Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja na cukrovce byla minuly tyden, dvakrat. Poprve 5,6,tak me poslali domu s tim, at prijdu druhy den. Druhy den 5,2
tak mi vzali krev, zitra budu volat doktorce, tak jsem zvedava co mi rekne. Muze to hned znamenat cukrovku? Nechci zadnou dietu, tohle obdobi si uzivam hlavne protoze muzu a mam se na co pri pojidani sladkosti vymlouvat
![]()
@wewa dekuji, zkusim to
joo tak to ten nas prcek dava o sobe vedet az moc
ale kdyz me prepadne ten spatnej pocit, ze o sobe nedava moc vedet, nebo jen tak ze zvedavosti, tak vytahnu takovy ten odposlech srdicka
mam ho pujceny od kamaradky, a to je tak fajn, poslechnout si ho v klidu doma ![]()
Holky, ne že bych do toho chtěla kecat, ale nechcete si udělat taky ty metříky, ať víme, kdo je v kolikátým tt? Máme tady i nějaké novoty a já se začínám ztrácet
Jinak se omlouvám za troufalost ![]()
@Romca.c. Vítám tě ![]()
@wewa taky mám občas den, kdy ho moc necítím, určitě to bude dobré, třeba se jen špatně natočil ![]()
@andilek2766 Luci já jsem ten metřík nějak vytvořila a nevím jak hosem mám dát ![]()
@andilek2766 Aha, tak už tu snad je, jen nevím, jesli je to dobře a bude se to nějak aktualizvat.
To mé dítě snad dneska spát nebude. Už asi hodinu kope jak zběsilé a já už bych klidně šla spát.
A mám novinku, ne jen, že mě bolívá kyčel, ale už asi 3 dny mě každý večer pálí žáha ![]()
Je to jen tak, aby se neřeklo
ale nevím jak jinak to udělat…kdyby měl někdo připomínky, tak se ozvěte ![]()
@Ivca99 mě pálela žáha nedávno asi 3 dny s občasnou přestávkou, jednou jsem se snažila tp zaspat a po hodině od usnutí mě vzbudila tak šílená bolest, že jsem si musela dát tabletku a naštěstí pomohla ![]()
@Ivca99 No vidíš jak jsi šikovná! Aktualizuje se to každej den samo, už se nemusíš o nic starat
A s tou žáhou vítej v klubu. Já cca 5× do týdne a ne jen večer, ale začně mi to už odpoledne. To tak nějak přežívám a 2× týdně mi prostě musí pomoct Rennie, jinak už se to nedá. Mě ta žáha trápí už cca 2 měsíce
Dobré ránko ![]()
Já teda na žáhu netrpím ale když nemám 2 polštáře v posteli tak nemůžu dýchat
je to vopruz hold, včera jsem dělala večer br, knedlíky plňené uzeným a zelíčko, tak sem si pomlaskala.
@andilek2766 Můžu se tě zeptat jak se dělá ten metřík?
@Nikki5 prosím přidej i mě do tabulky TP 21.11.asi to bude holčička ale ještě nám to nepotvrdili na 100%. Tak snad už tento pátek to bude jisté. ![]()
@Nikki5 Ja tam taky nejsem
Termin mam 1.11. A vypada to na slecnu ![]()
@snowhite31 ahojky, úplně jednoduchý
klikni na ten můj metřík, najede ti stránka, kde si vybereš poklad, zadáš tam termín porodu a pak ten odkaz (html) co se ti objeví zkopíruješ a vložíš do nastavení u svého profilu. Je to tam i popsáno
Snad se zadaří
Holky ono je opravdu jednodušší aby jsme měla kažá metřík, tu tabulku musí někdo aktualizovat, takhle je prostě vidět přesně těhu týden a je to fajn a hlavně bez práce
.Konečně se to moje dítě trošku hýbalo
už jsem byla na prášky a to jsem musela vypít velký kafe s mlíkem, asi je nějak utahaný vedrem protože je zase v klidu tak jestli mě ještě chvilku bude štvát tak pošupajdí na kontrolu k doktorce ![]()