TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
7.8.15 10:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.8.15 10:33

@Kviiitko já bych taky chtěla nosit, mám domluvený šátek na půjčení jestli se to bude vůbec prckovi líbit a podle toho se rozhodnu a dokoupím. Pak bych koupila i to nosítko, přece jen si nedovedu představit jak přítel nosí prcka v šátku, chudák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.8.15 10:42

@andilek2766 díky, mrknu ;), já jsem teď nějak zabržděná, nic se mi nechce kupovat, tak to budu muset dohánět v září. Ale kočárek už je konečně objednaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.8.15 10:47

@Bokotka jéé tak to bych chtěla taky, že by se mi nechtělo objednávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.8.15 10:47

Já ještě koukám na něco takového… https://www.malvik.cz/…kcni-nositko a potom nositko klasické jako maduka a spol, ty ceny jsou dost šílené u těch dobrých 3 tis…, otazkou je, zda není lepší to vrnicí a houpací lehatko;-) Oni ty miminka potom chtějí nosit pořád, to je moje obava;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.8.15 10:50

@Bokotka Buď v klidu, já čekám na kočárek - ještě tak 3 týdny a podle barvy to až potom začne;-) Mám ale koš na pleny a golfky ;-))))

MALVIK má o vikendu slevy na vybrané značky, tak koukněte

A Elodie má novou kolekci…krááááásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.8.15 11:00

@Kviiitko joo taky mi má kočárek přijít na konci srpna, pak podle toho poladím kabelku a objednala jsem i fusak elodie, tak snad se bude hodit, kdyžtak vyměním. Ale vůbec se mi nechce řešit postýlka, povlečení, kosmetika atd..asi tím vedrem :lol: tak snad to přijde

No to lehátko taky určitě budu chtít :mrgreen:, ale nevím jestli ho koupím hned nebo to necháme až pod stromeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
7.8.15 11:18

@andilek2766 pěkný fusáček:)
Já jsem zas nadšená z fusaku do kočárku od sestry. Sice netuším značku, ale moc se mi líbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.8.15 11:30

@loves my do kočárku brali rovnou i s kočárkem stejna barva stejna znacka. :)
Pekny pekny v tom bude teplicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.8.15 11:36

Ahoj holky, a budete kupovat takové ty vibrační lehátka nebo houpátka?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.8.15 11:39

@Lucka194 ja urcite aspon mame pro prďolku jeden z dárku na vanoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
7.8.15 11:41

@andilek2766 Náhoda je, že mám vybraný šedý kočárek, i barva není moc odlišná :D To je jak naplánované :D
@Lucka194 to houpátko či lehátko bych chtěla, ale možná až na vánoce - aspoň budu vědět, co koupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.8.15 12:14

@Lucka194 já mám třeba lehátko od fisher price, dá se totiž potom používat jako křesílko až do 3 let a krom toho i samo houpá. Moje, teď už 5tileta, ho využívala hodně. Strašně se jí v tom líbilo, takže pro mě byla jasná volba ho také pořídit, ale začneme ho používat asi až na vánoce, aby mělo alespoň nějaký dárek pod stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.8.15 12:33

Já jsem neodolala, a už objednala, ale dáme jí to asi až na Vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
7.8.15 13:13

Ahoj holky. Kocarek mi dorazi dnes, uz se nemuzu dockat, az ho vyzkousim. Vibracni lehatko jsme dostali jako darek pred par mesici od budouci teticky a nositko budu brat urcite Manducu. Vyhrala i v dtestu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí