Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bokotka čauky Mili, zde http://www.detskyruzek.cz/…i-cerna-seda#…
@Kviiitko já bych taky chtěla nosit, mám domluvený šátek na půjčení jestli se to bude vůbec prckovi líbit a podle toho se rozhodnu a dokoupím. Pak bych koupila i to nosítko, přece jen si nedovedu představit jak přítel nosí prcka v šátku, chudák ![]()
@andilek2766 díky, mrknu
, já jsem teď nějak zabržděná, nic se mi nechce kupovat, tak to budu muset dohánět v září. Ale kočárek už je konečně objednaný ![]()
@Bokotka jéé tak to bych chtěla taky, že by se mi nechtělo objednávat ![]()
Já ještě koukám na něco takového… https://www.malvik.cz/…kcni-nositko a potom nositko klasické jako maduka a spol, ty ceny jsou dost šílené u těch dobrých 3 tis…, otazkou je, zda není lepší to vrnicí a houpací lehatko;-) Oni ty miminka potom chtějí nosit pořád, to je moje obava;-)
@Bokotka Buď v klidu, já čekám na kočárek - ještě tak 3 týdny a podle barvy to až potom začne;-) Mám ale koš na pleny a golfky ![]()
MALVIK má o vikendu slevy na vybrané značky, tak koukněte
A Elodie má novou kolekci…krááááásné!
@Kviiitko joo taky mi má kočárek přijít na konci srpna, pak podle toho poladím kabelku a objednala jsem i fusak elodie, tak snad se bude hodit, kdyžtak vyměním. Ale vůbec se mi nechce řešit postýlka, povlečení, kosmetika atd..asi tím vedrem
tak snad to přijde
No to lehátko taky určitě budu chtít
, ale nevím jestli ho koupím hned nebo to necháme až pod stromeček
@andilek2766 pěkný fusáček:)
Já jsem zas nadšená z fusaku do kočárku od sestry. Sice netuším značku, ale moc se mi líbí:)
@loves my do kočárku brali rovnou i s kočárkem stejna barva stejna znacka. ![]()
Pekny pekny v tom bude teplicko
Ahoj holky, a budete kupovat takové ty vibrační lehátka nebo houpátka?? ![]()
@Lucka194 ja urcite aspon mame pro prďolku jeden z dárku na vanoce ![]()
@andilek2766 Náhoda je, že mám vybraný šedý kočárek, i barva není moc odlišná
To je jak naplánované ![]()
@Lucka194 to houpátko či lehátko bych chtěla, ale možná až na vánoce - aspoň budu vědět, co koupit ![]()
@Lucka194 já mám třeba lehátko od fisher price, dá se totiž potom používat jako křesílko až do 3 let a krom toho i samo houpá. Moje, teď už 5tileta, ho využívala hodně. Strašně se jí v tom líbilo, takže pro mě byla jasná volba ho také pořídit, ale začneme ho používat asi až na vánoce, aby mělo alespoň nějaký dárek pod stromeček ![]()
Já jsem neodolala, a už objednala, ale dáme jí to asi až na Vánoce ![]()
Ahoj holky. Kocarek mi dorazi dnes, uz se nemuzu dockat, az ho vyzkousim. Vibracni lehatko jsme dostali jako darek pred par mesici od budouci teticky a nositko budu brat urcite Manducu. Vyhrala i v dtestu ![]()