Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa máme se fajn, ale absolutně nezvládáme ty horka
, ale to jsme na tom asi všechny stejně, že?!
pokud nemusím, tak nevycházím z domu, takže jen do práce a do obchodu. Ale malej Vojtišek musí být naopak nadšený, viď?
@Bokotka to rozhodně, v bazenu už od 10dopoledne, odpo už byl modrej má tu sestřenku dvouletou tak řáděj
a já umírám ve stínu…pijeme jak duhy teda oba dva a stejně mám pořád pocit žízně…vůbec by nevadilo kdyby týden propršelo.
@wewa tak tomu věřím, jen ať si užívá
. Já už taky přivolávám déšť nebo aspoň ochlazení, ale ještě dlouho to na to nevypadá ![]()
@wewa Zjistila jsem co funguje v těch vedrech na žízeň
Buď domácí vychlazená citronáda a nebo nealko pivo. Nikdy jsem na pivo nebyla, spíš víno, ale teď jsem začala mít chuť na pivo ![]()
@Martina 8 Já teď piju citronádu, nebo nealko pivo furt:) A nejvíc mi chutná vychlazený Birell ovocný - mám pěknou zásobu v ledničce
Ale v největším vedru je nejlepší uplně obyčejné nealko pivo, jak je to hořké, líp to zažene žízeň:)
@Martina 8 @loves birrel mi moc chutná, dávám si občas po obědě
já piju zelený čaj s ledem je taky do hořka ale stejně no…tak až půjdu odpo nakoupit koupim si týdení zásobu nealko piva a bude pokoj ![]()
Ahoj holky, po delší době jsem se podívala a hodinu dočítala příspěvky…uf
Jak koukám, tak jsem jediná, která bude mít v listopadu překvapení co z ní vyleze
Cukr jsem zvládla minulý týden a dopadl dobře. Minulý týden jsme jeli s manželem na 3D ultrazvuk a máme video a fotečku (viz níže)akorát škvrně chrnělo a moc se nechtělo hýbat. Konečně si užívám zaslouženou dovolenou, akorát toho v těch vedrech nezvládám tolik kolik bych chtěla a za týden zase do práce, ale už jen na měsíc
V neděli se chystám na malování ložnice a v pondělí chci jet koupit postýlku a kočárek. Před týdnem jsem teprve začala něco kupovat na mimčo a udělala si radost prvním oblečkem
Jinak děkuji za typ na pleny pampers z kaufu, už jsou ve skříni a taky za typ na fusak, líbí se mi ten emitex a v pondělí ho koupím zároveň s kočárem ![]()
@Danical krásná fotečka
škoda že se to nedá odhadnout podle obličeje bych hned tipovala ale netroufám si
ten emitex budu brát taky moc se na něj těším a doufám že bude ok.
@Danical miminko krásné! Buď ráda, že spinkalo, my se 3× snažili o foto a vždy jakmile DR začal jezdit přes břicho UZ, tak si malej zakryl xichtík
Jinak holky cca do 10minut tu mám dovezenej ten fusak, tak dám echo ![]()
HOLKY FUSAK PECKA!!!Mjaximálně dooporučuju! měkkoučkej no fakt bomba a za ty prachy?
Ahoj holky a mláďátka;-) Nechci to zakřiknout, ale vedra dobrý… Pamatuju si tu hrůzu, když jsem se šourala v 8. měsíci po náledí, to obouvání, snad bude listopad mírný!
Chci se zeptat, zda pořizujete nějaká nosítka, klokanky atd? Já měla klokanku u prvního, ale bála jsem se o záda, takže jsem jí moc nepoužívala. Zkoušela jsem i šátek, tak je pravda, že usnul okamžitě, volné ruce, ale to uvazovaní bylo na 20 min., zpocená jsem byla šíleně, takže taky nic moc, ale je pravda, že se na těle mimi rychle uklidní, usne a ty volné ruce jsou super. Nemáte nastudováno co je s ohledem na záda miminka to nej?
@andilek2766 Já měla celofleecový a je super!!! A vydržel i dlouho! Tento je svrchní část bavlna nebo šusťák? Až bude kočárek a sedačka, tak se rozhodnu pro barvu a objednám!
Přežijte den ve zdraví! ![]()
@Kviiitko mám po starším ergonomické nosítko Ergo, pro mě super, malej v tom byl spokojenej kaorát že jsem nosila později takže teď si budu kupovat novorozeneckou vložku a budu nosit hned
jinak prý na záda je opravdu (jako pro mimčo) nejlepší šátek, ale zase jako všechno to musí vyhovovat jak mamince tak miminku takže já budu nosit v nosítku (mám i nosící teplou mikinu flušovou což v listopadu a pak na jaře unosím
)
http://www.branakdetem.cz/…rk-cocoa.htm
@Kviiitko svrchní část je softshellová, je odolný proti vodě, což je dle mě super, když bude padat sníh s deštěm a půjdem k DR, tak můžem z auta přeběhnout a nemusím mít obavu, že fusak bude vlhkej, oporti fleesáku