TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.15 09:04

Zkouším metřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
5.8.15 09:17

@kichi ahoj,hele na já teď buru 56 62 a snažím se abych měla od každého 5-8 kousků (dokoupit se dá vždycky) jediné co mě vadí že nemůžu najít pěkný bodyna s dlouhým rukávem, což teda chápu že na podzimní kolekci je brzy ale já jsem nervozní že se to blíží a nemám nic tak po screeningu poběžím co CA protože tam je mají coloročně a v biobavlně tak se tam chci kouknout. Jinak mikinku mám 2×, mám i 2× tepláčky, lacláčky, kalhoty to jsou všechno věci pro návštěvy víceméně protože nejlíp je těm prckům stejně v overalu na spaní :pankac: (jo ale neříkám že je to konečnej stav :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
5.8.15 09:36

@wewa .. ja si prave rozepsala velikosti 50/56/62 a pod to si pisu, co mam. Velikost 50 beru minimalne, ale bodycka s dl. r. v teto velikosti sehnat, je naprosto nadlidsky vykon. Mam taky nejaky svetrik, mikcu, tr. dl. ruhkav, teplacky, overal na spani(tech je nejvic), cepicku, kombinezku. Snazim se na ty prvni mesice jen to nejpohodlnejsi. Jeste ty puncochy ne a ne sehnat :nevim:
Ja jsem z tech vecicek po maly, co jsem ted cenila tak unavena, ze ani nemam moc naladu. Ono je to mozna dobre, hihi
Chybi mi vlastne jeste fusak, prebalovaci podlozka na komodu a rukavnik na kocarek by mi mela nabidnout znama.
Kosmetiku pouivam na malou, takze tu neresim, Mozna nejakej dudlik a plenky, to ale az nakonec. Mala dudlik treba vubec nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
5.8.15 09:53

@kichi body dlouhý rukáv i ty punčošky mají právě v tom CA schválně až tam pojedu tak poreferuju, jinak já mám objednané plenky na těch 3-6kg tak koupím ještě 2× pampersky 2-5 pro jistotu (maximálně prodám),kosmetiku taky neřeším akorát bych chtěla zkusit dětskou Ziaju nebo jak se to píše, já vím že klasická je fajn tak chci zkusit ještě na Vojtovi tuhle dětskou, dudlíček koupím MAM (dobrá zkušenost) a koupím nové savičky na lahve ať nemusím plašit, taky koupím třeba 2-3 sáčky Sunaru takové ty co jsou na jednu dávku ať jsem opravdu v klidu. Velikost 50 beru 3× body a 3× overal a nic jiného, chybí mi toho ještě mraky teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
5.8.15 09:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
5.8.15 10:01

věcičky

@kichi
Já mám těch věciček na 0-3m strašně moc, už mám přísný zákaz v téhle velikosti něco kupovat, protože to malej asi ani nestačí unosit, doufám, že bude spíš menší, protože mám moc krásné mini věcičky (body 50 s medvídkem Metoyou, tepláčky 50 s opičkou Paul Frank apod.). A mám asi vše možné :lol: Od ponožtiček, čepiček, punčocháčků až po kombinézky. No jsem blázen, jenže jak je člověk doma, tak mu to nedá někde po těch věcech nešmejdit :mrgreen: Ale zase spousty jich mám z FCB bazárků, takže mě to nestálo tolik a jsou krásné. A strašně se těším, až malému obléknu rifličky, bílou košili a pruhovanou svetříkovou vestičku, to bude fešák :D A to jsem si ty kousky koupila zvlášť..Teď už začínám pomaličku házet očko na 3-6 měsíců (62, 68). To si alespoň u přítele obhájím, že to mu určitě nějakou dobu bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
5.8.15 10:49

Dobré ráno holky, chtěla jsem se zeptat zda už máte věci pro mimi vyprané a vyžehlené? Já naše oblečení nikdy nežehlím. Nemáme proto ani žehlící prkno :D plánuju ho koupit z penízků, co dostaneme na svatbě a pak prací prášek pro mimi. Takže prát a žehlit se chystám tak za měsíc :) máte osvědčený dětský prací prášek, který je za rozumnou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
5.8.15 10:50

@Nikki5 já teda jsem úchyl a žehlím vše kromě ponožek. Jinak mě osobně holky radily gel Persil sensitive, že ej pro miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.8.15 10:51

@kichi 10 000 kč. ale je po jednom dítěti a taky v top stavu. Vůbec nepoznáš že je jetý je faktu udržovaný. Proč ho prodáváš??? jestli se můžu zeptat? a jak se ti s ním jezdilo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
5.8.15 10:54

@andilek2766 no my jsme doma taky žehlili normálně vše kromě ponožek a dokonce mě to i bavilo, ale pak jsme se sestěhovali s přítelem od rodičů a neměli jsme žehličku, asi po půl roce jsme dostali takovou retro, ale to už jsme si odvykli žehlit, takže to tak nějak zůstalo :D a zase vím, že pro mimčo bude lepší žehlit kvůli bakteriím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
5.8.15 10:59

@andilek2766 děkuji za radu. Zkouším to a nějak mi to nefunguje. :( Nemůžu do date of birth napsat 2015 nechce mě to pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.8.15 11:02

@Nikki5 jé tak to jsme na tom stejně. Taky nežehlím :oops: :-) tak mám právě hrůzu z toho jak budu žehlit oblečky pro mimčo :roll: a taky gel persil sensitive nebo lovelu a aviváž určitě Lovela.
Jinak nemám nic ještě vypráno. Zatím všechno hážu doma do kouta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.8.15 11:05
@kichi píše:
Ahoj holky.. kolik mate vecicek pro prcka na prvni tri mesice?

Ahoj, tak to vím přesně protože jsem v tom dělala pořádek abych věděla co už mám a co ne. A mám asi cca 10 ks overal, asi cca 10ks polodupaček a 6ks tepláčků, potom mám takové 3 teplejší fleecové overaly, 2 zimní overaly, pár bodiček s krátkým rukávem. Ještě musím dokoupit body s dlouhým rukávem a dupačky, ty mám jen pár. Velikosti mám něco v 50, něco 56 a něco málo 62. Věřím v tomu že budu mít malé mimčo :-) Jinka nějaký trika s dlouhým rukávem už mám taky a mikču a rifličky ale to stejně asi moc nevyužije, jen pro návštěvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
5.8.15 11:11

@snowhite31 jestli je to k metříku, tak musíš vybrat pregnancy, datum s rokem 2015 ti tam nejspíše nejde dát, protože ten den ještě neproběhl ;)

@venmar to jsem ráda, že je na tom někdo stejně :D jinak děkuji za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
5.8.15 11:14

@venmar chtěla bych vidět ten „kout“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí