TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2350
8.8.15 20:11

@Kviiitko .. jj to flisove. Na doma je teple urcite
@Twettty .. za 300,– ale ted si ho pani rezervovala, tak snad ho vezme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
9.8.15 10:09

@kichi však v poho, já ještě popřemýšlím jestli pořizovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.8.15 18:59
:D

Příspěvek upraven 02.07.18 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.8.15 19:23

@Xiraxinek vítej,krásné, jsem ze 4 sester takže obdivuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.8.15 19:46
@wewa píše:
@Xiraxinek vítej,krásné, jsem ze 4 sester takže obdivuju :mrgreen:

No, já mám tři kluky

Příspěvek upraven 02.07.18 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
9.8.15 20:13

@Xiraxinek Vítej:) Mimochodem, s tímto termínem je nás tady víc ;)
@wewa Já jsem taky ze čtyř sourozenců, ale my máme aspoň jednoho bráchu :D Ale mám kámošku a ta je z 8smi dětí a z toho 7 sester :D A každá krásná, jak modelka:) Jo a aby toho nebylo málo, bydleli ve 3+1 bytě :mrgreen: nechápu, jak se tam vešly, ale je fakt, že se snažily rychle opustit rodné hnízdo, když to jen trochu šlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
9.8.15 20:38

@loves Tak já mám teda jednu o 18 let starší jednu o 17 let a další o 6 takže to nebylo tak hektické, mamka je ze 3 sester…a 1 dcera mamky má holku, druhá má 2 kluky a holku,3 má holku a já čekám druhého kluka :D řekla bych že 3 potomek by byl holka :D máme nějakej vzor nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.8.15 20:40

@loves Děkuji

Příspěvek upraven 02.07.18 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
9.8.15 21:09

Ahoj holky, tak se hlásím jako vdaná paní :D svatba nakonec dopadla celkem v pohodě, až na to, že můj muž (nikdy nepil, ani víno si se mnou doma nechce dávat) se ožral jak to hovado :mrgreen: nakonec strávil svatební noc venku na dřevěné lavičce a já doma v posteli :D A konečně jsem ho přesvědčila o „normální“ žehličce, takže jsme ji dneska jeli koupit a snad se mi s ní bude žehlit dobře :) Jinak vám chci říct, že v albertu mají akci na XXL persil sensitive (gel) za 299,– ;)

@Xiraxinek Vítám tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.8.15 21:49

@Nikki5 gratuluju ke svatbě :-)a teda ti povim že svatební noc se vám povedla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.15 21:52

@Nikki5 Tak i nám to dobře dopadlo :) Málem jsme se teda rozpustili a já jsem sebou málem šlahla při focení, ale naštěstí jsem to ustála :lol: ještě si budu tak týden utřizovat dojmy, bylo to takové hektické :) Mám už i první fotku od naší paní fotografky, tak přikládám, snad mě MANŽEL (strašně zvláštní oslovení pro mě pořád :lol: ) nezabije, že ho vystavuju :)) škoda, že na zbytek fotek si počkáme, nedá se :)
Přeju krásný večer všem a aspoň trochu vyspání se, v tom vedru je to fakt děs :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
9.8.15 22:00

@MichaelaLiliana krasna nevesta :) ja budu mit fotky asi az za tyden. Ja jsem hned po obradu a foceni svlekla saty a mela kratasy a tricko. Tak trosku i kvuli tomu, ze ryzi jsem mela i v kalhotkach :mrgreen: taky je pro me hrozne zvlastni prijmout fakt, ze jsem vdana, ale to se casem srovna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.15 22:03

@Nikki5 No já jsem se snažila v těch šatech vydržet co nejdýl, ale pak jsem to taky někdy v pět zabalila a šla do krátkých šatů :) Ježiš o rýži ani nemluv :D Než jsem se převlekla, tak se mi pod těma šatama snad aji uvařila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
9.8.15 22:53

@Nikki5 @MichaelaLiliana Holky, oběma moc gratuluju :kytka:
@MichaelaLiliana Krásná fotka, sluší vám to spolu ;)
@Nikki5 Tak já znám takových případů podobných svatebních nocí povícero, z toho si nic nedělej, to si vynahradíte ;) jedna známá se zas na svatbě tak opila, že ráno ani netušila, jak se vůbec dostala do postele - a to se tam ráno našla ve svatebním i v botech :lol: A to taky běžně nijak nepije:) jak dopadl její muž nevím, ale nejspíš podobně, protože jinak by ji asi tak nenechal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.8.15 00:42

@Nikki5 @MichaelaLiliana Moc gratuluji, já to mám „za sebou“ dva měsíce a taky si pořád nemůžu zvyknout na oslovení „manžel“ a občas se představím po staru :-D

@wewa @loves Taky jsem ze čtyř holek, měla jsem být poslední kluk a nepovedlo se, jedna je o 18let starší a dvě dvojčata o 16, tak jsem byla benjamínek

Jinak včera večer jsem se pustila do malování ložnice a dneska (teď) skončila, byl to záhul, ale mám hotovo a už můžu jet pro postýlku - máte je už složené a připravené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí