Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 prášek dobrý je Persil sensitive, Batole…Lovelu nebrat..teda za mě fakt ne, nevypere ti nic a že je to prča když proteče kajda vyprat to.Ale balzám jako aviváž od Lovely není špatný ale to má i Lenor, Batole ![]()
Holky ja veskere veci pro mimco odvazim na chalupu a uz mam zaskladanou pulku loznice. I postel uz je zaskladana
takze kdyz tam chce nekdo prespat, musi si rozlozit gauc v obyvaku
porad cekam, az se v zari prestehujeme do noveho bytu a zacnu to postupne vsechno prevazet tam. Prat chci zacit az koncem zari, az budeme zabydleni v novem. A stejne nejspis vsechno pro mimco budu prat u nasich, protoze ti maji balkon a bude to tam hezky schnout. V tom nasem byte balkon neni a musela bych to susit v byte.
@venmar .. ja ho prodavam v top stavu za 6tis. No, za prve jsem si prala vyzkouset kocarek jinej, ktery jsem mela vyhlidlej uz za maly, ale kvuli cene jsem do nej desla
. Ted jsem ho sehnala bazarovej, taky v super stavu, tak jsem si splnila prani. Co je pro me dulezite, nesel ridit jednou rukou. Kdyz jsem cely dny jezdila venku a chtela si dat treba kavu, nemela jsem sanci a musela zastavit. Ted s malou, kdyz ji budu muset pridrzovat, nebo ji dat ruku, je to nemozne. Byl i celkem tezky, skladat ho do auta nic moc a tahala jsem ho do druheho patra
.
@wewa .. stranky jsou v nemcine, ceske nejsou, vid? Jinak ja treba 50tku na bodycku psanou mam, ale vim, ze neodpovida, je velikostne jako 56, ne-li 62. Takove mam treba z Nextu, Lindexu a H&M, s C&A si nejsem jista. Mala mi v nich cely 3 mesice plavala. To samy puncochacky aj.
@Nikki5 .. ja taky nezehlim, ty malicke veci vyzehlim tak mesic pred terminem, ne-li pozdeji. Jinak jsem pouzivala Persil Sensitiv a machadlo take sensitiv
@venmar .. ![]()
@andilek2766 jojo tu stěma sovava. jen jestli tam máš suchý zip na zavaázíní nebo mašli??? já mám totiž jednu se suchým zipem a další dvě mi došly bez jen s mašlí a to mi přijde nepraktické…
@venmar mám ji na sucháč, ale v tom babiezuv Praze mi paní říkala, že nejlepší jsou an to šněrování, že to mimčo pěkně stáhneš, ale já to mám fakt vyloženě jako do postýlky a tak spíš aby mu nebyla zima
@andilek2766 já mám doma taky na sucháč, ale tyto nejsou ani na zavazování, jsou na mašlu jako že to omotáš kolem. Asi si tam ten sucháč nechám dodělat ![]()
@Nikki5 Tady na emiminu chválili Batole, že dobře pere. Lovela nepere prý vůbec, jak z recenzí tak ze zkušeností sestry. A Persil sensitive je prý taky dobrý:) Žehličku budu taky kupovat. Mám starý krám, skoro nic nežehlím. ale pro mimčo budu, takže si něco pořídím + žehlicí prkno. Já totiž nemám ani to ![]()
@kichi české nejsou a nejsem si jistá jestli posílají do česka…ale říkám já mám s věcmi k´pro kojence od nich zkušenost dobrou, dítě mi v tom neplavalo a dokonce podědila neutrální věci neteř a pak i synovec a fakt nevytahané kousky to samé body z tesca (ale tam teď dlouhé rukávy si myslím).
@loves no my žehličku máme - dostali jsme ji, ale podle mě je hrozná, raději bych nějakou napařovací než tuhle. Je nová, a poroto manžela nemůžu přesvědčit o jiné ![]()
jinak holky, děkuju moc za rady ![]()
@wewa na to se moc říct nedá
bohužel jsem závislá na jeho platu, protože jako studentka nemám nárok na žádné dávky a vyživovací povinnost má on, ale jen co budu mít rodičák, tak si ju na tajno koupím a bude ![]()
@Nikki5 tak takovej old school retro style
![]()
Příspěvek upraven 05.08.15 v 14:02