TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1178
5.8.15 21:45

Holky,

dejte si colu, kafe, čokoládu, něco co mimi nakopne, i malý pohyb uklidní… @wewa kde přesně bydlíš, angelsounds mám doma, kdyby bylo třeba:-)

Já řeším opak, malá je ready vystoupit ven! Neustále, vůbec nespí, už je mi to divné…

@Martina 8 zavolej na jinou pohotovost, odpoví ti i jinde. Já pocit, že MS dostanu mívám často, ale není to bolestivé, spíš nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
5.8.15 21:48

@Nikki5 Někdo holt nevěří na technologie, ale na pořádný kus kovu, no;-) Tak jí prodej - ona si kupce najde a pořiď si takovou, aby ti vyhovovala. Ty se s ní budeš prát, ne přítel, ač…i to je možnost;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
5.8.15 23:17

@Kviiitko no už mimo prahu právě, teď jsem středočeský kraj :mrgreen: ale malej se ozval po hrnku kakaa, toustu s nutelou a teď jak není vedro tak kopákuje :mrgreen: ale nerouhám se a neříkám už si ať je trochu v klidu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
5.8.15 23:21

@wewa No vidíš :palec: Vždyť sem to říkala:) To chce hlavně klid a nepřipouštět si žádné černé scénáře…
Mi se nějak nechce spát, tak zas pro změnu čučím do PC a vybírám jména. To není tak jednoduché vybrat jméno pro holku, uáá :lol: Klučičí jména se mi líbí víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
5.8.15 23:28

Holčičky, tak láska naše začal dělat bordýlek! Sice ne na jakej jsme zvyklý, ale začal :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
5.8.15 23:36

@andilek2766 :palec:
No nic, tak mi do mého dlouhého seznamu potenciálně možných jmen přibylo další, Magdalena a říkalo by se jí Mája a můžu jít spát :lol: Vyřadila jsem Rozálie, protože Rozárka je sice krásné, ale v dospělosti by jí nikdo neřekl jinak, než Róza, případně Rózina a to už teda hezké není a jsem zas tam, kde jsem byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
5.8.15 23:48

@loves no vidíš a to mi měli na holku hned a teď bude volba na tátovi, asi až malýho uvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
6.8.15 08:20

Holky mám tam metřík nebo nemám??Pokusila jsem se podle vašich instrukcí to tam nějak dát, ale sama to nevidím. Jinak naše Eliška od včerejška kope hodně, ale to bude tím, že jsem od včerejška byla celkem v klidu, měla jsem dovču, byla jsem doma, odpočívala, když jsem v pohybu tak o ní nevím třeba celý den, na tech našich tůrách v Krkonoších jsem taky měla strach, protože já od rána do odpoledne ťapala a ona si asi lebedila, jak to houpe a spala celý den, probrala jí až odpolední ledová káva:) Takže já to mám vypozorované takhle. Jinak mám pocit, že prasknu, to břicho teď hrozně zase vyskočilo, ani toho nemůžu moc sníst, není místo:-(( a začala jsem cítit jizvu po prvním císaři, asi jak se to všechno napíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.8.15 08:40

@loves já taky chtěla rozárku :-) ale potom zvítězila Olivie a stejně to bude Matěj… Nad holčičíma jsem moc nepřemýšlela, ale to klučičí mi dalo zabrat teda :-) Jen doufám, že už se nebude nic měnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
6.8.15 08:43

Já s bohybama problém nemám. Co jsem tak vypozorovala tak jsou docela pravidelné. Ráno po snídani mi dá prcek asi vědět že to bylo dobré. Pak se sem tam převalí dopoledne a po obědě taky dává vědět že jídlo bylo dobré a pak večer když si lehnu tak se vrní do té doby než usnu a pak už nevím :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
6.8.15 09:33

@Kviiitko prodat ju nemůžu - to by bylo halo, že jsem prodala něco, co jsme dostali a mohlo se to ještě použít - u přítelových rodičů a babičky (mají dvougenerační dům) je dočista skládka všeho, a když mají v kauflandu akci na nějaký mixér apod. musí si ho bez debat pořídit, protože co kdyby :D mají doma asi 10 rychlovarných konvic :D tak jako žehlit se s ní dá, takže mi stejně nezbyde nic než do prvního rodičáku žehlit tímto a pak si pořídím jinou, aby neměl kecy…stejně bych ju prodala max za 500 a za tu cenu si dobrou napařovačku nekoupím, chtěla bych alespoň za 1 000, když už…četla jsem dokonce v d testu, že prádlo po napařovačce vypadalo daleko lépe vyžehlé, ale s tím mým to ani nehlo, je strašně tvrdohlavej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.8.15 09:49

@venmar Veny já to tak taky měla, každej den ráno - mami mám hlad! Po snnídani - mami dobrý to bylo, mám plno energie! Po večeři - mami, peckovní večeře a teď ti nedám pokoj až do noci… A najednou jsem ráda, když cítím alespoň slabý kopaneček, nebo protažení :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
6.8.15 09:51

@venmar Olívii mám taky ve výběru, ale já mám ve výběru asi 10 jmen a furt to měním a nemůžu se prostě rozhodnout. přitom pro kluka bych měla jméno hned :lol: Matěj je moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
6.8.15 09:52

@andilek2766 U mne se to vážně mění, klidně 5 dnů po sobě ji cítím v podstatě pořád, někdy je aktivnější, jindy méně, ale hýbe se skoro furt. No a pak mám dny, kdy necítím skoro nic. Už to dávno neřeším:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
6.8.15 09:57

@loves no já to měla jen jen jednou když jsme jeli na Bešeňovou, malej se ozval až v pů dvanáctý večer a celej den jsme byli oba s mojim hotoví. Teď je to po strašně dlouhé době co jsou takovýhle promlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí