TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
11.8.15 22:23

Ahoj, tak mám za sebou 3D ultrazvuk čistě pro fotky :-) a již po čtvrté mi byla potvrzena holčička, takže doufám, že to klapne :-) ještě mě čeká koncem měsíce cukrovka tak snad bude vše ok. Jo a termín porodu mám 26.11. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
11.8.15 22:38

@Angeenka tak šup šup foto ;) pochlub se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.8.15 23:29

Tak tady je naše malá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
11.8.15 23:32

@MichaelaLiliana 6,3 po tom sladkém blafu je OK, je rozdíl, esli je ta hodnota nalačno, nebo po jídle (či sladkém hnusu). A další krásná fotečka:)
@Nikki5 hezké fotky, slušelo vám to:)
@venmar Tak to mne mrzí, že ti to blbě vyšlo. Já se čím dál víc toho čtvrtka taky bojím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.15 06:42

@Angeenka Ta je nádherná, jak si tam hoví! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.15 07:54

@andilek2766 A jak to zvládas? Pracujes, nebo jsi doma? Mne po týdnu doma asi hrabne… Ješte ty vedra a ani do bazénu nemuzu.. Zato uz jsem pořídila aspon nějakou vybavicku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
12.8.15 08:12

@Nikki5 @MichaelaLiliana Krásné těhu nevěsty a sympatičtí ženiši:-)
@Luciste1 Ahojky, já jsem taky z Prahy, ale už krapet starší- 34 a čekáme druhé, mám už doma čtyřleťačku, těhotenství zatím bez problémů, takže stále chodím do práce a odchod na mateřskou mám naplánovaný až 6 týdnů před porodem.
@venmar To mě mrzí, že ti to vyšlo blbě, ale tak dieta to ještě snad jde, horší by bylo muset se pořád měřit a píchat inzulín, to si neumím představit, no já na to jdu v pondělí nebo v úterý a mám blbý pocit, že tentokrát bych jí mohla mít, i když v předchozím těhu jsem cukrovku neměla, cpu do sebe strašné kvanta ovoce a na sladké mám taky hodně chutě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
12.8.15 08:33

@Nikki5 @MichaelaLiliana holky obě opravdu krásné fotky :kytka: @venmar ta cukrovka mě mrzí teda, já vlastně výsledky nevím a spoléhám na to že by doktorka volala :mrgreen: ona mi totiž všechno říká až v poradně takže mám ještě do 27.7. čas si užívat :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
12.8.15 08:39

@Angeenka hezká fotka, spinkala? Holky Vojtík měl výbavičku do postýlky modrou, teď bych chtěla zelenou postýlku ale nemůžu vybrat nic co by se mi líbilo všude samej medvěd na mraku :mrgreen: nemáte některá tip? Ideálně za rozumnou cenu :) brala bych povlečení 4 dílný set (povlečení, mantinel, nebesa) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
12.8.15 08:44

@Angeenka Krásná!!! :palec:

@Luciste1 Jsem taky doma - a taky se nudím - proto jen objednávám věci pro malého a barák mám jak z klýcky vypucírovanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
12.8.15 10:09

@MichaelaLiliana já jsem taky byla na tom focení úplně hotová z toho vedra, ale na fotkách to není tak zlý :D uvidíme jak dopadnou fotku z druhého foťáku, jinak máte krásné fotky - jde vidět, že je to od profesionálky, my máme jenom známou a známého, ale jsem spokojená :)

@wewa mám taky zelené s medvědama :D ale je fakt, že manželovi se to nelíbí, ten by zase raději spidermana :D a co by sis tak představovala? hodně jsem na internetu viděla třeba toto: http://www.bublinkashop.cz/…ebesa-bavlna nebo toto: https://www.nejbaby.cz/…00-x-135-cm/ (tam už je ta cena příjemnější)

jinak děkuji všem za pochvali fotek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.8.15 10:14

Ahoj, ráda bych se k vám také přidala, docela to tady pročítám. Jinak jsem z Prahy, čekáme první, TP 12.11. A bude to kluk :) a doma jsem téměř celou dobu, ale pracovala jsem doteď z domu. hodně tady teď řešíte cukrovku, tak mi vyšla pozitivně, takže chodím na diabetologii a držíme dietu a měříme cukr a pro uklidnění těm co příp. také vyjde, není to nic hroznýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
12.8.15 10:14

@wewa Zkus se mrknou sem, jestli se ti něco nebude líbit.
 https://www.mamo-tato.net/

Mně se třeba ty jejich líbí. Já si třeba beru tento, sice je spíš pro kluka, ale mě se prostě líbí :D Druhý mám stejně od sestřenky růžový s Minnie, tak to budu střídat
 https://www.mamo-tato.net/…ouzek-hnedy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
12.8.15 10:34

@wewa http://www.mimibazar.cz/foto.php?… my budeme mít růžové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
12.8.15 11:39

Holky, mě už asi týden bolí jakoby spodní žebro na pravé straně, můžu akorát ležet, v sedě a ve stoje mě to bolí fakt dost. Myslela jsem si, že to nic není, že je tam třeba prcek narvanej, ale teď čtu na netu o nějakým hellp syndromu a preeklampsii a mám strach. Do poradny mám jít v úterý 18.8., tak nevím jestli počkat nebo raději jít :nevim: Co myslíte? To těhotenství je jeden velkej stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí