TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1178
3.8.15 09:19

@wewa a co mas za sedacku. Ja uvazovala o Maxi Cosi a za ty roky se zmenil jen potah v testech vychazi stale skvele. Nakonec mame ale Cybex, ty ma i syn, maji stejnou barvu, tak se to v aute nebude triskat;) autosedacka je dle meho strasne dulezita, ale pokud nejezdite a mate nejakou co mela dobre testy, tak 3 roky je nic a nekupovala bych novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
3.8.15 09:20

Holky ja taky nakupuju darky uz ted :D kazdy rok jsem to resila na posledni chvili az v prosinci, ale letos to fakt nepujde, tak kdyz neco vidim a nebo me neco napadne, tak to koupim uz ted. Zbytek taky budu resit nakupem pres internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.8.15 09:20

No mimčo dostane k pod stromek vibrační lehátko/houpátko a pak nějakou kravinku mám ráda Lamaze hračky tak asi něco do zbírky a pak určo oblečení 62 + ;) starší toho bude mít taky dost + dostane hračku od mimča z porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.8.15 09:23

@wewa ja se vazim kazdy den, ze zvedavosti;) V poradne jsem jednou po jidle, jindy pred, v lehkych satech nebo drzinach, to beru jako dost orientacni. Zatim mam 7 kg, ale u prvniho se to zvrhlo az ve 3 trimestru;) ale neresim to, hlavne, ze mimisek roste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.8.15 09:26

@Kviiitko já mám tuhle http://www.autosedacky-romer.com/…n_imgtag.php?… a švagrová má nějakou Maxi Cosi ale nevím přesně jakou teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.8.15 09:29

@Kviiitko no u mě se hlavně zvrtlo že mi vylezli strie na sthnech, pod koleny a na bříšku 10 dní před porodem :mrgreen: zatím nic nového ale mám strach teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
3.8.15 09:58

My musíme ty dárečky letos usměrnit, takže ani prvorozené toho moc nechceme dávat, nemáme to tady přeci jen nafukovací, všechny skříně plné, pokojíček plný hraček a minulé roky jsme to dost přehnali a babičky, dědečkové, tetičky atd. taky, takže bude útrum :lol: ona dcera ani nemá nic co by si jako hooodně přála, tak nějak se pořád něco kupuje průběžně, teď měla narozky tak toho taky dost dostala, takže náš největší dáreček bude naše miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.8.15 10:08

@Janousova Vojtí dostal vláček od lega kterej teda jede a ke všem akcím dostává krabici dupla, takže to bude 100% koleje k vlaku a nějaká nová sada, počítám do toho i oblečení, povlečení atd… jako nebude toho mít moc ani málo si myslím, prostě jako vždycky :) no a já si dopřeju novou domácí pekárnu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.8.15 10:10

kočárek

@nicoletkaK

Ahoj, taky jsem z ČB, akorát čekáme kluka (doufám :dance: )a bude asi jako prvorozený po tatínkovi Lukášek :*. Já mám černo zelenou trojkombinaci od Prampol Solam. Líbí se mi velikost hluboké korby (přeci jen tam bude krom prcka velkej zimní fusak apod.) a funkce za dobrý peníz. Jen je na mě trochu mohutnější, jsem prcek 158cm :lol: Jenže když jsem koukala na ty lehčí menší kočárky, tak buď neměly tolik funkcí (polohovaní opěrky v korbě apod.) a nebo byly prostorově malé a takové třeba plastové,,chrastítkové", zase musím brát, že s ním budu venku jezdit v zimních měsících, tak aby něco vydržel a sporťák stejnak budu řešit zvlášť s lehčí konstrukcí, nechápu, proč se nedělají dvojkombinace ve smyslu hluboká korba - vajíčko..Jinak k fotu, ta zelená je ve skutečnosti taková zářivější, svěžejší. Jinak oblečení 0-3m už jsem nakoupila tolik, že se bojím, že to neunosí, musím už dát pokoj :lol: Máme skoro vše, až na dudlíky a kosmetiku, to nakoupím koncem srpna nebo v září..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.8.15 10:19

dotaz

Mám dotaz, taky vás tak honí mlsná? Já začínám být pořád dost hladová a bezedná :zed: takhle pode mnou váha za chvíli praskne :mrgreen: A to mě čekají ještě 3 měsíce..
Joo a taky býváte tak náladové? :nevim: Mě občas chytají tak divné, nespokojené, smutné pocity, to je hrozný :pocitac: Nevím moc co s tím, asi je to taky tím, že jsem doma a začínám se nudit, tak člověk taky přemýšlí a rozebírá kraviny..
Jinak už mám za sebou taky test na cukrovku a ok, jen ten roztok i na to, že jsem ho měla smíchaný s černým čajem byl tedy děs sladkej, ke konci už jsem natahovala..Ruce po třech odběrech jak feťák :lol: Mezi pauzami jsem byla pryč, nevydržela bych tam tak dlouho sedět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 10:28

@Lucík 88 Tedaaa :mavam:. Tak to jsem rada, ze jsem tu objevila nejakou budejicandu :-) ten termin to je super, to se jeste potkame treba v porodnici, pokud budes rodit v CB. Jsi primo z CB? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
3.8.15 10:32

@Marry.Lili na rozdíl od prvního těhotenství jsem citlivá, náladová…jak říkáš bezedná a věčně mě honí mlsná :D Ale mám dobré to že tu lítám kolem 3 leťáka takže na kraviny čas fakt nemám, dělám prácí z domova, peču, projíždím dětské věcičky a starost o domácnost mě taky naplňuje, a snažím se zůstat stejná pro chlapa teda, takže opravdu si užíváme co to jde a je mi prostě dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 10:32

@Marry.Lili ahojky, to je parada, ze jsme se tu sesly 3 :-) ja uz si rikala, ze se snad prihlasim do nejakeho kurzu, abych poznala nejake maminky z okoli :)
Jinak co se tyce dotazu, mlsna me honi silene, nastesti na vaze se to zatim neprojevuje. Ale celkove i spis pocituju, ze zaludek ma zase vetsi kapacitu a mam zase po delsi dobe a obdobi „bliti“ trosku hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
3.8.15 10:35

@andilek2766 Mediekos je hned vedle polikliniky, bývalá VZP, je to v celé budově ta laborka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 10:38

@Marry.Lili a malem jsem zapomnela pogratulovat k chlapeckovi, moc krasne jmeno jste vybrali :) muj manzel se jmenuje taky Lukas, ale pokud by to byl chlapecek, znacne by proti tomuhle jmenu protestoval, takze jsem rada, ze tohle nemusim resit a cekame na nasi Elenku. Jak jsi na tom terminove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí