TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5149
7.8.15 13:31

Http://detska-lehatka. heureka. cz/bright-starts-vibracni-elepalo-rocker/specifikace/#
budem brat toto ;) Ergo mi vyhovuje tak nebudu kupovat jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.8.15 14:07

Tak děvčata já byla u obvoďačky na preventivní prohlídce a pro razítko do kartičky, pak s tchýní na oběd a na nákup do Kaufíku. Nakoupila jsem si Magnesky, teď mi fakt s citronem šmakujou a na popud @leonarubinova se mi už chladí birelek :lol: No a zítra nám už konečně dojede tatínek :dance: :dance: :dance: Už se nemohu dočkat!!! Dnes užž mě ven nikdo nevytáhne. Jo a jinak mi teda docela klesl tlak ze 110–115/60 mám 90/60 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.8.15 14:37

Ahoj holky, mi máme vibrační lehátko po dceři tento http://www.maminka.cz/…fisher-price

a ty hračky nad dětima hrajou

a mám dilema…myslíte že se využije ten fusak do vajíčka? pořád o něm přemýšlím, ale říkám si že stejně děti budou dost ustrojený a může se přes ně dát deka, a ve vajíčku budou jen na cesty, max když někam člověk přeběhne, ale na delší cesty budou ve fusaku v kočárku, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.8.15 14:43

@Twettty ty já ho pořídila za 500,– což mi přijde jako zadarmo, takže jsem ho pořídila i kdybych ho pak měla dát pryč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.8.15 14:51

Já budu objednávat tento fusak http://www.mimibazar.cz/foto.php?… i do vajíčka :D. Ale od ségry mám i normální do kočárku, tak uvidím, který budu používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
7.8.15 20:21

Holky tak dnes i zitra 36° Luky nas chce tahnout na koupak ale me to neprijde rozumne do toho vedra to spis po chvilkach do bazenu na zahrade, hlavne kvuli Vojtikovy ne? dneska me bolej hrozne lytka :nevim: budu muset mazat zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
7.8.15 20:23

@wewa Já to horko taky nedávám. Včera jsem byla na krytém bazénu a super, ale dnes bych tam snad ani nedojela… :? Myslím, že bazén na zahradě je dobré řešení - já teda mám malinký pro pejsky, ale taky sem si tam máčela aspoň nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
7.8.15 21:00

Ahon holky..
@andilek2766 od emitexu mam do autosedacky zrovna to fleesove, po dcerce, byla jsem spokojena. Davam ho pryc kvuli barve, kdyby nekdo chtel.
Jinak budete kupovat ty nositka, jo? Me prislo, ze se v zime prave moc neunosi. Ja mam ten lodger nositko i zimni fusak a chystam se koupit vlozku do kocarku z ovci vlny.
@Bokotka .. tak to ti zavidim. Ja bych kupovala a kupovala a… :mrgreen: :lol: :mrgreen:. Kosmetiku pouzivam na malou, to vse az na pleny a dudliky bych rekla, ze mam doma, takze to me mine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
7.8.15 21:03

Ahoj holky, zdravim z dovci.Ja jsem dnes zvladla celodenni vylet do Lednice na zamek i vyslap 6km na Minaret. Dokonce i tech 302 schodu nahoru na Minatet jsem zvladla :-D Celkem jsme dnes usli asi 10 km a kupodivu v pohode. Samozrejme mi bylo silene vedro, ale to vsem i netehotnym :mrgreen: A ted navecer jsme jeli od 18 do 20 hodin na koupak do Breclavi. Super osvezeni. Zitra nas ceka celodenni vylet do Mikulova, tak snad to taky bude dobre. Mejte se krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
7.8.15 21:06

@Twettty .. ja ho uzila dost. V zime je i v aute kosa a decku treba odkopne, sesune se, tady jsou hezky zakryte a i rucucky schovane. Nebo jsem nacvakla vajicko na kocarek, kdyz jsem potrebova nekam dojet, ve vajicku bylo maly dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
7.8.15 21:25

@Ivca99 Tak to si hezky dovču užíváš:) Jsi dobrá, já bych teda dnes 10km nedala ani omylem. Odpočívám doma a ani tak nic nemůžu dělat, jak je mi vedro a pak se nudím :lol: Lednice i celý ten zámecký areál je nádherný a Mikulov je taky moc pěkný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.8.15 21:29

@Ivca99 Teda…klobouk dolu v tom vedru ;-)

@Twettty záleží, zda parkujete v garaži nebo venku, kam budete jezdit…já měla fusak stejný a teď ho koupím znovu. Dá se použít i v korbičce, je to super věc za ty peníze.

@kichi To nositko máš to fleecové? Dnes jsem na něj koukala a připadá mi strašně teplé „na doma“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
7.8.15 21:31

@Twettty Já mám v plánu pořídit do vajíčka spíš zavinovačku - takovou, která se dá využívat ve vajíčku i normálně:) Něco takovéhoto:
 http://www.eshop-detskysvet.cz/…ra-d4626.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.8.15 22:05

Tak já nevím… @kichi za kolik ho prodáváš?
@Ivca99 obdivuju tě že jsi zvládla ty kilometry, mě stačilo na chvilku projít Valtice :mrgreen:…užívejte dovču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.8.15 22:11

Ehm… jsem teď zjistila, že zimní fusak jsem mela ne od Emitexu, ale Aestheticu! No nic;-) Fusaky jsou stejné, obě české firmy…který je lepší?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí