TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5149
17.8.15 12:03

@loves jo moje řeč, taky chci houby :mrgreen: a taška mě nenapadla zbalím až tak. 34-36tt asi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
17.8.15 12:09

@loves Ja vim, ze toho mam moc, ale ja jsem fakt temer vsechno dostala, jestli jsem z tech 20 bodycek koupila sama 3, tak je to moc. A ty veci jsou fakt hezke, v nekterych jejich mala ani nebyla nebo mela na sobe jednou. Navic je narozena na konci zari, takze to i celkem vychazi velikostne, ze ty teple veci jsou v malych velikostech :-)

A k tomu pocasi - o vikendu s nama na tech zavodech byl kluk, ktery se venuje mykologii a ten rikal, ze podhoubi hribku je vyschle na 5 let.Ze hriby sice porostou, ale v malem mnozstvi a aby zacaly rust ted, muselo by prset aspon 14 dnu v kuse a to vydatny dest :-( coz me stve, protoze ja do lesa na hriby chodim moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.8.15 12:12

@Ivca99 No, však já taky nic nekoupila :D teda až na 2 bodýčka a 2 overálky :)
Já myslím, že tady u nás asi neporostou, ale možná na chalupě by mohly. Jak jsou to hory, tak doufám, že tam přece jen pršelo trochu víc, než u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
17.8.15 12:13

A k te tasce do porodnice…Me uz to napadlo, protoze ted porodila kamaradka malou v 31.tydnu ( museli ji vyvolat porod, protoze mela zkazenou plodobou vodu) a druha sama porodila ve 32.tydnu, tak vych ji chtela pro jistotu kolem toho 30.tydne pobalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
17.8.15 16:25

Já mám dost oblečení po malé a všechno, co bylo k něčemu jsem si nechávala. Co mi chybělo a měla jsem pučené, tak to postupně dokupuji každý měsíc něco. Není moc peněz, tak pomaličku a zlehka. Průšvih je, že druhé vypadá na kluka, tak jsme dokoupili něco modrého a momentálně nemám vůbec přehled, jestli něco ještě potřebuju nebo ne, protože mám věci převážně u mámi a něco dost seprané a velikosti odhaduji, takže si koupím ještě jedny modré dupačky k doktorovi a zbytek se ukáže časem. O tašce jsem začala uvažovat. Vím, že u prvního jsem to několikrát přerovnávala, protože jsem něco nečekaně potřebovala. Teď jsem jí přeprala a naházím si do ní, co bude potřeba jako vložky do podprsenky atd, co už mám koupené a nemám zatím kam dát. Postýlku mám zatím v rozkladu a tyhle věci pak budu mít ve skříňce, co je součástí. Koukám na letáky a postupně syslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
17.8.15 16:37

Co do porodnice

Nemáte někdo ponětí, co zabalit kromě plínek, ubrousků, vložek a bepanthenu na bradavky? Před sedmi lety byl košíček se vzorky na opruzeniny, mycí gel, olejíček… Asi to bylo vybrané z kufříku, co jsme dostávali. Někde jsem četla, že už ten kufřík nedávají. Jinde dávají pořád a nevím, jak na tom teď v Náchodě jsou. Když jsem se ptala na mimibazaru, tak se to zvrhlo a probírali jen wifi( prý je :) ) Už tak mám pocit, že jedna taška stačit nebude, pokud bude zase někdo prudit a trvat na županu jako tenkrát nějaká sestra. Tenkrát jsem si nechala dovést věci na mimi na poslední chvíli a tentokrát si preventivně přibalím i nějaké jídlo. Strava fakt byla děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
17.8.15 17:03

@Marry.Lili o tašce do porodnice jsem ještě neuvažovala. Je ještě čas, ale tak za pár týdnů si ji můžu připravit a jak říkáš nechat ji v koutě.
@loves já mám taky tak do vel. 68 po 10max, něčeho míň něčeho víc, ale ve vel. 56 toho až tak moc nemám. Svetříčky a mikiny jsem začala nakupovat od vel. 68. Jen v 56 a 62 mám jeden či dva kabátky na dupačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.8.15 17:04

@Kviiitko No uvidíme, jak to dopadne, také si říkám, že pokud nebudou :) taková tepla, tak že bych to snad mohla dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.8.15 17:10

Ahoj, tak já jsem také dnes byla s přítelem na nákupu postýlky apod.. a měli jsme to docela i rychle vybrané.. hlavně že už nás nezužují tepla :)

A té tašce do porodnice, začala jsem si pomalu věci kupovat, a ukládat, přeci jen se to neztratí a pak bych to nechtěla honit na poslední chvíli.. přeci jen nevím, kdy malou napadne přijít na svět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
17.8.15 18:42

Holky ja jsem si dnes byla pretridit na chalupe obleceni pro mimi co jsem ruzne podostavala.Tuto hromadu jsem ze vseho vytridila a to je jen velikost 0-6 mesicu. Je tam snad uplne vse a je toho 230ks. Takze ja uz mam fakt zakaz koupit i ponozky.
Dalsich asi 500ks mam od 6 mesicu do 2 let.Tak az vyroste z toho maleho, tak si zas vytridim a vyperu to vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
17.8.15 19:12

Mám v 56 3×mikinu a 1×svetřík :mrgreen: mám po 5 kusech body s dlouhým a krátkým rukávem a s dlouhým i velikost 5.Vojta mi v 56 plaval a to měl standartní míry ale byl to nudlička (a je do teď)…ještě potřebuju rukavičky bavlnu a teplejší + capáčky, čepku a teplejší a pak nemám fusak a zimní kombinézku a dokoupím overálky na spaní. Stále nemám povlečení s mantinelem :mrgreen: ani drogerku ani lékarnu no ale tak snad času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
17.8.15 21:50

Ahojky, já si teda dneska po dlouhé době odpočala, asi hlavně díky ochlazení :) Ale abych to neměla moc jednoduchý, tak jsem dnes musela znovu k lékaři a mám kvasinkovou infekci, takže to nic moc :roll:

Jinak s tou taškou do porodnice jsem si taky říkala, že už bych si ji měla pomalu připravit. Na stránkách porodnic, kde plánuju rodit, je i seznam věcí, takže to snad nebude velkej problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.8.15 07:45

Ahojky, tak ja se hlasím z testu na cukrovku, prave jsem vypila ten blivajz a je mi na zvraceni, doufam ze to udrzim, myslim ze je mi blbe hlavne z hladu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
18.8.15 08:27

@Janousova tak at to dobre dopadne :palec: mas krasne pocasi na testovani. @vivianr po porodky balim podle jejich seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.8.15 09:16

@Janousova Tak držím pěsti, ať to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí