Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
24.6.18 15:08

@Martulinka78 Ahoj :) Držím palce, ať je všechno v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.6.18 19:14

@Deniszja s tim brichem nevim nevim…ja nemuzu jit uz nikam aby to na me nepoznali (kvuli brichu)..takze se vsude musim vymlouvat na ruzny nachlazeni,aj..
Protoze dokud nebudu mit aspon 1.velky vysetreni za sebou…tak nic rozhlasovat nechci.takze co ja bych za to ted dala „nemit zatim zadny bricho“…
Na jednu stranu je to hezky…ale jinak uz ted vypadam jak nektery holky o 2mesice pozdeji…tak trochu trnu kam az porostu (mamka i babicka mivaly kdysi pres +20kg..sice to nechaly v porodnici ale i tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.6.18 20:46

@Ariak Je pravda že když nechceš aby to někdo věděl tak je to trošku problém… Já to mam tak že jsem dost oplácaná hlavně na břiše takže jako těhotná vypadám už dost dlouho, takže i když teď jsem nikomu to břicho nepřijde divný… Spíš jsem to myslela tak že, než to na mě začne někdo pozorovat tak budu tak v 7.měs. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.6.18 17:17
@EscapistV
@Deniszja píše:
@Ariak Je pravda že když nechceš aby to někdo věděl tak je to trošku problém… Já to mam tak že jsem dost oplácaná hlavně na břiše takže jako těhotná vypadám už dost dlouho, takže i když teď jsem nikomu to břicho nepřijde divný… Spíš jsem to myslela tak že, než to na mě začne někdo pozorovat tak budu tak v 7.měs. :lol:

Ja teda zatim zadny bricho take nemam, jak mam problemy s jidlem a navaly tak jsem take neco shodila .. aspon nejsem podezrela..jeste chvilku v praci, pak dovca a to uz budu na konci trimestru..jsem zvedava s jakym brichem se vratim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.6.18 17:19
@Ariak píše:
@Deniszja s tim brichem nevim nevim…ja nemuzu jit uz nikam aby to na me nepoznali (kvuli brichu)..takze se vsude musim vymlouvat na ruzny nachlazeni,aj..
Protoze dokud nebudu mit aspon 1.velky vysetreni za sebou…tak nic rozhlasovat nechci.takze co ja bych za to ted dala „nemit zatim zadny bricho“…
Na jednu stranu je to hezky…ale jinak uz ted vypadam jak nektery holky o 2mesice pozdeji…tak trochu trnu kam az porostu (mamka i babicka mivaly kdysi pres +20kg..sice to nechaly v porodnici ale i tak)

Ja mam spis problem s " nepitim" sama oslava a ja vymyslim nejruznejsi varianty proc nepiju, snazim se take vyhybat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.6.18 17:29

Založila jsem skupinku pro TP 1/2019, tamty dvě už jsou prý plné, tak se kdyžtak přidejte, jestli chcete :)

https://www.emimino.cz/…iminka-2019/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.6.18 17:43

@Ivule86 U nás je to s tím pitím stejný, taky už nevím co bych si vymyslela :mrgreen: Občas přijedu autem a mám klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.6.18 11:08

BRNO - leden!2019

Ahoj holky :) ja mam zatim termin stanoveny na 7.1.2019 :srdce: Neni tu nejaka prvorodicka z Brna s podobnym terminem? Hledam kamaradku se srejnymi radostmi a starostmi :) Je mi 28, bydlim v Krpoli a rada bych treba na spolecnou prochazku, kafco nebo cviceni :) :hug: Klidne dejte vedet do zpravy, nebo mne najdete na FB https://www.facebook.com/profile.php?…

Krasny den! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.6.18 11:11

@Ariak

Ja jsem 13tt a mam uz hrozne velky bricho amela jsem ho od zacatku :nevim: a to jsem driv mivala vypracovany buchty na brise :roll: Ale mamka rikala ze to na ni slo taky vzdy videt okamzite. Vcera me dokonce pani vtramvaji pustila sednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.6.18 20:18

Tak jsem myslela, ze na prelomu 10 a 11 TT nevolnosti ustoupi a ono nic :/ predevcirem jsem malem nedojela ani do prace, dalsi den dobry a dnes zase cely den prubezne navaly a litanu na zachod, horko tezko neco snim… ale kdyz vam doktor rika, ze to znamena ze tehotenstvi prospiva .. hrozny, pomalu se bojim nejam jit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.6.18 20:21

@1990Nena tak aspon nejake vyhody to ma :lol: u nas zase segra zadny nevolnosti nemela a ja pomalu nic nesnim a je mi zle :nevim: , trosku zavidim uz to chci mit vsechno za sebou a vedet, ze je prcek zdravy a v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
28.6.18 20:25

@Ivule86 Jj aspoň víš že je mimču fajn :) Já jsem v půlce 13tt a je mi taky pořád zle, je pravda že 9-10tt pro mě byl nejhorší :poblion: jen jsem ležela, to jsem myslela že pojdu… Teď ještě pořád je mi zle ale už mi přijde že je to lepší a dá se to snést.. Myslím a doufám že 14 tt bude zlomový a snad už to přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.6.18 21:20

Ahoj holky,tak hlasim,že u nás vše v pořádku, dostala jsem těhotenskou průkazku,dnes jsem 10+3.TP prý 21.1.2019.A dokonce už mi doktor tvrdil,že si myslí,že už je jasný pohlaví dítěte,je to možný takhle brzy?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.6.18 21:46

@Ariak No krása. :)
Hele oni jsou ty doktoři dost zkušený, vědí jak to má vypadat ale přijde mi to dost brzy.Jako jestli je to chlapeček, tak ten pindík už asi těžko zmizí ale pokud to je holčička, tak na naopak aby tam ještě něco nepřibylo.
Bo se genitálie tvarují cca do 14.tt.
Tak uvidíš no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.6.18 13:18

Ahoj, přidávám se k vám ???? TP 18.1.2019 :) naše první :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek