TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
11.8.15 14:25

@Twettty momentálně jsi ted všechny tou bourkou naštvala je ti to doufam jasne? :D ja chci taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
11.8.15 14:43

@andilek2766 :D věřím, ale to jsem nechtěla :oops:…nám už tu nepršelosnad 14 dní tak je člověk nadšenej když už to přijde, ale chvilku to tu vypadalo jak z apokaliptickýho filmu, šílená vichřice, bouřka, a hrozný déšt, ted už to je naustupua p a příjemně se ochladilo, ale koukám na radar tak asi jen na chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
11.8.15 14:47

@Twettty tak Zlinu se vzdy vse vyhne popravdě si nevzpomínám kdy naposledy tu pršelo, vlastně ano, někdy před 3tydny to byly slavnosti jinak ani kapka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
11.8.15 14:59

@andilek2766 Přesně tak Luci, naposled pršelo na Lužkovické pivní slavnosti :( Já už bych taky tak brala déšť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
11.8.15 14:59

@andilek2766 mi to tu máme taky zakletý, hodně nám to stahujou hory a nádrž rozkoš…kolikrát to sem šlo, ale bud to obešlo nebo před náma ztratilo, tak jsem ráda že tentokrát to zůstalo…aaaaa už jedou hasiči, máme stanici naproti a frčej, asi někde spadlej strom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
11.8.15 15:00

Holky příští týden se má ochladit a pršet tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.8.15 18:14

Ahoj nastávající maminky, trochu se spožděním ale třeba se tu ještě zapojím. TP mám 5.11. a jsem Pražačka, skončila jsem na nemocenský s tvrdnutim břicha (nějak prej hodně - což se ani nedivim, trochu stres a lítání :-/) no a nevím co s časem a druhá věc je najít mezi svobodnejma bezdětnejma kamarádkama nějakou spřízněnou duši:-) Je mi 25, veselá, společenská, prvorodička a zatím mi to ještě docela pálí :-))))))))) Je tu nějaká nastávající mamka z Prahy? Ráda čtu, vzdělávám se, sportuju (teď teda poslední týden zatrhnuto) ale uvítám jakoukoliv aktivitu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
11.8.15 19:41

@Luciste1 ahojky vítej! Ja teda nejsem z PHy ale ze Zlína vek 27, taky 1.mimco ;) termín 12.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
11.8.15 19:44

@Twettty je sice hezký, že po dlouhých vedrech zapršelo, ale mohlo si to vybrat jiný den, když jsem zrovna měla venku prádlo pro malý, to je zákon schválnosti :D my jsme zrovna v tý době byli v aguaparku a skvěle jsme si to užili, bazén měl příjemných 35°C :) včera večer jsme byli pro fotečky ze svatby a nějaké jsme i vytiskli, tak přikládám na ukázku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
11.8.15 19:45

@Twettty je sice hezký, že po dlouhých vedrech zapršelo, ale mohlo si to vybrat jiný den, když jsem zrovna měla venku prádlo pro malý, to je zákon schválnosti :D my jsme zrovna v tý době byli v aguaparku a skvěle jsme si to užili, bazén měl příjemných 35°C :) včera večer jsme byli pro fotečky ze svatby a nějaké jsme i vytiskli, tak přikládám na ukázku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
11.8.15 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
11.8.15 20:58

@Nikki5 tak to věřím, že naštvalo, ale určitě to zase hned uschlo, tady pak bylo hrozný dusno…krásný fotečky, moc vám to sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
11.8.15 21:10

Ahoj, tak cukrovka mi dopadla nic moc :( mám omezit nebo spíš úplně vynechat sladkosti a sladké pití atd… Vyšla mi blbe moc, krev v pohodě. takže teď budu muset každý měsíc k doabetolozce na kontroly :? :cert:
Nevím jak to zvládnu :think: protože sladké obědy byly teď pro mě dost na prvním místě. maso totiž nemůžu ani videt :roll: vyšly některé taky tak blbe výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.15 22:13

@Nikki5 moc Ti to slušelo, taková jemňučká nevěsta :) moc se mi líbí ta kytka :) my jsme už taky dostaly dalších pár fotek, ještě se s dovolením taky jednou pochlubím, nechápu, jak to naše fotografka udělala, že tam vypadáme tak svěže, když jsme se potili.. No, všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.15 22:17

@venmar mně vyšly prý dobře, ačkoli mám dojem, že každý doktor to snad bere jinak. Četla jsem, že některé holky posílali k diabetologům s výsledky kolem 5, já jsem po tom testu měla na odběru 6,3 a sestra na gyndě říkala, že je to ok, že hraniční je 7,7.. Tak nevím, jestli si fakt někde tak nějak uměle nenahání pacienty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí