Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa
A kluci mají( jeden bude mít
) taky rovnou příjmení po tatínkovi?
Jasně
já se k nim pak jen přivdám a vezmu si příjmení muže a budem jedna velká rodina ![]()
@Marry.Lili teda takhle my musíme jako u prvního podepsat na matrice uznání otcovství a že jsme se shodli na jméně blabla blalbla a příjmení blablabla…což u manželství nemusí nikdo nic uznávat že jo ![]()
@wewa
tak alespoň nejsem sama
Mě to nevadilo, ale teď mi to nějak asi způsobují ty hormony, že si to tak beru..
Jinak se přidávám k hodnocení pohybů. Teď v tom dusnu přes den taky není malej nijak zvlášť aktivní, za to večer je to pěkné rodeo (cca od zpráv). V noci na dnešek už mě to i nenechalo se pořádně uvelebit ke spánku, protože když jsem se chtěla víc natočit na bok a podepřít si bříško, tak se mi tam začal tak šíleně roztahovat a,,žďuchat", že jsem musela polohu změnit atak to šlo já nevím do kdy. Byl to boj o polohu na spaní kdo z koho
A pak ho taky víc cítím ráno než dostane snídani, to mě asi taky už komanduje, že chce příděl živin
Ještě v bříšku a už mě začíná sekýrovat ![]()
@wewa
jo, my už na té matrice právě také byli a já to pak trubka ořvala ![]()
@Marry.Lili no tak mi klasika necháváme na poslední chvílí
jinak mě právě včera malej vyplašil protože se nehýbal ani večer ani v noci a ani na boku a to VŽDYCKY protestuje
no a až teď ráno se zamlel, postavil s bráchou puzzle
a už je zase klid.
@wewa
jj, už mě taky na boku asi nejvíc (hlavně když se trošku natočím na bříško, holt už pak asi pociťuje úbytek místa nebo nevím) a pak taky když jsem na zádech a napůl ležím a napůl sedím, to se mu taky nelíbí..Nejraději má, když stojím nebo normálně sedím..Já někde četla, že už by mělo být malému slyšet srdíčko, když se přiloží ucho na bříško, tak můžeš říct partnerovi, ať ho poslechne ![]()
Mě zase předevčírem vystrašilo to, že mě asi v pět ráno vzbudila dost silná bolest v kříži (tam mě teď začíná bolet čím dál víc) a bolely mě vazy (nebo nějaké svaly) dole podél bříška a trvalo to minimálně 10 min, než to trochu povolilo, abych to zaspala. To jsem se už lekla, aby to nebyla předzvěst, že bude předčasný porod nebo tak něco
Ale naštěstí včera krom přes den krom bolesti zad a večer rochnění malého nic, tak snad to nic neznamená.. ![]()
@Marry.Lili ona ta děloha teď může zlobit protože se napína, mimčo už je docela velké, ty vazy se povolujou a i ty posličky už můžou být
no normálně přemýšlím že si koupím ten funendoskop nebo jak se ta blbost nazývá
a budu poslouchat srdíčko po večeru ![]()
Já si koupila z ebay dopplera (http://www.ebay.com/…121198269062?…) a je to supr. Když necítím pohyby, tak si poslechnu
a vím, že je vše OK. Kdybych nedostudovala PA, tak to asi neřeším, ale když vím, co všechno se může stát…
A hlavně jsem to chtěla kvůli porodu, abych nemusela hned do porodnice, mohla zůstat co nejdýl doma a zároveň měla mimčo pod kontrolou ![]()
@Niki.M hm pěkná věcička
popřemýšlím, je fakt že teď jak je nezvykle klidný, jsem malinko nervozní ale začíná se pohybovat mám tušení že je otočený zády a proto ho necítím tolik ![]()
Ahojky holky, dneska to u nás vypadá na horka a tak jedu s kamarádkou k vodě
Včera jsme dodělali pokojík. Už stačí jen smontovat postýlku a přivrtat poličku ![]()
To ja dostavam ted kopance skoro nonstop
Obcas uz jsou to fakt slusny rany, ze se i leknu…tak bych nejakou chvili klidu uvitala
Na tom 2. screeningu s ni doktor dost bojoval a rikal, ze jestli ji to vydrzi, tak se mam na co tesit ![]()
Tak já už tu tabulku dodělávat nebudu, když budeme mít ty metříky ![]()
@Nikki5 určitě alespoň to bude fakt jednodušší
teď víme kdo je přesně kde ![]()
@wewa no, ale dalo mi to celkem zabrat, než jsem vůbec zjistila o čem se tady bavíte, neměla jsem v profilu zapnutou viditelnost, takže jsem celkem nechápala
naštěstí je tady milion návodů, takže jsem to nakonec našla ![]()