Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jenze tak to funguje; kdyz otehotnis tady, ja prijela ve 3.mesici a nikde me nikdo nechtel vzit a v nemocnici rekli, ze mam prijit az po 7.mesici s zadankou od meho gynekologa, i francouzsky maji problem; uz v 6tydnu musi mit naplanovanou kontrolu v 30tydnu, jinak je problem; ale jo je mozne, ze proste pritel je laxni a proste to zaridil takhle; on to zarizoval a mi pak jen dal info ![]()
@mmartinaa28 no mě se malej ukázal tak prosím o foto a jen co jsem to dořekla ruce před obličejík a bylo
prostě fotogenickej po mě
starší s ukazováním se neměl problém asi po tatínkovi ![]()
@vercik66 Zchůzky mám napsané od začátku až do toho 30 týdne, to je pravda. Oni to tak dělají protože je prostě hodně těhotných no. A mají málo místa. Bylo mi řečeno že už 20 let to tady funguje jinak a těhotenství dělá nemocnice a sf na předporodních kurzech. Tam ti řekne vše co potřebuješ vědět, dá ti papíry co si máš vzít do porodnice atd. atd. Tak kdyby jsi něco chtěla vědět, něco by ti nebylo jasné tak napiš. Pokud budu vědět, ráda pomůžu
. Já jsem na prvním utz byla v 8 týdnu a až v 10 mě zaregistrovali v nemocnici. Takže taky vlastně v 3 měsíci. A do 3 měsíce tady právě nikdo nic moc neřeší, protože je hodně potratů do 3 měsíce. A potom tě napíšou na schůzky domluví se velký utz atd. Všichni jsou tady na mě moc hodní. Takže se divím, že ty to máš tak a nejsi spokojená ![]()
Ahoj holky
máme to tu nějak mrtvé nebo co? Jak se máte všechny po jistě hezkém víkendu? Já se mám tak nějak rozladěně, Vojtík je hodnej a maličkej pěkně kope a reaguje na naše hovory
taky pořád řeším tu výbavičku a není tomu konce ![]()
Jo jinak Vojta mi pojmenoval větrák jmenuje se Heris
no říkáme si teď :zlato prosím zapni/vypni Herise ![]()
Dobré ráno, my žijeme:-) Až moc mám pocit! Ta naše holka se nepřevaluje, ona boxuje a vykopává, má neskutečnou sílu…nechápu to, opravdu jsem zvědavá co vyleze ven, mám pocit, že mi rovnou jednu natáhne;-)))
V pátek jdeme na 4D, tak se těším! A těším se zase na sluníčko, tohle ochlazení a déšť…mě ta vedra nevadila, tohle je horší:/
Máme postýlku, tak krůček dopředu a asi vyrazím do drogerie a lékárny, abych mohla něco odškrtat na seznamu, protože zeje prázdnotou, tak pro pocit. A na oblečky bych měla vyrazit, mám jen overálky a tepláčky, body s dl. rukávem asi jedno.
@mmartinaa28 S testem mě to mrzí, ale tento týden, pokud ho budou chtít dělat znovu, to bude výrazně lepší. Venku se dá dýchat a člověku není blbě i v nezátěžovém stavu. V nejhorším budeš bez testu a budou ti brát pravidelně krev z prstu, to taky lze, není to tak vypovídající, ale ne každý test na cukr muže mít!
No mě ráno probudila bouřka tak paráda
děti pruděj že chtěj ven tak jim tu ukazujem ten slejvák a stejně kvičej
potřebuju si pohladit dušičku tak půjdu koupit dudlík
je to akutní potřeba.
Ahoj holky, my se máme taky fajn. Vrátili jsme se včera z těch motozávodů a malá celý víkend tak neskutečně fandila, že jsem myslela, že mi břicho prokopne a teď to asi dospává, ani se dnes ještě nehla ![]()
A teď ráno mi dovezl brácha od bývalého přítele (jen pro vystlení, bývalý přítel zemřel a s jeho rodinou mám perfektní vztah) po jejich dvouleté dcerce snad komplet výbavičku. Milión oblečků, botiček, kolotoč nad postýlku, vaničku, lehátko do vaničky, klokanku a hromadu dalších věci. Tak se tu nad tím rozplývám a přehrabuju to. Tolik krásných miniaturních věcí. ![]()
@Ivca99 to je mi líto
ty věcičky jsou krásné, akorát já dostala takový příšernosti že z tašky budou funkční tak 2 trička a jedny kaťata ![]()
@wewa Děkuji, ale už je to dobré, už je to za náma, napsala jsem to jen proto, ať to nevypadá divně, že mi rodina od ex dává věci ![]()
Tak to já jsem dostala samé krásné věci. A už mám naprosto přísný zákaz kupovat jakékoliv oblečení. Protože oblečků už mám tak do roku tolik, že to malá prostě nemám sanči unosit, když třeba overalky a bodyčka v 56 mám třeba 20ks. Vždyť z toho za 14 dnů vyroste.
Ahoj holky, tak já jsem teda z počasí zase nadšená
konečně nemáme v bytě přes třicet stupňů, a v tom vlhkém vzduchu se krásně dýchá - bomba
mně posledních pár dní dává Lili taky pěknou sodu
nedej bože, jak se třeba nevhodně zkroutím, to mě hned začne našťouchávat, že to jsem si dovolila moc ![]()
Já jsem teda s výbavičkou moc nepokročila (akorát jsme definitivně objednali kočárek) protože jsme minulý týden jezdili po svatebních výletech - místo svatební cesty jsme si každý den někam vyjeli
Přeju všem krásný den! ![]()
To my dneska budeme začínat dělat dlažbu v kuchyni, a tento týden by nám měli dovést novou linku, tak už se nemůžu dočkat
Jinak houpátko mám už doma, a je super!! Včera jsem ještě neodolala, a objednala jsem proutěný koš s nebesy, tak už se na něj taky těším
. Pak nám chybí už jen kombinézka, teplá čepička, nebesa nad postýlku, kosmetika a máme to snad všechno ![]()
Ahoj dámy
,
dotaz, kdy si budete připravovat tašku do porodnice? Teď o víkendu se mě na to ptala teta, jestli už mám sbaleno, kdyby náhodou chtěl malej dřív..Tak nevím, nějak mě to takhle brzy ani nenapadlo, ale je pravda, že jí v koutě připravenou mít můžu, abych pak nejančila..Nevím..Co vy na to?
Jinak sláva dešti a ochlazení, už jsem začínala být K. O.
a malej se v těch vedrech taky tak aktivně neozýval, tak mě to znervózňovalo..
@Marry.Lili tyy jo, tak taška do porodnice mne opravdu ještě ani nenapadla…
@Ivca99 to je super dostat krásnou výbavičku:) Ale teda 20ks bodýček a tak asi vážně nemáš šanci využít:) Já to počítala a mám tak max 10ks max od všeho do vel. 68 a i tak mi přijde, že toho mám moc:) Jediné, čeho mám asi málo jsou svetýrky či mikinky 56…
Ad počasí - já tedy oslavuju a chci, ať prší klidně ještě 2 dny a pak konečně začnou růst hřiby:)