Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky holení nohou ok, lakování no jako jde to ale jak když se obouvám tak trochu funím
27.8 Jdu na screen tak proběhne zas nějaký nákup ![]()
@Nikki5 já nevím, na stránce jsem klikla na pregnaci, vybrala si metřík, zadala termín porodu a poslední menzes, pak next, klikla u forum signature na html, to jsem pak zkopírovala, odkaz jsem dále zkopírovala v nastavení do podpisů a pořád nic, nebo dělám něco špatně?
Ten odkaz je v tom modrým rámečku…ne, že bych podceňovala tvoji inteligenci, jenn jestli si rozumíme
Tak potom mě ještě napadá jestli máš zaškrtnutý připojit k příspěvku podpis, máš to, když píšeš příspěvek nad „přidat příspěvek“
@Nikki5 tak tady byl ten problém, to musím ale vždy zaškrtnout?
V nastavení před podpisem máš „Předvyplnit přidání podpisu“, tak zaškrtni ano a mělo by to tam být už zaškrtlé pokaždé
@venmar píše:
Ahoj holky, musím se vám pochlubitkonečně už máme doma kočár
![]()
ale že nám to dalo práce než jsme vybrsli
Tak to je skoda, ja ten samy prodavam, v top stavu a jeste s Pinkie nanoznikem. Kolik jsi za nej dala, muzu-li se zeptat?
Ahoj holky.. kolik mate vecicek pro prcka na prvni tri mesice?
@Romca.c. .. jeeee ahoooj, ja mam stejne datum porodu a krece mi zacaly taky a v noci i v nohou. Dostala jsem magnezko, jako pri male a piju vody magnezky. Nemusis mit obavy, je to normalni, nekdo je ma uz drive.