Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kviiitko .. jj to flisove. Na doma je teple urcite
@Twettty .. za 300,– ale ted si ho pani rezervovala, tak snad ho vezme ![]()
@wewa píše:
@Xiraxinek vítej,krásné, jsem ze 4 sester takže obdivuju
No, já mám tři kluky
Příspěvek upraven 02.07.18 v 08:54
@Xiraxinek Vítej:) Mimochodem, s tímto termínem je nás tady víc ![]()
@wewa Já jsem taky ze čtyř sourozenců, ale my máme aspoň jednoho bráchu
Ale mám kámošku a ta je z 8smi dětí a z toho 7 sester
A každá krásná, jak modelka:) Jo a aby toho nebylo málo, bydleli ve 3+1 bytě
nechápu, jak se tam vešly, ale je fakt, že se snažily rychle opustit rodné hnízdo, když to jen trochu šlo ![]()
@loves Tak já mám teda jednu o 18 let starší jednu o 17 let a další o 6 takže to nebylo tak hektické, mamka je ze 3 sester…a 1 dcera mamky má holku, druhá má 2 kluky a holku,3 má holku a já čekám druhého kluka
řekla bych že 3 potomek by byl holka
máme nějakej vzor nebo co ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím jako vdaná paní
svatba nakonec dopadla celkem v pohodě, až na to, že můj muž (nikdy nepil, ani víno si se mnou doma nechce dávat) se ožral jak to hovado
nakonec strávil svatební noc venku na dřevěné lavičce a já doma v posteli
A konečně jsem ho přesvědčila o „normální“ žehličce, takže jsme ji dneska jeli koupit a snad se mi s ní bude žehlit dobře
Jinak vám chci říct, že v albertu mají akci na XXL persil sensitive (gel) za 299,– ![]()
@Xiraxinek Vítám tě ![]()
@Nikki5 gratuluju ke svatbě
a teda ti povim že svatební noc se vám povedla
![]()
@Nikki5 Tak i nám to dobře dopadlo
Málem jsme se teda rozpustili a já jsem sebou málem šlahla při focení, ale naštěstí jsem to ustála
ještě si budu tak týden utřizovat dojmy, bylo to takové hektické
Mám už i první fotku od naší paní fotografky, tak přikládám, snad mě MANŽEL (strašně zvláštní oslovení pro mě pořád
) nezabije, že ho vystavuju
škoda, že na zbytek fotek si počkáme, nedá se ![]()
Přeju krásný večer všem a aspoň trochu vyspání se, v tom vedru je to fakt děs ![]()
@MichaelaLiliana krasna nevesta
ja budu mit fotky asi az za tyden. Ja jsem hned po obradu a foceni svlekla saty a mela kratasy a tricko. Tak trosku i kvuli tomu, ze ryzi jsem mela i v kalhotkach
taky je pro me hrozne zvlastni prijmout fakt, ze jsem vdana, ale to se casem srovna ![]()
@Nikki5 No já jsem se snažila v těch šatech vydržet co nejdýl, ale pak jsem to taky někdy v pět zabalila a šla do krátkých šatů
Ježiš o rýži ani nemluv
Než jsem se převlekla, tak se mi pod těma šatama snad aji uvařila ![]()
@Nikki5 @MichaelaLiliana Holky, oběma moc gratuluju ![]()
@MichaelaLiliana Krásná fotka, sluší vám to spolu ![]()
@Nikki5 Tak já znám takových případů podobných svatebních nocí povícero, z toho si nic nedělej, to si vynahradíte
jedna známá se zas na svatbě tak opila, že ráno ani netušila, jak se vůbec dostala do postele - a to se tam ráno našla ve svatebním i v botech
A to taky běžně nijak nepije:) jak dopadl její muž nevím, ale nejspíš podobně, protože jinak by ji asi tak nenechal ![]()
@Nikki5 @MichaelaLiliana Moc gratuluji, já to mám „za sebou“ dva měsíce a taky si pořád nemůžu zvyknout na oslovení „manžel“ a občas se představím po staru ![]()
@wewa @loves Taky jsem ze čtyř holek, měla jsem být poslední kluk a nepovedlo se, jedna je o 18let starší a dvě dvojčata o 16, tak jsem byla benjamínek
Jinak včera večer jsem se pustila do malování ložnice a dneska (teď) skončila, byl to záhul, ale mám hotovo a už můžu jet pro postýlku - máte je už složené a připravené?