TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
13.8.15 10:44

Diky vsem, tak ja radsi zavolam na polikliniku, kam na to pujdu, jak to teda je u nich :). Ale je to dost divne, ze jsou v tom takove rozdily a zrejme jsou pak i v tom vyhodnoceni, co je v norme a co ne :(. Ja teda doufam, ze mi to dopadne dobre, protoze jsem byla vzdycky na sladky a ted jsem jeste vic… dokonce si kupuju i susenky, coz je neco, co jsem pred tehotenstvim vubec nejedla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.8.15 10:54

@Janousova Ahoj, já s tím mám teď taky problém. Už aby to horko skončilo. Od doktorky jsem dostala Clotrimazol (dá se koupit i bez předpisu) a ještě jsem si koupila Tea Tree Oil mycí gel pro intimní hygienu, tak je to o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.8.15 12:34

Tak OGTT mám za sebou. Nebyla to taková hrůza. Je to sladký humáč, to jo, ale není toho nějak moc, dá se to přežít. Dali mi vybrat i příchuť (pomerančová nebo višňová). Mile mne překvapila glukoza na lačno - 4,6. Po hodině mám cukr 8 a druhou hodnotu netuším, to se dozvím až u dr. Ale mám prý cukr v moči :? Tak nevím, co si o tom myslet, když v krvi nic, ale v moči prý dost…
@venmar tak jsem asi dopadla stejně, jako ty. Už si byla u dr? co ti na to řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.8.15 12:39

@Ivca99 taky děkuji za společnost, uběhlo to krásně rychle :) jsem zvědavá, co na tu moč můj dr. řekne, no. Ale nechápu, když výsledky budou evidentně OK - první i druhý OK dle regulí, takže se hodnoty za 2hodiny v krvi nebojím. Ale tu moč jsem měla prý dost, to mi hodnotu neřekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.8.15 12:50

Holky tak mně se trošku začínají dělat strie na prsou, koupila jsem si na základě doporučení be-oil, ale bohužel jsem se z něj osypala, svědí to a všude mám červené pupínky. No nechápu ale raději už ho nebudu zkoušet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.8.15 12:57

@Bokotka Už bych ho taky znovu raději nezkoušela :( Maž to čímkoliv, co máš odzkoušené a snad se jich tolik nevytvoří. Ale nejen podle mne je to hodně o genetických dispozicích k tomu a tak esli se mají vytvořit, tak se vytvoří i když se člověk maže nejdražším krémem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.8.15 13:12

@loves jj taky myslím, že to nezáleží moc na mazání, ale tak pro svůj pocit mažu každý den. Břicho je ok, ale ty prsa po tom oleji hrůza :nevim:, raději se vrátím k předchozímu krému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.8.15 13:25

@Bokotka Já se mažu tímto krémem - http://www.mj-krasazdravi.cz/…l-d12407.htm a zatím max. spokojenost:) Ale teda myslela sem si, že je to obyč. krém a nejspíš nee :D :D sem ho dostala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
13.8.15 13:29

Tak ja hzenn taky byla dneska na cukrovce. Neslazene vody hsem se mohla napit jen doma, a behem tech 3h tam vubec nic. Ani jsme nemohly odejit, takze hruza! Moc jsem taky nemela mit, 3× mi brali krev a vse ok. Jeste ted tu vodu porad citim, myslela jsem, ze se tam i pobliju:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.8.15 13:42

Holky, když jsem měla jít na cukrovku, tak jsem hledala co a jak. Někde jsem vyčetla že pomůže vypít večer před vodu z kysaného zelí, trochu to stáhne cukr, hlavně večer před nejíst žádné sladkosti. Vím že normálně mám cukr něco kolem 4,5.U nás dělají jen dva odběry. První jsem měla 3,4 a druhý za hodinu 7,1 a podle doktorky prý naprosto v pořádku.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
13.8.15 13:53

Tak při prvním dítěti mi sestra řekla, ať si dám klidně k večeři i větrník, ale ráno už žádné jídlo. Jestli si dobře pamatuju, tak jsem si fakt ten den před nic sladkýho schválně nedala. Tentokrát řekli jen nalačno. Chlap v neděli ráno dovezl zákusky ze svatby, tak jsem si ke caru dala dopoledne a v pondělí nalačno hodnota 5,7. Teď si nadávám, že kdybych si je nedala, tak to mám třeba za sebou. Sestra říkala, že mají nové nařízení. Třeba kdyby to bylo postaru, tak je to taky v pořádku jako u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
13.8.15 13:55

Kysaný zelí mám, tak jestli mě pošlou znova, vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
13.8.15 14:02

@vivianr já jsem ještě večer asi v 10 pila cocacolu :D a cukr byl v pořádku, asi záleží jak je člověk k tý cukrovce náchylný, pokud ji máš mít, tak ti ani babský rady nepomůžou a pokud ne, tak se můžeš dopovat sladkým a test vyjde negativně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
13.8.15 14:13

@vivianr Nemusí to být jen kysané zelí. Jde o ten sladkokyselý nálev, o ten ocet. takže esli si chceš trochu pomoct, tak si kup nějaký ten zavařený zeleninový salát:)
Já si ho zapomněla koupit a večer jsem si dala ještě sladkou sládkovu limonádu a krev byla OK. ale měla by se brát i moč, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.8.15 14:19

Nechapu; proc to holky chcete oblbnout; pokud jste v poradku tak to v poradku vyjde; pokud ne; tak je dobre to vedet a delat s tim neco ne?
a vypit tu vodu byla pohoda; i cekat dve hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky