit a vlasy jsem si pri prvnim barvit prestala a pak uz nikdy nezacala, takze tentokrat taky neresim :) a 5.5. je pro nas taky dobry datum, to jsme se pred 5 lety brali :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.8.17 16:42
@Nicky07 píše:
@kaya.ko jsme na tom skoro stejně mě vychází tp 3.5.2018 :D
Taky by mě zajímalo jestli je to barvení škodlivé..jsem objednaná na úterý ke kadeřnici :think:

četla jsem rozhovor s doktorem a ten říkal, že barva nevadí, že se přes kůži hlavy zas tolik chemie do těla nedostane… že je mnohem horší alkohol a cigarety a syrové maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.8.17 17:34

Holky, ja při minulém těhotenství byla u kadernice měsíc před porodem. Barva snad nevadí. A deodorant jsem minule taky používala celou dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.8.17 19:47

Ahoj holky, jak se Vám vede? Já dnes dostala od Dr. na pohotovosti obávanou zprávu, embryjko se zaseklo ve vývoji, resp. v gestačním a žloutkovém váčku nevidí struktury plodu, a to už by tam prý mělo i být :srdce: Jela jsem dnes na pohotovost, zhruba od 3 rána mě vzbudily bolesti jako na MS a probudila jsem se úplně zpocená s oparem na puse (už jsem tušila, že je něco špatně, že se tělo něčemu brání) byt jsem ani nešpinila a do ted nekvácím nic, jela jsem na pohotovost, kde Dr. moje obavy potvdrila s tím, že pokud se do týdne nerozkrvácím, pošupajdím na revizi :(((( Achjo, už podruhé!!! Už se bojím být těhotná..raději nenajít ty // než-li pak toto :(( Takže ted místo přemýšlením nad výbavičkou, vymýšlím jak nejrychleji rozjet nějaké krvácení a potratit samovolně, nechci na kyretáž, narkoza..riziko poranění dělohy, násilné roztažení čípku… Holky přeji Vám všem, at je vše v pořádku a nemusíte si tímto procházet.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.8.17 19:58
@Mia 28 píše:
Ahoj holky, jak se Vám vede? Já dnes dostala od Dr. na pohotovosti obávanou zprávu, embryjko se zaseklo ve vývoji, resp. v gestačním a žloutkovém váčku nevidí struktury plodu, a to už by tam prý mělo i být :srdce: Jela jsem dnes na pohotovost, zhruba od 3 rána mě vzbudily bolesti jako na MS a probudila jsem se úplně zpocená s oparem na puse (už jsem tušila, že je něco špatně, že se tělo něčemu brání) byt jsem ani nešpinila a do ted nekvácím nic, jela jsem na pohotovost, kde Dr. moje obavy potvdrila s tím, že pokud se do týdne nerozkrvácím, pošupajdím na revizi :(((( Achjo, už podruhé!!! Už se bojím být těhotná..raději nenajít ty // než-li pak toto :(( Takže ted místo přemýšlením nad výbavičkou, vymýšlím jak nejrychleji rozjet nějaké krvácení a potratit samovolně, nechci na kyretáž, narkoza..riziko poranění dělohy, násilné roztažení čípku… Holky přeji Vám všem, at je vše v pořádku a nemusíte si tímto procházet.. :srdce:

to je mi líto, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
26.8.17 20:33

@Mia 28 to je mi líto, před půlrokem jsem si prošla přesně tím samým, já jen neměla sílu a odvahu čekat na samovolný potrat, tak jsem kývla další den na revizi…navíc všechno má své rizika, když budeš čekat může se rozjet zánět dělohy atd. Navíc mě řekl že mám moc vysokou sliznici, že by to jen tak neodešlo samo… Držím palce ať je brzy líp a drž se :,( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.8.17 21:37

@Mia 28
To je mi strašně líto, držte se!
No a do třetice všeho dobrého :kytka:
To už určitě vyjde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit