TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
10.8.15 07:49

@MichaelaLiliana Moc gratuluji. :potlesk: Krásná fotka. Sluší Vám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
10.8.15 08:06

@MichaelaLiliana @Nikki5 gratuluju oběma vdaným paním :P je to hezký pocit ne? Já postýlku složenou mám :mrgreen: pořád mi v ní totiž chrní starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.8.15 08:11

Ahoj holky :mavam:,moooc gratuluju ke svatbam, v sobotu byl teda parak, vzpomnela jsem si na vas, jak to asi davate, tak super, ze se povedlo :dance:.fotka novomanzelu krasna, jste opravdu krasny par :palec:.
Ja porad docitam, ale z mobilu se mi spatne pise, tak toho moc nepisu :oops:.dneska jdu na gyndu, na cukru jsem jeste nebyla, asi tenhle tyden :nevim:.vy uz vsechny mate skoro vsechno, ja jen nejake obleceni a porad si rikam, ze casu dost…abych se nedivila.nase prvni Emicka taky mela byt prelom rijna/listopadu a v zari uz byla venku :mrgreen:.aspon si udelam tenhle tyden seznam, co chci koupit :pankac: -asi to pak zajedu dokoupit najednou, v jeden den(takovy ty velky veci-objednam kocar, koupim chuvicky, dychaci podlozku a tak…) drobnosti pokoupim postupne, jak co uvidim.do autosedacky jsem pro malou mela taky fusak, mela vajicko maxi cosi a k tomu origos fusacek a moc dobry, nevyndavala jsem ho, ale nemusela jsem ji do auta moc oblikat, jen sup doma do sedacky a pak v aute po chvili rozepnout :palec:.ale ja jsem veci po maly skoro vsechny rozdala, ani nevim, kdo co ma, neco svagrova, neco kamaradka…ten fusacek ny se mi libil, byl krasnej a unisexovej a uz jo nemaji, zkusim se zeptat, kde je, jinak holt novej.
Minuly tyden jsme byli na dovce na Slovensku a paraaada, pocasi jak u more a hotel maximalne pro deti i s animacnim programem, moc se nam libilo, jen od nas to je 590km 8),docela kus. tenhle tyden uz chci zacit dodelavat resty v praci a pomalu se klidit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.15 08:21

Ahoj holky, moc všem děkuju za gratulace a pochvaly :) je to opravdu moc pěkný pocit být něčí manželka, a k tomu manželka nejlepšího mužskýho na světě :lol:

Já mám šuplík plný oblečení na malou, ale nemám v tom vůbec řád, prostě kupuju,.co se mi líbí, nebo mám věci, co jsem dostala. Asi budu dokupovat až „za jízdy“, až se Lili narodí, protože nemám vůbec představu, co budu potřebovat.
Postýlku máme od známých a kočárek jdem tenhle týden objednat. Taky mám pocit, že mám pořád čas, tak snad to nakonec všechno včas stihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
10.8.15 08:33

@MichaelaLiliana @Nikki5 Gratuluji novomanželkám, vítejte v klubu vdaných paniček:), a tedy obdivuji, že jste to v tom vedru zvládli, já se sice vdávala taky v 6. měsíci, ale koncem března, kdy bylo „krásných“ 8 stupňů :D a v šatičkách jsem vydržela až do půlnoci, v tomhle vedru bych to asi nedala.
My jsme byli sobotu vykoupat se v jezeře u Staré Boleslavi, ale když už tam začal být po obědě moc velký nával, tak jsme to zabalili a jeli do takové pěkné restaurace pod stromy na pořádnou baštu, měli tam i dětské hřiště, tak se naše beruška vyřádila. A včerejšek jsme strávili ve stromovce, kde si malá pěkně zajezdila na kole a my se trochu proťápli, i když teda pak už bylo zase moc vedro, natekli mi ruce i nohy, už jsem to nedávala, tak jsme radši vyrazili domu. Moje Eliška v bříšku, je čím dál tím víc aktivnější večer a hlavně v noci, tenhle režim jí pak musím co nejdřív odnaučit, protože bych se ráda vyspala :mrgreen:, v tom vedru se teď i tak nedá spát, natož když v břichu mimčo pořádá rodeo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.8.15 08:41

Tak ted jsem toho zase napsala az moc, co :oops: :lol: -zacatkem zari budeme jeste tyden na dovce a pak uz se mi do prace nechce, at si v klidu pripravim veci-zavidim vam, ktere jste uz doma-ja bych tak potrebovala poradne uklidit doma, protridit veci…ale nestiham nic a vecer uz se mi nechce :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
10.8.15 08:43

Jo noční akce známe a předejít se tomu dá jen sexem :mrgreen: nevím proč, doufám že z toho nebude mít trauma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.8.15 09:36

Taky moc děkuji ke gratulacím :) já jsem se dnes rozhodla začít prát věci pro malého a vypadá to tak na 4, možná 5 praček, ale alespoň to bude hotový :) jinak já si na nové příjmení zvykat nemusím, akorát na úřadě se divili našemu společnému příjmení a paní matrikářka zadržovala smích při představování oddávajícímu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
10.8.15 09:56

Wewa :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
10.8.15 12:35

@Janousova no fakt :mrgreen: sem na něj na kluka zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.8.15 13:44

@MichaelaLiliana @Nikki5 moc gratuluju :kytka:

jinak jsem včera jela na pohotovost. v sobotu navečer mě začalo tvrdnout břicho, v noci jsem nespala, jak jsem měla strach, ráno v neděli to zase šlo, ale odpoledne znova, ale už to docela bolelo, a to tvrdnutí bylo třeba 5× za půl hodiny, tak jsme raději jeli,…ale vše v pořádku, monitor dobrý, byla tam jen jedna křivka jako práce dělohy, utz a čípek též v pořádku, že to můžou dělat ty tepla, ale spíš si myslím že jsem to už měla z psychiky, pač jak jsem odjela z nemocnice tak už dobrý, no hlavně jsem si oddychla že se nic neděje. a jinak odhad podle utz, tak už máme rovných 1000g :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
10.8.15 13:48

@Twettty Tak hlavně, že je vše OK:) Ale sestra mi říkala, že to tvrdnutí břicha je běžné, děloha se připravuje a trénuje, měla to taky tak a bez potíží… Ale 5× za půl hodiny bych se taky vylekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.8.15 14:31

@loves mě už pak píchalo i na spodku a jak to bolelo, tak jsem byla nervní až se mi klepaly ruce, tak pro klid duše jsme raději jeli, bych zase v noci stejně nespala a bála se jestli není něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
10.8.15 14:57

@Twettty tý jo, tak hlavně že to dopadlo takhle ok, přiznám se že by mě asi kleplo :zed: tak ještě že jste jeli radši, ono je to vždycky lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.8.15 15:04

@wewa i sám doktor říkal, že je dobře že jsem přijela, radějí 10× zbytečně než jednou pozdě a když jsem odcházela tak mi podal i ruku a říkal, kdyby něco tak at zase přijedu, jiank v pátek do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí