TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
3.8.15 21:03

Ja na cukrovce byla minuly tyden, dvakrat. Poprve 5,6,tak me poslali domu s tim, at prijdu druhy den. Druhy den 5,2 :D tak mi vzali krev, zitra budu volat doktorce, tak jsem zvedava co mi rekne. Muze to hned znamenat cukrovku? Nechci zadnou dietu, tohle obdobi si uzivam hlavne protoze muzu a mam se na co pri pojidani sladkosti vymlouvat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.8.15 21:09

@wewa dekuji, zkusim to ;) joo tak to ten nas prcek dava o sobe vedet az moc :) ale kdyz me prepadne ten spatnej pocit, ze o sobe nedava moc vedet, nebo jen tak ze zvedavosti, tak vytahnu takovy ten odposlech srdicka :-) mam ho pujceny od kamaradky, a to je tak fajn, poslechnout si ho v klidu doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
3.8.15 21:54

Holky, ne že bych do toho chtěla kecat, ale nechcete si udělat taky ty metříky, ať víme, kdo je v kolikátým tt? Máme tady i nějaké novoty a já se začínám ztrácet :) Jinak se omlouvám za troufalost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.8.15 22:05

@Romca.c. Vítám tě :)

@wewa taky mám občas den, kdy ho moc necítím, určitě to bude dobré, třeba se jen špatně natočil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
3.8.15 22:20

@andilek2766 Luci já jsem ten metřík nějak vytvořila a nevím jak hosem mám dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
3.8.15 22:21

@andilek2766 Aha, tak už tu snad je, jen nevím, jesli je to dobře a bude se to nějak aktualizvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
3.8.15 22:24

To mé dítě snad dneska spát nebude. Už asi hodinu kope jak zběsilé a já už bych klidně šla spát.

A mám novinku, ne jen, že mě bolívá kyčel, ale už asi 3 dny mě každý večer pálí žáha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.8.15 22:47

Je to jen tak, aby se neřeklo :D ale nevím jak jinak to udělat…kdyby měl někdo připomínky, tak se ozvěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.8.15 22:51

@Ivca99 mě pálela žáha nedávno asi 3 dny s občasnou přestávkou, jednou jsem se snažila tp zaspat a po hodině od usnutí mě vzbudila tak šílená bolest, že jsem si musela dát tabletku a naštěstí pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
3.8.15 22:55

@Ivca99 No vidíš jak jsi šikovná! Aktualizuje se to každej den samo, už se nemusíš o nic starat ;) ;) A s tou žáhou vítej v klubu. Já cca 5× do týdne a ne jen večer, ale začně mi to už odpoledne. To tak nějak přežívám a 2× týdně mi prostě musí pomoct Rennie, jinak už se to nedá. Mě ta žáha trápí už cca 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
4.8.15 07:45

Dobré ránko :mavam:
Já teda na žáhu netrpím ale když nemám 2 polštáře v posteli tak nemůžu dýchat :zed: je to vopruz hold, včera jsem dělala večer br, knedlíky plňené uzeným a zelíčko, tak sem si pomlaskala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.8.15 08:38

@andilek2766 Můžu se tě zeptat jak se dělá ten metřík?
@Nikki5 prosím přidej i mě do tabulky TP 21.11.asi to bude holčička ale ještě nám to nepotvrdili na 100%. Tak snad už tento pátek to bude jisté. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.8.15 08:45

@Nikki5 Ja tam taky nejsem :( Termin mam 1.11. A vypada to na slecnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
4.8.15 08:50

@snowhite31 ahojky, úplně jednoduchý ;) klikni na ten můj metřík, najede ti stránka, kde si vybereš poklad, zadáš tam termín porodu a pak ten odkaz (html) co se ti objeví zkopíruješ a vložíš do nastavení u svého profilu. Je to tam i popsáno ;) Snad se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
4.8.15 09:02

Holky ono je opravdu jednodušší aby jsme měla kažá metřík, tu tabulku musí někdo aktualizovat, takhle je prostě vidět přesně těhu týden a je to fajn a hlavně bez práce :pankac:.Konečně se to moje dítě trošku hýbalo :dance: už jsem byla na prášky a to jsem musela vypít velký kafe s mlíkem, asi je nějak utahaný vedrem protože je zase v klidu tak jestli mě ještě chvilku bude štvát tak pošupajdí na kontrolu k doktorce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí