Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twettty momentálně jsi ted všechny tou bourkou naštvala je ti to doufam jasne?
ja chci taky
@andilek2766
věřím, ale to jsem nechtěla
…nám už tu nepršelosnad 14 dní tak je člověk nadšenej když už to přijde, ale chvilku to tu vypadalo jak z apokaliptickýho filmu, šílená vichřice, bouřka, a hrozný déšt, ted už to je naustupua p a příjemně se ochladilo, ale koukám na radar tak asi jen na chvilku
@Twettty tak Zlinu se vzdy vse vyhne popravdě si nevzpomínám kdy naposledy tu pršelo, vlastně ano, někdy před 3tydny to byly slavnosti jinak ani kapka ![]()
@andilek2766 Přesně tak Luci, naposled pršelo na Lužkovické pivní slavnosti
Já už bych taky tak brala déšť.
@andilek2766 mi to tu máme taky zakletý, hodně nám to stahujou hory a nádrž rozkoš…kolikrát to sem šlo, ale bud to obešlo nebo před náma ztratilo, tak jsem ráda že tentokrát to zůstalo…aaaaa už jedou hasiči, máme stanici naproti a frčej, asi někde spadlej strom
Ahoj nastávající maminky, trochu se spožděním ale třeba se tu ještě zapojím. TP mám 5.11. a jsem Pražačka, skončila jsem na nemocenský s tvrdnutim břicha (nějak prej hodně - což se ani nedivim, trochu stres a lítání :-/) no a nevím co s časem a druhá věc je najít mezi svobodnejma bezdětnejma kamarádkama nějakou spřízněnou duši:-) Je mi 25, veselá, společenská, prvorodička a zatím mi to ještě docela pálí
Je tu nějaká nastávající mamka z Prahy? Ráda čtu, vzdělávám se, sportuju (teď teda poslední týden zatrhnuto) ale uvítám jakoukoliv aktivitu!
@Luciste1 ahojky vítej! Ja teda nejsem z PHy ale ze Zlína vek 27, taky 1.mimco
termín 12.11
@Twettty je sice hezký, že po dlouhých vedrech zapršelo, ale mohlo si to vybrat jiný den, když jsem zrovna měla venku prádlo pro malý, to je zákon schválnosti
my jsme zrovna v tý době byli v aguaparku a skvěle jsme si to užili, bazén měl příjemných 35°C
včera večer jsme byli pro fotečky ze svatby a nějaké jsme i vytiskli, tak přikládám na ukázku ![]()
@Twettty je sice hezký, že po dlouhých vedrech zapršelo, ale mohlo si to vybrat jiný den, když jsem zrovna měla venku prádlo pro malý, to je zákon schválnosti
my jsme zrovna v tý době byli v aguaparku a skvěle jsme si to užili, bazén měl příjemných 35°C
včera večer jsme byli pro fotečky ze svatby a nějaké jsme i vytiskli, tak přikládám na ukázku ![]()
@Nikki5 tak to věřím, že naštvalo, ale určitě to zase hned uschlo, tady pak bylo hrozný dusno…krásný fotečky, moc vám to sluší ![]()
Ahoj, tak cukrovka mi dopadla nic moc
mám omezit nebo spíš úplně vynechat sladkosti a sladké pití atd… Vyšla mi blbe moc, krev v pohodě. takže teď budu muset každý měsíc k doabetolozce na kontroly
![]()
Nevím jak to zvládnu
protože sladké obědy byly teď pro mě dost na prvním místě. maso totiž nemůžu ani videt
vyšly některé taky tak blbe výsledky?
@Nikki5 moc Ti to slušelo, taková jemňučká nevěsta
moc se mi líbí ta kytka
my jsme už taky dostaly dalších pár fotek, ještě se s dovolením taky jednou pochlubím, nechápu, jak to naše fotografka udělala, že tam vypadáme tak svěže, když jsme se potili.. No, všude ![]()
@venmar mně vyšly prý dobře, ačkoli mám dojem, že každý doktor to snad bere jinak. Četla jsem, že některé holky posílali k diabetologům s výsledky kolem 5, já jsem po tom testu měla na odběru 6,3 a sestra na gyndě říkala, že je to ok, že hraniční je 7,7.. Tak nevím, jestli si fakt někde tak nějak uměle nenahání pacienty ![]()