Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twettty tak pro ně je to taky lepší než pak zastavovat rozjetej porod třeba když maminka dlouho váhá třeba ![]()
Ahoj holky zdravím vás po dovolené. Bylo to super, ted až na to děsné vedro.
O víkendu jedem na ty závody motorek a tam se asi upečeme. Celé 3 dny na tribuně na sluníčku. A vedro má být zase děsné.
Malá je dnes nějak akční, celou dovču skoro nic, až jsem fakt měla strach, jestli je všechno dobré a dnes kope od rána ![]()
Jo a holkám moc gratuluji k vydařeným svatbám ![]()
@Nikki5 S tím alkoholem na svatbě se to stává. Kámoška s kámošem když se brali, tak na svatební noc měli zaplacený hodně drahý a luxusní pokoj na hotelu a jak to dopadlo? Ženich se tak opil, že celou noc spal v křesle na hotelové chodbě
zrovna nedávno jsme na to vzpomínali ![]()
Ahoj holky, taky vas zdravim po dovolene a gratuluji vsem novomanzelkam
. Nase dovolena na severu byla v pohode, zvladla jsem celkem 7700 km autem, akorat tam byla zima, taj si ted ty vedra docela uzivam
. Cipisek byl asi spokojenej, ze jsem byla porad v pohybu a spal a ted jak sedim zase v praci, tak me dloube cely den
. Chci se zacit pomalu divat po kocarku, abych mela aspon neco. Uz jsem z vas chytla deprese, kdyz vidim, ze uz mate komplet vybavicky a ja jeste ani tuk. Zato moje mama a tchyne uz zrejme propadly nakupni horecce, akorat mi nechteji rict, co koupily a ze ja jim mam vzdycky rict, nez budu chtit neco koupit…
. Tak to nevim, jak si predstavujou
doufam, ze to z nich vytahnu, nehodlam jim volat pokazdy z obchodu, kdyz se mi bude neco libit. Jak je to u vas? Nakupuji budouci prarodice?
@foxxy ahoj,moje máma čeká 7 vnouče a přítelova 3 takže nákupní horečce nepropadá ani jedna strana. Tchýně mi i řekla že chtěla holku protože od nás i od dcery má kluka
fakt mi tím pomohla…ale Vojta měl kočár + postýlku + vybavení do postýlky i nějaké maličkosti od mojí mamky, takže já po ní ani nic nechci
ona je taková že by se rozdala…
@foxxy tak u nás to je pro oboje rodiče první vnouče, ale nikdo teda nenakupuje. Ale mě to ani nevadí, ptž se neumím vůbec přetvařovat, když se mi něco nelíbí
ale když jim něco řeknu, aby koupili tak by to nebyl problém, ale zatím nic nepotřebujem.
@wewa no to moje mamka mě s tím zas štve, prý fakt to nebude holka? holky jsou lepší, já bych kluka teda nechtěla. No na zabití, ale já to neřeším, jsem řekla, že mi jsme chtěli kluka a hotovo
@foxxy jé a kde jste to byli, že vám tam byla zima?
já byla před pár lety v létě ve Finsku a tam bylo báječně, 25 stupňů na slunku, pro mě nádhera. I v moři jsem se tam koupala ![]()
U nás nakupuje jenom moje mamka, ale ta si to fakt „dává“
nejenom nakupuje, ale i šije, peřinky a tak
ale já jsem ráda ![]()
Ahoj baby, tak sedim na cukrovce, už mám tu vodu za sebou, nebylo to tak hrozne
možná jsem měla žízeň tak jsem to kopla najednou
ale teď to čekání je hrozne. mám strasny hlad
a ještě tu je hrozne horko ![]()
@venmar nezávidím,já to měla taky v tom obrovském vedru
tak se pak pořádně napij a nadlábni
taky prcek tak kope?
U nas je to pro oboje taky prave prvni vnouce. Ja z toho prave ani nejsem moc nadsena, ze neco kupuji, kdyby se zeptaly, zda neco potrebujeme, tak ok. Ale ony obe, mi rekly neco ve smyslu „Ja uz jsem neco koupila, ale bude to prekvapeni. Tak mi ale radsi zavolej, nez neco koupis, at to pak nemas dvakrat…“ Coz jako super, jsem rada, ze se tesi, ale ted mam spis obavu, ze koupily neco, co se mi nebude libit nebo to ani nechci a budou to zbytecne vyhozene penize a jeste se budu muset tvarit, jakou mam radost
.
Na dovolene jsme byli ve Finsku, ale bylo tam 10°C a skoro porad prselo ![]()
@wewa kope,mele tam sebou o sto šest
ještě jeden odběr a mám to za sebou ![]()
U nas taky první vnouce
moje mamka je šílená, ta má více hadriku zakoupených než já
a tchyně naštěstí nic, nebo aspoň o tom nevím ![]()
@foxxy jee tak to jseš stejná jak já, taky bych radši, když už něco chtějí koupit, řekla a ukázala přesně co chci. Je zbytečný, aby utráceli za něco co se mi nebude líbit. ![]()
@venmar tak ty už to taky budeš mít za sebou, držte se…já jdu až za deset dní
Moje mamka určitě oblečky kupovat nebude, už teď všem říká, že mám toho zbytečně moc a můžu si otevřít obchod. Ale pracuje v bytovém textilu, tak mám od ní několik peřinek do postýlky, nechá mi šít povlečení a zavinovačku.
@Twettty píše:
@kichi však v poho, já ještě popřemýšlím jestli pořizovat
Ahoj.. kdyby jsi se nahodou rozmyslela, tak je volny. Pani ze mi posila penize a mj. se ji ptam, kdy se mala narodi. No tak mala se narodila v cervnu
, takze je volny ![]()
@kichi ahojda, jj díky, rozmyslím si to a kdyžtak dám vědět
holky tady se zatáhlo, bouřka a fouká, no to je krásnýýýý, snad bude i pršet