Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čaute holky, velice vás chválím za metříky a teď v tom máme pořádek. Já dnes koupák a pak cvíčo. Dnes asi malýho to slunko zmohlo, je nějakej klidnej, tak jsem mu „poslala“ fazolovej guláš a uvidíme co to s nim provede ![]()
@andilek2766
no s prckem nehlo zelí tak budu muset přitvrdit ale asi je to fakt dost tím počasí protože přetrvává klidek a asi spinkání.
Holky, já jsem si vzala asi ve 3 prášek na uklidnění, zatímco já jsem docela malátná a unavená, prcek jak kdyby dostal kofein ![]()
No potěš koště, takový horko a tolik pohybu
tak třeba se vyblbne a narodí se spinkáček ![]()
@andilek2766 kvůli tomu záchvatu, nemohla jsem se uklidnit…a tyhle jsou v těhotenství neškodný
Holky malá se dnes taky moc nehýbe. A to jsem celé odpoledne lítala po obchodech a ještě jsem byla asi na 5 km procházce s kolegou z práce, pokecat co je u nás nového ![]()
Mimochodem koupila jsem malé dvoje tepláčky, dvoje takové ponožkové botičky a jedny normální ponožky a to už jsem si dala s oblečením zákaz ![]()
Jo a teď jsem si dolakovala nehty na nohách a to byl teda nadlidský výkon. Uff
A malá stále nic. Ani ťuk.
@Ivca99 taky jsem včera neodolala punčocháčkám i přes svůj zákaz cokoli kupovat
jinak, já nemůžu být ohnutá moc dlouho, takže mi budoucí manžel už 2× holil nohy
klobouk dolů, že sis zvládla nalakovat nehty ![]()
@andilek2766 Luci jestli myslíš tu samou co já, tak ty sis to užívala a měla na to lidi
![]()
já jsem to zvládla sama, ale už moc dlouho to nepůjde. ![]()
@Ivca99 jj přesně maminka zlatečko moje a ještě i dortík mi k tomu dovezla
Holení nohou je v pohodě, víš už to začíná bejt problém, ale lakování nehtů na nohou je už fakt mazec
@andilek2766 A už bude jen hůř ![]()
Dnes jsem si dokonce musela jít koupit nové plavky, protože ve čtvrtek odjíždím na tu dovču a zjistila jsem, že do plavek co mám, se už nevlezu. Kupodivu ale spodek plavek byl v pohodě, ale prsa mi lezly celé ven ![]()
@Ivca99 tam nejde o to, že se přes břicho nenatáhnu, ale i když sedím, tak mě to pod žebrama hrozně bolí a nevydržím dlouho, většinu dne spíš proležím
jinak plavky jsem si taky musela kupovat, ale koupila jsem je jen u vietnamců, protože si nedělám naděje, že se do nich příští léto vejdu ![]()